Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Премногу сум уморен некој извештај да напишам асален па затоа малце кратко.Играта....па Тетекс не пројде центар,на судиите крв да им пијам,тој црнецот 9ка што е никад веќе фудбал да не заигра.Тоа е тоа на кратко,фала богу му текна на Стратев во 2 полувреме да го извади тој трупот како и да се вика.Значи секоја акција ја укочи и закомплицира.Секоја чест за тоа колку трчаше и се бореше,али тој играч не е ни за во 2 лига.Како од Бразил залутал тука стварно не ми е јасно.
Навивањето....па онака ок беше.Имаше многу тапа моменти,но и на моменти стварно грмеше.Дури и јас лично немав многу волја гладен и мамурен од синоќа у кафана да навивам на моменти.Бројката добра 500-600 души.
Со Војводите заедно неколку пати грмеа абре Македонче и Тетово-Скопје.
Војводи 40-50 души,навиваа добро,али после ептен паднаа особено кога стигнавме во водство.Иначе имам една замерка за нив,го отапеа со тоа димните.Ем не изгледа нешто добро,ем само си се гушите за џабе.Ај бакљи да беа,али димни :/

Фино беше...ама сонцено утепуваше у поим...
тоа ти е местена утакмица...ама ако, весело беше.
голманон мутав, сеа ќе си паузира две утакмици.:tapp:

П.С. Честито победа беее...:)

Фино беше...ама сонцено утепуваше у поим...
тоа ти е местена утакмица...ама ако, весело беше.
голманон мутав, сеа ќе си паузира две утакмици.:tapp:

П.С. Честито победа беее...:)

So mu fali na sonceto taman boja da fatime pred odmor :) ne ti treba ni solarium nit niso :D

^ хахаха да да, за боја да се фати онака малку таман е...ама и за глава да те фркне е одлично:)

По стоти пут го пишувам постов, ти ебам нетот скапан...
Да се префрлиме на поведрите теми :)
Вардар-Тетекс 2-0, во братското наместено дерби :pos:
Прво полувреме кое не беше наместено, второ полувреме, немам зборови :)
Во првиот дел се трудеа и двете екипи, а Вардар беше за нијанса подобар. Имавме една сто процентна шанса но голманот на гоститењ убаво одбрани.
Вториот дел почнаа да прават како демек лоши офсајд стапици одбранбениве на Тетекс, а нашиве сто пати се посрамотија. Кој уткаше, кој стативата ја гаѓаше, па и судијата сто пути свирна офсајди...
И конечно подоги Џанграовски:pos: Центрираше Настевски од корнер, Џангарот ја бапна со глава, голманов нивни ко божем се фрли по неа, тој што седеше на статива си ја бутна во гол...:pos:
Потоа Настевски излезе сам на сам и само ја потврди победата.
На крајот се избламира нашиот голман Симов. Доби директен црвен по кој ќе ги пропушти следните два можеби и клучни мечеви, поради тоа што ја фати топката надвор од шеснеаесетникот...
Ебате глупиот ебате...
За атмосферата...
За разлика од Сје, јас сум презадоволен од атмосферата. Времето беше топло, но тоа не беше пречка да се даде 90-минутна одлична поддршка. Имаше периоди кога грмевме особено во вториот дел, и периоди кога беше за ниајнса послабо, но од мене имаме една 9-ка за денешното издание (секогаш може подобро :icon_mrgr). Бевме околу 500 души...
Војводи ме изненадија со добра бројка според мене над 100 души (барем на фонтана, после како да се изгубија...). Во прво полувреме имаа одлични моменти, но второ малку паднаа...
Се на се солидно издание од нивна страна. Имаше и моменти кога заеднички навивавме. Грмеше градски...:)
Се на се одличен ден, супер време, доста народ на трибината...:aplauz:
И како никогаш се израдував на головите на Шкендија :pos:
Добро е што Скопје загуби два бода дома, и сега разликата е 7 меѓу нас. Сепак место за оптимизам искрено НЕМА. Одбраната ни е солидна, али средината...
Настевски е ѕверштина, ама другиве... Вандаир камен, за Фабио си ги повлекувам сит пофални зборови...Камен каменовски....:pop:
Ако не дојде Гроздановски, и дур не се опорави Пандо ништо не правиме...
Со Брегалница МОРА да се побведи, но ќе биде многу тешко...

Ајде нека ни е честито победата момци,добро изиграа момците,колку толку играта ни е променета од како дојде Стратев.Иначе браво за Настевски,алал нека му е на детето,ке биде играч од овој можеби еден од подобрите крила што се во Македонија.:)

Ајде нека ни е честито победата момци,добро изиграа момците,колку толку играта ни е променета од како дојде Стратев.Иначе браво за Настевски,алал нека му е на детето,ке биде играч од овој можеби еден од подобрите крила што се во Македонија.:)
Жал ми е да го гледам во овој тим на вардар...
Заслужува да оди некаде на подобро место и да прерасне во светска класа играч...

Кад тад ке отиде,19 год има,има време за него.Али слушајте ме дека еден ден ке заигра за многу голем клуб ова дете.

По стоти пут го пишувам постов, ти ебам нетот скапан...
Да се префрлиме на поведрите теми :)
Вардар-Тетекс 2-0, во братското наместено дерби :pos:
Прво полувреме кое не беше наместено, второ полувреме, немам зборови :)
Во првиот дел се трудеа и двете екипи, а Вардар беше за нијанса подобар. Имавме една сто процентна шанса но голманот на гоститењ убаво одбрани.
Вториот дел почнаа да прават како демек лоши офсајд стапици одбранбениве на Тетекс, а нашиве сто пати се посрамотија. Кој уткаше, кој стативата ја гаѓаше, па и судијата сто пути свирна офсајди...
И конечно подоги Џанграовски:pos: Центрираше Настевски од корнер, Џангарот ја бапна со глава, голманов нивни ко божем се фрли по неа, тој што седеше на статива си ја бутна во гол...:pos:
Потоа Настевски излезе сам на сам и само ја потврди победата.
На крајот се избламира нашиот голман Симов. Доби директен црвен по кој ќе ги пропушти следните два можеби и клучни мечеви, поради тоа што ја фати топката надвор од шеснеаесетникот...
Ебате глупиот ебате...
За атмосферата...
За разлика од Сје, јас сум презадоволен од атмосферата. Времето беше топло, но тоа не беше пречка да се даде 90-минутна одлична поддршка. Имаше периоди кога грмевме особено во вториот дел, и периоди кога беше за ниајнса послабо, но од мене имаме една 9-ка за денешното издание (секогаш може подобро :icon_mrgr). Бевме околу 500 души...
Војводи ме изненадија со добра бројка според мене над 100 души (барем на фонтана, после како да се изгубија...). Во прво полувреме имаа одлични моменти, но второ малку паднаа...
Се на се солидно издание од нивна страна. Имаше и моменти кога заеднички навивавме. Грмеше градски...:)
Се на се одличен ден, супер време, доста народ на трибината...:aplauz:
И како никогаш се израдував на головите на Шкендија :pos:
Добро е што Скопје загуби два бода дома, и сега разликата е 7 меѓу нас. Сепак место за оптимизам искрено НЕМА. Одбраната ни е солидна, али средината...
Настевски е ѕверштина, ама другиве... Вандаир камен, за Фабио си ги повлекувам сит пофални зборови...Камен каменовски....:pop:
Ако не дојде Гроздановски, и дур не се опорави Пандо ништо не правиме...
Со Брегалница МОРА да се побведи, но ќе биде многу тешко...

I ja kao se raduvav ko za Shkendi da navijam u pm :)

Не е до местењето, ниту до играта или што и да е другооо...
факт е дека ја им носам среќа:)
а ја отидам на утакмица на Вардар, без разлика за кој спорт се работи мора да тепаат:pos: :P :)

Samo da mi stignat parite drugoto lesno e posle :)
Очекувам да фрлиш едно 50-че колку за карта :pos:

Иначе заборавив да кажам Војводи имаа бајаги многу хоум мејд димни:pos:
Кога и да се свртев димеше нивниот дел од трибината :aplauz:
Плус имаа одлилни два бајрака кои досега не сум ги заприметил, особено е добар тој со исус :aplauz:

--- надополнето ---

Не е до местењето, ниту до играта или што и да е другооо...
факт е дека ја им носам среќа:)
а ја отидам на утакмица на Вардар, без разлика за кој спорт се работи мора да тепаат:pos: :P :)

Се знае тоа, следна пак доаѓаш :back:

АЈ честито победа нека ни е. Каква е таква е. Победа е :)
За другото кажаа погоре а и ме мрзи да пишуем повеќе.... xD

ТЕТОВО - СКОПЈЕ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom