Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве малку за анимирањето на јавноста за задутрешниот меч. И после вакви напори ако нема едно 8 000 луѓе на стадион, тогаш нека се распадне Вардар пошто стварно никој не се грижи за него...
...
Де бре само Комити би требало да бидеме над 1 000. Сигурен сум дека ќе има над 3000 на цел стадион, ама викам ако нема 8 000 тогаш срамота е голема, и слободно можам да кажам дека ништо не останало од минатото на вардар...Па и сам Господ да се симне на земја и да каже да идат сите на утакмицата 8000 нема да се соберат.1500-2000 луѓе ми се чини во моментов како голема бројка.Ем Вардар никогаш не бил полош,ем 100 денари наплаќаат.Ако наплаќаат карти бар 50 денари за сите да ја направатма не вака.Да беше Вардар 5-6 место и да му требаа бодови за во Европа не сум сигурен дека 8000 луѓе можат да се соберат....за жал.
Какви 8,000 бе што ти е нема теорија!!!Највеќе 3000 ке има,и тоа ние би требало негде да бидеме 800 души али не е важна бројката колку што е важен спектаклот кој ке го направиме
Па затоа викам АКО нема толку, не треба веќе да се преставуваме како гордоста на Скопје, туку како обичен Скопски клуб, со најлуда навивачка група![]()
Па брат ние уште од дамна се преставуваме како обичен Скопски клуб со најлуда навивачка група,откако почнаа во Скопје да излегуваат Звездаши Гробари драпај си Ѓуро,и Мак спорт и Вардар не ги интересира воопшто.