Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вардар вчера го платил долгот и ги регистрирал новите фудбалери,а најново засилување е бразилецот Нено поранешен играч на Работнички.
Вардар вчера го платил долгот и ги регистрирал новите фудбалери,а најново засилување е бразилецот Нено поранешен играч на Работнички.
Да тој еОвој Нено е тој кога играше за Работнички и му даде гол на Дебрецин во победата од 4-1,ако добро ми текнува кога му ја поткопа убаво со лоб удар ! Добар играч е ако е тој,значи можно е братучет ми да не игра прва поства бидејки овој игра десен бек!
По денешниот состанок помеѓу Комити и дел на управата на Вардар официјално објавуваме дека бојкотот е прекнинат бидејки се прифатени нашите барања и ни е ветен силен Вардар! НЕКА СЕ ПАЗАТ СИТЕ,СЕГА КЕ СЕ УВЕРИТЕ ШТО Е ПРИМЕР ЗА НАВИВАЧКА ГРУПА! КОМИТИ СКОПЈЕ!
И јас се слагам со твоево мислење :icon_coolМожно е Симов да се врати во Вардар, што во споредба со Јорде е 10000000 пати подобра солуција...![]()
Овој Нено е тој кога играше за Работнички и му даде гол на Дебрецин во победата од 4-1,ако добро ми текнува кога му ја поткопа убаво со лоб удар ! Добар играч е ако е тој,значи можно е братучет ми да не игра прва поства бидејки овој игра десен бек!
Едно прашање до постарите Комити ако ги има овде. Ме интересира која година сте збратимени со навивачите на Шалке и како дошло до тоа??? И дали се спрема некој за Дортмунд - Шалке ??? позз..![]()
За некој саат тргаат 55 Комити за Гелзенкирхен за дербито у петок а на враќње идат некој и во Холандија, можам да замислам што ќе биде и навивачите на Твенте и на Нирнберг им доаѓаат и со нив се збратимени. Само коа ќе ми текне на тоа дека по патот што идат има дури 20 и нешто бензиски пумпи се загрижувам за нив :icon_mrgr
И ни се оствари желбатаМожно е Симов да се врати во Вардар, што во споредба со Јорде е 10000000 пати подобра солуција...![]()
Циркус си бе, мајмунче! Да ни го шмукнеш на сите по еднаш, па после ако сакаш и некоја банана ќе ти даеме. Ај, сеа терај по тутун...ajde cestit praznik komiti za mnogu godnini neka e![]()