Изгледа за да се радуваат оние 7 навивачи што беа на стадион
Инаку подобро да играме во втора лига, отколку да гледаме вакви местенки во прва.
jas mislim deka ke se prosiri ligava ke bide so 14 ekipi i nema Vardar da padne

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа за да се радуваат оние 7 навивачи што беа на стадион
Инаку подобро да играме во втора лига, отколку да гледаме вакви местенки во прва.
jas mislim deka ke se prosiri ligava ke bide so 14 ekipi i nema Vardar da padnea ako saka drugata sezona Komitite da imaat jak Vardar mora da se ide vo 2ra liga i od tamu da pocnat od 0 i poleka poleka da se podgotvuvat so nekoj zasiluvanja vo 1ra liga i posle ke gazat
![]()
Силна лига ќе имаме кога 3-4 клуба ќе вложуваат убави пари во клубовите, ќе состават одлични тимови и ќе поминуваат неколку кола во Европа. Во ваква лига како сегашнава и со мали пари може да се стане шампион или да се игра во Европа, а таму се знае - потоп уште во прво колоДоколку се прошири лигата тогаш лигата уште толку ќе стане понеквалитетна, а ќе се појават се повеќе екипи кои ќе местат и ќе живеат од ден за ден.
Еден Начевски е најдобриот играч на Металург, а порано во Вардар грееше клупа, а со врски влегуваше да поигра некоја минута. Исто така во нашава лига освен 1 или 2 играчи немаме некои други за кои би рекле дека се иднината на нашиот фудбал или пак дека се супер играчи. Не толку оддамна нашава лига ги имаше Савиќ (Љубиша), Николиќ, Чановиќ, Мијановиќ, Оливеира, Блесинг, Џеферсон и многу други, а вакви имиња денеска немаме за жал. Докази за (не)квалитетот на нашава лига има многу, ама додека има овци ќе има и волна. Битно има чартери за глодарите кога игра репрезентацијата...![]()
Е, како може да биде трите од првенство за една во Купот, кога првата утакмица со Ренова се играше уште пред ние да сретнеме со Новаци!? Да не знаеле уште тогаш дека ќе се паднеме со нив во наредна рунда од Купот. Си вадите муабети на кој како му одговара.Знам де, па тоа ти викам, трите во првенството за купот :kesa:
Во целата оваа приказна само едно не ми е јасно... ЗОШТО ИМ ЈА ДАДОВМЕ НА РАБОТНИЧКИ????:nesvest:
Е, како може да биде трите од првенство за една во Купот, кога првата утакмица со Ренова се играше уште пред ние да сретнеме со Новаци!? Да не знаеле уште тогаш дека ќе се паднеме со нив во наредна рунда од Купот. Си вадите муабети на кој како му одговара.
Ako izgubi Metalurg togas gogas e namestena :pos2Гол во Железара, води Металург 1-0![]()
Ako izgubi Metalurg togas gogas e namestena :pos2sala)
Чекај рано е, таман може да си ја сместат 1 во 2 на крај
Со Ренова претходната ја наместиле![]()