Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде, ајде , ајде Вардареееееееееееееее, Вардарееееееее, Вардареееееееееееееееее :vozbud::vozbud::vozbud:
Време е за спектакл, а и за првите бодови. Играчите ветија дека вечерва ќе играат само за нас :vozbud:

Скопје е градот кој го сакаммм за Вардар јас живеаммм,тука сум роден јас тука и ке умрам таква е мојта суддинаааааа лалалаллалаалаалаа!!О Сузана го ебам Пелистеррр ја ебам цела битола и чкембаритееееееееее

Вчера кренав температура, не знам колку Парацетамоли испив, чорапи со оцет, мачкања со ракија и сите салтанати само за да оздравам за денес! :pos2:
Ќе биде фешта, одиме на победа вечер!

Еден живот - една љубов!!!

Вчера кренав температура, не знам колку Парацетамоли испив, чорапи со оцет, мачкања со ракија и сите салтанати само за да оздравам за денес! :pos2:
Ќе биде фешта, одиме на победа вечер!

Еден живот - една љубов!!!
Ти грло да не мачкаше со ракија?:icon_mrgr

--- надополнето ---

Слики од конвојот
http://www.facebook.com/photo.php?p...5169#!/album.php?aid=19973&id=104014492986178
Еве и едно видео

:drk:

ООООООООООООООООО Сузана го ебам Пелистер ја ебам цела Битола и чкембаритеее :vozbud::vozbud::vozbud:

Вечер многу подобро од ова !!
Ја уште малце искачам од дома.
Не се издржуе веќе ЧДД

B-E-AUTUFUL. That`s how it was. Само жал ми е за малиот шо прерипа од ограда и најверојатно наеба. Полицијата уште еднаш покажа дека единствено има задача да го уништи фудбалот и навивањето во Македонија, од кои причини не ми е баш јасно. Како и да е, денес Вардар победи против Пелистер, а на Градски беше вистински спектакл како што комити и најавија. Прекрасно. Дури и играчите одиграа фантастично со оглед на нивните години и искуство, се залагаа неверојатно. Следните постови ќе ми бидат како дел од дискусијата, ќе ги причекам вашите воодушевувања...
:olee::olee::olee::olee::olee:

vardar 1-0 pelister strelec toni dzangarovski
mozam da kazam deka sum prezadovolen od naseto navivanje im odrzavme lekcija na bitolcanite severna bese polna

bravo..respekt momci.. vaka se naviva.. ova e lekcija po navivanje...

pa vaka interesno da bide kako vecerva na sekoja utakmica ke ima po 5000

FORA VARDAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добра бројка и добро навивање.Момците гинеа на терен.Само незнам што беше фрката пред да дојдат чкембари.Може да објасни некој што се нашол таму??

Добра бројка и добро навивање.Момците гинеа на терен.Само незнам што беше фрката пред да дојдат чкембари.Може да објасни некој што се нашол таму??
Ќе ти објаснам по ПП сеа...

Е вака сеа ке напишам малце подолг пост и раце ми се тресат глава ме боли возбуден целиот така да ако нешто не е ко шо треба не е моја вина :wink:
Играта...Со овој состав сум дефинитивно најзадоволен ова што го покажаа денес мислам дека беше и максимумот доста добро играа одбраната на моменти се губеше али добро се држевме и со овој состав дефинитивно нигде не одиме се намачивме на домашен со еден пАлистер кој после нас е најслаб така да црно ке ни се пишува.Средниот ред фантастичен беше и мислам дека до сега најдобро се покажаа и изгинаа на теренот посебно по левата страна.Нападот да не зборам имавме 5-6 добри шанси една и 100% реализирана.Настевски супер изигра нормално коа цело мало му мававме ластици за претходниот натпревар:icon_lol:Дали беше друг играч или не али ако не се лажам Ристов беше и момакот ме изненади дали ние му бевме мотивација или нешто друго али достта добро се покажа..И кој сака нека каже Панчев Сетинов или не знам кој биле играчи на ВАРДАР со кој цела Македонија се гордеела..Каков панчев каков сетинов едноставно ПАНДО!!!Посебно ме изненади коа го видов на трибина до Слатко :vozbud:Па кога почна и да пее за ВАРДАР и во Скопје ви се ебат сестрите мислам дека таков играч кој стварно го сака ВАРДАРи осстана во најтешките моменти нема да видиме па и во наредните 5, 10 години.
Групата...Не знам за другите али викам прв ке идам и тргнав у 4:30 од хром стигнав таму имаше 50 души после дојдоа УКБ добри 30-40 души пеевме некој пиеше некој дувваше:icon_mrgrПосле почнаа и останатите да доагаат и се собравме...Е сеа тука имаше инцидент е тука можам слободно сите што не нападнаа мене и 3 другари да ги поздрава ...Али ако секоја чест до нив што тепаат наши деца(вардарови)Ако го знаете типот лука тој тренира у работнички и тепаше на утакмица деца од вардар тоест РК вардар го прашавме зашто не нападна со другари али се заеба очигледно!После продолживме накај стадион со едно кортео и малце се разочарав за бројката али како се приближувавме кон стадионот се повеќе и повеќе бевме!Тука пред фонтана коа свртевме ако ми верувате коа видов бројка ми се слоши..Не памтам коа сме биле таква бројка па и коа видов дека на фонтана има уште добри 100-150 души мислев ке се онесвестам..И влеговме што влеговме на стадион супер се организиравме на трибина конечно не бевме раштркани...И после дојде повторно до инцидент со еден од нашите воџи со еден тип што почна да тепа деца...Воџата реши проблемот али полицијата интервенираше и почна да мава по нас..Немаше да им замерам да маваат 20+ ама се зачудив коа видов дека маваат деца а повозрасните не буткаат со штитови..Е тука интересно беше..Тапанот заврши во џандар кој немаше кацига на глава...Еден шлем им земавме и таканаречените навивачи кои се попознати како дерби навивачи сите избегаа на средината на јужна...Помина што помина тоа таман се смиривме ете ги чкАмбари и нив ги нападнавме добри 3-4 бакљи фрливме и сите завршија кај што треба кај нив немаше промашај:icon_mrgrСе смиривме и продолживме со навивање имаше една парола во чест на наш член кој е во затвор...После во чест на Ново Лисиче кој славеа 2 години постоење имаше 10-тина бакљи после имаше и едно покирвно знаме од доле до горе цела трибина скоро беше...Имаше и парола после тоа "секс со битолчанки":icon_mrgrИ како шлаг пандо дојде кај нас на трибина и навиваше..А пред тоа стигна и 1 комбе од тетово(Војводи)Секоја чест за нив и имаше еден член на УГЕ кој самиот се качи на ограда и почна да пее Гелзенкирхен-Скопје...И падна голот славење ненормално имаше и имаше пред тоа 40-50 бакљи и 2-3 димни..И секако нинџа желките неможеа да се задоволат со кутекот бараа уште па се направија силни и 6 члена лични ги сликнав како со клоци ги маваат а они на земја...Ке поставам слики како сме малтретирани не ни дадоа ни вода да пиеме а што ке направевме во вц?Чкембари си отидоа така да не знам која беше причината еве доказ дека ова не е слободна држава и неможеш да се движиш слободно..Па беа уапсени наши членови и 1 на војводи ако не се лажам...Се на се супер утакмица и се изненадив од обичната публика они во 6000-7000 можда и повеќе а ние 1500+ ГАРАНТ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom