Збориме за Горан попов репрезентативецот?:icon_eek:
Не брат му е овој Роберт,а и Роберт Петров играше лев бек во репрезентација
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Збориме за Горан попов репрезентативецот?:icon_eek:
А бе дете бе пред 10 години ти си имал нецели 7 години така да не си имал поима кој е Начевски и не џвакај жила за текушни проблеми безвезе. Начевски како играч никогаш не сум го сакал секогаш ми бил антиатичен, типичен малер играч влага у игра и се прима гол :pos2:. После тоа отиде у Маџари коа беше јак клубот и после забега по грчки 2 лиги сега е у Азербејџан мислам и прилично добра паричка зема таму . Ти Бојовиќ не го памтиш пред 3 години играше за Вардар па Начевски ќе го памтиш :pos2:Аааа сеа ми текна кој е овој Бојович сеа читав и во спорт...А Начевски е престар да го памтам вчера не маптам што сум јадел а не пред 10 годиниДа го видам ко фаца може ке ми текне али вака тешко, исто и за Попов ако е тој што мислам а Петров јок...Фала како и да е конечно значи ке има квалитетна одбрана...Да почекаме уште некој месец па да видиме што ќе биде од целава ситуација
![]()
:pos2:Збориме за Горан попов репрезентативецот?:icon_eek:
Пензионер ај врати се и види зашто пишав дека е престар да го памтам...Да точно пред 10 години имав 8 години и што сеа?Што да праам што го следам Вардар од 2003 а не од порано?Да одлично викам некој ги знам некој не..Кој и да дојде е добро за Вардар со овој состав..А тоа што не знам прашав ама ти се појавуваш со смајлиња како :pos2: и се правиш паметен...Не е битно јас од кога сум го гледал Вардар, он увек ве тепал а ти неможеш да се помириш со тоа па чекаш некој деца да им јадеш гомна ахх пензионери немаат работа па ќе паламудат...Ако знаеш да одговориш убаво одговори а не да брмчиш.А бе дете бе пред 10 години ти си имал нецели 7 години така да не си имал поима кој е Начевски и не џвакај жила за текушни проблеми безвезе. Начевски како играч никогаш не сум го сакал секогаш ми бил антиатичен, типичен малер играч влага у игра и се прима гол :pos2:. После тоа отиде у Маџари коа беше јак клубот и после забега по грчки 2 лиги сега е у Азербејџан мислам и прилично добра паричка зема таму . Ти Бојовиќ не го памтиш пред 3 години играше за Вардар па Начевски ќе го памтиш :pos2:
--- надополнето ---
:pos2:Алоооо ти збори за Драган Начевски и он има играно за репрезентација неколку настапи порано еве ти го
http://www.transfermarkt.ch/de/dragan-nacevski/profil/spieler_26993.html
Горан Попов поранешен играч на Вардар. Вика Одлично ако дојдат овие а три чисти нема кои се. Битно некој доаѓа што ти е гајле
. Ако не знаеш попрво прашај некои поголеми од тебе Хромче а не да се правиш паметен дека се само ти знаеш.
Мислам дека не си многу во право за ова погледни на You Tube прочепкај малце за резултатите :smir: (без навреда) патетика си како и да е не мислам паушални моабети со тебе да се расправам коа ни самиот незнаеш што пишуваш .Пензионер ај врати се и види зашто пишав дека е престар да го памтам...Да точно пред 10 години имав 8 години и што сеа?Што да праам што го следам Вардар од 2003 а не од порано?Да одлично викам некој ги знам некој не..Кој и да дојде е добро за Вардар со овој состав..А тоа што не знам прашав ама ти се појавуваш со смајлиња како :pos2: и се правиш паметен...Не е битно јас од кога сум го гледал Вардар, он увек ве тепал а ти неможеш да се помириш со тоа па чекаш некој деца да им јадеш гомна ахх пензионери немаат работа па ќе паламудат...Ако знаеш да одговориш убаво одговори а не да брмчиш.
Мислам дека не си многу во право за ова погледни на You Tube прочепкај малце за резултатите :smir: (без навреда) патетика си како и да е не мислам паушални моабети со тебе да се расправам коа ни самиот незнаеш што пишуваш .
Долрокс Не сум знаел дека Начевски играл у Романија. Како и да е мораш да признаеш таков играч ко него што е просек ко сите останати играчи од МФЛ само среќата му работеше и се уби од пари земање
. Ништо чудно да се нафати да се врати ама пошто е при врв у Романија незнам
.
Знам дека Начевски игра у Азербејџан убаво си пишав ама лошо сватив мислев да не отишол таму кој го знае ко што имаше среќа не е чудно ништо. Перендија е играч на Брале така да сигурно не игра таму само лапа пари и ќе слета овдеНачевски игра во Азербејџан мислам, а Перендија е во Романија во Оцелул од Галати, тие се први во Романија...![]()
Знам дека Начевски игра у Азербејџан убаво си пишав ама лошо сватив мислев да не отишол таму кој го знае ко што имаше среќа не е чудно ништо. Перендија е играч на Брале така да сигурно не игра таму само лапа пари и ќе слета овде
ОМГ морам да признаам дека се возбудив кога го видов постот :icon_mrgrDogovoreni se: Vandair,Meglenski,Ze Karlos,Peev,Ristevski,Fernando,Bogatinov. Se pregovara so: Stjepanovic,Savic,Filip Despotovski,Perendija,Bojovic,Slavco Georgievski,Bajevski,Nachevski,Robert Petrov,Robert Popov...
da vidam da ne veruvam
Друже, не зезај. Перендија е стандарден во моментно првопласираниот клуб од Романија, во лига која е измислена за нашава боранија. Тој и да сакаш не се враќа назад, а ти викаш бољи да го земеме некој си Томе Петров :icon_eek: Мислам дека грешиш во проценките за Перендија. Дечкото е еден од подобрите дефанзивци што играл во Македонија задњиве години. Потврда за тоа е што сега успешно настапува во една доста силна лига. Па кај нас репрезентативци може да сањаат за таков ангажман.Перендија и Бојовиќ???
Мајко мила па од улица ќе најдам подобри дефанзивци од нив. Подобро Томе Петров да го земе од Турново него ли двајцава. Али пошто дури играа они лигата беше на повисок квалитет, можеби сега ќе ни изгледаат како Фердинанд и Карваљо![]()
Начевски мислам дека сега игра по некои грчки клубови. Ѓоко го зема во Баку (Гриц уште на времето му беше еден од оние омилените), ама кога си замина он од таму и Начевски набрзина го ослободија. Начевски беше голем талент на кого сите му предвидуваа успешна кариера, ама дали тоа што Вардар одби неколку добри понуди, влијаеше негативно на него... не би знаел да кажам.Начевски игра во Азербејџан мислам, а Перендија е во Романија во Оцелул од Галати, тие се први во Романија...![]()
za trickovski tesko deka ke go vidis on najverojatno ke ide u anderlcht kako sto razbrav no moze i vo nekoj drug klub od germanija ne se znae a za tanevski i toj nema sansi da se vrati od polska u makedonija bidejki em zema dobra para i plus igra vo solidna ekipa i sigurno i on ke ima podobri opcii a markovski bi mozel da se vrati nisto cudo ali toa od letoska sega sigurno ke se pravi kosturot na ekipata vo vtorata polusezona za slednata godina so nekoe zasiluvanje se osvoi bez problem prvenstvoto,a za zelbi sega bi sakal da go vratat nedzipi i taka ne igra vo lirs dobro bi i dosol vo sredinataШто да кажам, освен дека на мојата листа на желби би ги додал Тричковски, Бојан Марковски и Златко Таневски :icon_mrgr
Брат барем таа сезона кога бојкотиравме имав можност поубаво да ги скенирам квалитетите од тогашниот состав. Перендија е цврст тип на дефанзивец, но правеше многу грешки. Не затвораше навреме, споро се враќаше, игра без мотивација...Друже, не зезај. Перендија е стандарден во моментно првопласираниот клуб од Романија, во лига која е измислена за нашава боранија. Тој и да сакаш не се враќа назад, а ти викаш бољи да го земеме некој си Томе Петров :icon_eek: Мислам дека грешиш во проценките за Перендија. Дечкото е еден од подобрите дефанзивци што играл во Македонија задњиве години. Потврда за тоа е што сега успешно настапува во една доста силна лига. Па кај нас репрезентативци може да сањаат за таков ангажман.
Начевски мислам дека сега игра по некои грчки клубови. Ѓоко го зема во Баку (Гриц уште на времето му беше еден од оние омилените), ама кога си замина он од таму и Начевски набрзина го ослободија. Начевски беше голем талент на кого сите му предвидуваа успешна кариера, ама дали тоа што Вардар одби неколку добри понуди, влијаеше негативно на него... не би знаел да кажам.
П.С. Кога веќе се спомнуваат вакви појачувања, редно е да се размислува и за нов тренер. Нема ваљда да ги води слепецовМоја најголема желба е да се врати Ѓоко (творецот на сите шампионски титули) затоа што се покажува дека човекот е гаранција за успеси, ама некако не ми е многу за верување. Не би било лошо да го вратат и Илчо Ѓоргиовски, кој дегенот Сетинов безразложно го смени летоска. Илчо е млад и надежен тренер, кој има што да понуди и би бил логично решение затоа што ги знае доста добро играчите на Вардар, особено тие што дојдоа од Ѓорче.
Знам каква е нивната состојбaza trickovski tesko deka ke go vidis on najverojatno ke ide u anderlcht kako sto razbrav no moze i vo nekoj drug klub od germanija ne se znae a za tanevski i toj nema sansi da se vrati od polska u makedonija bidejki em zema dobra para i plus igra vo solidna ekipa i sigurno i on ke ima podobri opcii a markovski bi mozel da se vrati nisto cudo ali toa od letoska sega sigurno ke se pravi kosturot na ekipata vo vtorata polusezona za slednata godina so nekoe zasiluvanje se osvoi bez problem prvenstvoto,a za zelbi sega bi sakal da go vratat nedzipi i taka ne igra vo lirs dobro bi i dosol vo sredinata