Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко кажува за времето кога постоеше една друга држава т.е Југославија...
Јас мислев за сега збори за од осамостојувањето на Македонија.
Иначе сабајлево околу 9 часот цела документација од надлежните органи во Вардар е одземена од инпекција и е предадена на Град Скопје... Со ГОСПОД напред!:tapp:

Неофицијално од денеска Вардар му припаѓа на државата и град Скопје ? Значи повторувам дека е неофицијално,дали е вистина ке видиме овие денови!

Kako vaka bas pred izbori im tekna da go zemat Vardar, c c c dodeka ne bide privatna sopstvenost nema da go bide Vardar, so ovie lopovive gospod napomos da ni e

dodeka oni si igraat so vardar vardar ke ispadne vo vtora liga

Многу е чудна ситуацијава во Вардар,пред неполни 2 месеца не зема Брацо и од сега еднаш искача дека ке не превземе градот Скопје! Нешто се мати ама незнам што,сите се прашуваме дали ке се спаси Вардар со оглед дека следната утакмица Металург ке им ја пушти на Скопје!

Malu vi se mesam no sakam da kazam nesto ne veruvam deka metalurg ce im ja pusti na skopje zatoa sto potoa metalurg moze da izgubi mesto za vo evropa samo 3boda im bega na renova i rabotnicki.
I ne mi se veruva deka vardar ce ispadne 2liga ova go kazuvam zatoa sto ima mnogu pricini...

^Држи вода ова твоево ама мислим дека Вардар нема да изгуби од Ренова можно е да се намести нешто...

Malu vi se mesam no sakam da kazam nesto ne veruvam deka metalurg ce im ja pusti na skopje zatoa sto potoa metalurg moze da izgubi mesto za vo evropa samo 3boda im bega na renova i rabotnicki.
I ne mi se veruva deka vardar ce ispadne 2liga ova go kazuvam zatoa sto ima mnogu pricini...
Не се секирај за Металург во Европа Лига бидејки они Купот на Македонија ке го освјоат што автоматски значи пласнам во Европа Лига!

Ќе видиме во сабота. Ако Скопје го тепа Металург минимално и притоа утакмицата биде 3+ ондак готово е со нас, Скопје ќе го местат да остане, а пошто нема кого друг да стигаме наебавме. Не заборавајте на Ренова мора да им ја пуштиме. После Скопје пак ќе игра на домашен, а ние играме со Металург. Копилињата ќе играат за Скопје и тоа е утакмица која за нас ќе значи се. Но дотогаш можно е да имаме заостаток од цели 9 бода...
И тогаш ако кикснеме, и веројатно и со Шкендија ќе загубиме во тетово, ондак голема е можноста пред да дојдат лесните утакмици да сме повеќе од 10 бода зад Скопје :nesvest:
Ондак шансите ни се сведени на НУЛА...

Ете ги вмровците на сцена, или ќе го "спасуваат" предизборно Вардар, или ќе го дозакопаат, трето нема... Пак да не вмешал Орце прсти?

Затоа нема фудбал кај нас, во државава здравството, спортот, политиката, кафичите и се останато е во рацете на 2-3 фамилии, па ако им се најде некој на патот следува елиминација по кратка постапка...

Па нели еднаш им "пуштивме" на Ренова заради наводно наместениот куп натпревар?

Ете ги вмровците на сцена, или ќе го "спасуваат" предизборно Вардар, или ќе го дозакопаат, трето нема... Пак да не вмешал Орце прсти?

Затоа нема фудбал кај нас, во државава здравството, спортот, политиката, кафичите и се останато е во рацете на 2-3 фамилии, па ако им се најде некој на патот следува елиминација по кратка постапка...

Па нели еднаш им "пуштивме" на Ренова заради наводно наместениот куп натпревар?
Трите за купот...
Добро е што играме во понеделник, па веќе ќе го знаеме резултатот од Железара. Тогаш може ќе направат нашиве некој нов договор со Ренова, па ќе си добиеме некој бод...

Трите за купот...
Добро е што играме во понеделник, па веќе ќе го знаеме резултатот од Железара. Тогаш може ќе направат нашиве некој нов договор со Ренова, па ќе си добиеме некој бод...

Знам за купот, ама после тоа веќе игравме таму и загубивме 4-0... :)

Знам за купот, ама после тоа веќе игравме таму и загубивме 4-0... :)

Знам де, па тоа ти викам, трите во првенството за купот :kesa:
Во целата оваа приказна само едно не ми е јасно... ЗОШТО ИМ ЈА ДАДОВМЕ НА РАБОТНИЧКИ????:nesvest:

Во целата оваа приказна само едно не ми е јасно... ЗОШТО ИМ ЈА ДАДОВМЕ НА РАБОТНИЧКИ????:nesvest:

Изгледа за да се радуваат оние 7 навивачи што беа на стадион :)

Инаку подобро да играме во втора лига, отколку да гледаме вакви местенки во прва.

znaci izvinete sto se mesam,ama i mene ova nikako da mi e jasno,osven toa sto Rabotnicki morase da pobedi za izbor na 3 mesto.A na Vardar mozda im vetile nesto kako prosiruvanje na ligata.Drugo ne gleam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom