Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар вчера го платил долгот и ги регистрирал новите фудбалери,а најново засилување е бразилецот Нено поранешен играч на Работнички.

Вардар вчера го платил долгот и ги регистрирал новите фудбалери,а најново засилување е бразилецот Нено поранешен играч на Работнички.

Конечно добра вест, за која вредеше да се логирам и да ја пооздравам :)
Нено го рангирам на исто рамниште со останатите Бразилци. Имаше мечеви кога играше добро и мечеви во кои не ме импресионираше воопшто. Играч како за нашава лига. Мора да се спасиме!!!
Ајде, ајде, ајде вардареееее, Вардарееееее, Вардарееееееее <3

ova e dobra vest i veruvam deka vardar poleka poleka ke pocne da se oporavuva

Овој Нено е тој кога играше за Работнички и му даде гол на Дебрецин во победата од 4-1,ако добро ми текнува кога му ја поткопа убаво со лоб удар ! Добар играч е ако е тој,значи можно е братучет ми да не игра прва поства бидејки овој игра десен бек!

Овој Нено е тој кога играше за Работнички и му даде гол на Дебрецин во победата од 4-1,ако добро ми текнува кога му ја поткопа убаво со лоб удар ! Добар играч е ако е тој,значи можно е братучет ми да не игра прва поства бидејки овој игра десен бек!
Да тој е :) Не етолку ѕвер, па одма да му дадат место во прва екипа, али и братучед ти ќе треба добро да се испоти за да си го осигура местото :)
Инаку и официјално наш нов играч е и Ѓорѓи Мојсов...
Знае некој кај ќе се игра пријателската со Лисиче и во колку, и дали воопшто ќе се игра???
Ти ебам, никогаш нити кажуваат кај играат, нити во колку саат...

По денешниот состанок помеѓу Комити и дел на управата на Вардар официјално објавуваме дека бојкотот е прекнинат бидејки се прифатени нашите барања и ни е ветен силен Вардар! НЕКА СЕ ПАЗАТ СИТЕ,СЕГА КЕ СЕ УВЕРИТЕ ШТО Е ПРИМЕР ЗА НАВИВАЧКА ГРУПА! КОМИТИ СКОПЈЕ!

Можно е Симов да се врати во Вардар, што во споредба со Јорде е 10000000 пати подобра солуција... :)

По денешниот состанок помеѓу Комити и дел на управата на Вардар официјално објавуваме дека бојкотот е прекнинат бидејки се прифатени нашите барања и ни е ветен силен Вардар! НЕКА СЕ ПАЗАТ СИТЕ,СЕГА КЕ СЕ УВЕРИТЕ ШТО Е ПРИМЕР ЗА НАВИВАЧКА ГРУПА! КОМИТИ СКОПЈЕ!

Што праиме сеа со City Park Boys? :(

neno nee veke toj sto bese sega veke igra na stara slava

Едно прашање до постарите Комити ако ги има овде. Ме интересира која година сте збратимени со навивачите на Шалке и како дошло до тоа??? И дали се спрема некој за Дортмунд - Шалке ??? позз.. :)

Едно прашање до постарите Комити ако ги има овде. Ме интересира која година сте збратимени со навивачите на Шалке и како дошло до тоа??? И дали се спрема некој за Дортмунд - Шалке ??? позз.. :)

Се збративмивме после нашиот дуел со Шалке. Од Скопје во таа 2004 година накај Гелзенкирехен се група Комити со обично комбе :)
Кога во Германија виделе какви лудаци има на светов, одма падна соработка. Воглавно луѓето од Лојал Фанс оставрија поголема соработка, па во наредните години често се случувашее они да дојдат тука, и дел од нашоте да присуствуваат на Шалке-Дортмунд :)
Инаку не го споменував досега ова патување на дербито, но ете чим веќе обелодени, во Март на дербито Дортмунд-Шалке ќе присуствуваат и дваесетина Комити. Ќе одат нормално поглавните, заедно со воџите и повидните преставници на подгрупите :)
Дортмунд сигурно паѓа, пошто Шалке ќе има македонска поддршка :icon_mrgr

За некој саат тргаат 55 Комити за Гелзенкирхен за дербито у петок а на враќње идат некој и во Холандија, можам да замислам што ќе биде и навивачите на Твенте и на Нирнберг им доаѓаат и со нив се збратимени. Само коа ќе ми текне на тоа дека по патот што идат има дури 20 и нешто бензиски пумпи се загрижувам за нив :icon_mrgr

За некој саат тргаат 55 Комити за Гелзенкирхен за дербито у петок а на враќње идат некој и во Холандија, можам да замислам што ќе биде и навивачите на Твенте и на Нирнберг им доаѓаат и со нив се збратимени. Само коа ќе ми текне на тоа дека по патот што идат има дури 20 и нешто бензиски пумпи се загрижувам за нив :icon_mrgr

Јас па сум пишал средина на март :pos:
А мислев средина на фебруари, ни на крај памет дека мечот е уствари овој викенд :nesvest:
Излапев од испитиве :pop:
Со среќа на тие што ќе одат и да не престават во најдобро светло!

Можно е Симов да се врати во Вардар, што во споредба со Јорде е 10000000 пати подобра солуција... :)
И ни се оствари желбата :) Симов се враќа во Вардар! Инаку натпреварот со Лисиче нема да се одигра поради тоа што терените во Скопје се во лоша состојба...
ajde cestit praznik komiti za mnogu godnini neka e :D
Циркус си бе, мајмунче! Да ни го шмукнеш на сите по еднаш, па после ако сакаш и некоја банана ќе ти даеме. Ај, сеа терај по тутун...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom