Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На роденден сум во сабота....на слава...
ама ќе идам на утакмица: ))) ќе биде јако :) ќе грми =)
НАПРЕД ВАРДАР !

Еве малку за анимирањето на јавноста за задутрешниот меч. И после вакви напори ако нема едно 8 000 луѓе на стадион, тогаш нека се распадне Вардар пошто стварно никој не се грижи за него...
...

Па и сам Господ да се симне на земја и да каже да идат сите на утакмицата 8000 нема да се соберат.1500-2000 луѓе ми се чини во моментов како голема бројка.Ем Вардар никогаш не бил полош,ем 100 денари наплаќаат.Ако наплаќаат карти бар 50 денари за сите да ја направатма не вака.Да беше Вардар 5-6 место и да му требаа бодови за во Европа не сум сигурен дека 8000 луѓе можат да се соберат....за жал.

Па и сам Господ да се симне на земја и да каже да идат сите на утакмицата 8000 нема да се соберат.1500-2000 луѓе ми се чини во моментов како голема бројка.Ем Вардар никогаш не бил полош,ем 100 денари наплаќаат.Ако наплаќаат карти бар 50 денари за сите да ја направатма не вака.Да беше Вардар 5-6 место и да му требаа бодови за во Европа не сум сигурен дека 8000 луѓе можат да се соберат....за жал.
Де бре само Комити би требало да бидеме над 1 000. Сигурен сум дека ќе има над 3000 на цел стадион, ама викам ако нема 8 000 тогаш срамота е голема, и слободно можам да кажам дека ништо не останало од минатото на вардар...

Какви 8,000 бе што ти е нема теорија!!!Највеќе 3000 ке има,и тоа ние би требало негде да бидеме 800 души али не е важна бројката колку што е важен спектаклот кој ке го направиме

Какви 8,000 бе што ти е нема теорија!!!Највеќе 3000 ке има,и тоа ние би требало негде да бидеме 800 души али не е важна бројката колку што е важен спектаклот кој ке го направиме

Па затоа викам АКО нема толку, не треба веќе да се преставуваме како гордоста на Скопје, туку како обичен Скопски клуб, со најлуда навивачка група :)

Па затоа викам АКО нема толку, не треба веќе да се преставуваме како гордоста на Скопје, туку како обичен Скопски клуб, со најлуда навивачка група :)

Па брат ние уште од дамна се преставуваме како обичен Скопски клуб со најлуда навивачка група:toe:,откако почнаа во Скопје да излегуваат Звездаши Гробари драпај си Ѓуро,и Мак спорт и Вардар не ги интересира воопшто.

Па брат ние уште од дамна се преставуваме како обичен Скопски клуб со најлуда навивачка група:toe:,откако почнаа во Скопје да излегуваат Звездаши Гробари драпај си Ѓуро,и Мак спорт и Вардар не ги интересира воопшто.

Затоа ги правиме последните напори да покажеме и дека одново можеме да се издигнеме. Се под 8 000 луѓе на стадион е доказ дека Вардар дефинитвно го допрел дното, и дека никогаш нема да се издигнеме повторно, ниту пак ќе привлечеме спонзори...

Конвој на „Комити“ за оживување на Вардар

По урнекот на сплитска „Торцида“, навивачите на црвено-црните утре, еден ден пред дуелот со Пелистер, со конвој автомобили ќе „прошараат“ низ Скопје, за да анимираат што повеќе навивачи на сé уште најтрофејниот македонски клуб

http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=826101032247&id=19&prilog=0&setIzdanie=22069

isecokodca.jpg

Исечок од Чао Тифо Бр. 8 Јануари '91. Од тогаш до сега ништо не е сменето...

Како сте момчаци??? Се спремате ли за утре??? :icon_mrgr
Инаку Комити платија 600 евра на ПУИГ за утакмицата да се игра во вечерен термин, а истотака издејствуваа да не се плати котизацијата од 1947 евра кон ПУИГ, и наскоро ќе биде потпишан договор со нив за користење на стадионот од страна на напиот ФК. И после Комити биле криви за се... :icon_mrgr
Се е спремно за спектакл, останува само на Пандо и компанија да стигнат до првата победа сезонава. ИГРА МАГИЧЧНО;МАГИЧНООООО, ВАРДАР ИГРА ФАНТАСТИЧНОООООООО....

Ви ја пуштија западната трибина? -со среќа утре (а и се надевам дека денешниот трип низ скопје ќе ви биде успешен) ... Поздрав и Напред Вардар!

sea projdoa 40-50 koli od lisice nakaj aerodrom i centar.. bravo respekt utre GAZIME
ajde VARDAR !!!!!!!!!

Слики и клипови од вечерашниве случувања има? :)
Доаѓам утре јас со Комити-Драчево :oeoeoe:
Нека им е среќен роденденот на НЛ да си дочекаат 200 :)
Да се надеваме дека утре ВАРДАР ќе победи и ќе почне да се решава лошата состојба...
НАПРЕД ВАРДАР !

Леее овие 2 дена само 2 саата сум спиен.
Не можам да дочекам натпреварот.
Ќе грми утре Скопје !! :)))

utre od moe malo u aerodrom trgame 15 dusi... nakaj 6.30 pred zabarot da popieme po 5-6 piva, i posle da sljakame ckembari
ajde ajde VARDAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom