Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
За пари незнам што како...А за со Турново е одложена на неопределено време.Што како исто незнам точно но и не ми е гајле.Кој сака нека плаќа нека спонзорира мене ме интересира единствено ВАРДАР.А за статутот и Хари не можеше да биде пак претседател па си стана.Тоа е тоа.

Ајде честито 500 страни, честито нов термин, честито нови играчи, честито (ПАК НОВИ МАЈЦИ ДИЗАЈНОТ:drk:), честито 2 години постоење Комити Ново Лисиче!:salut:

--- надополнето ---

Ќе заборавев сите кој се у можност у петок во 20:00 со кола нека дојдат на последна 5-ка во ново лисиче...И да очекувам добра бројка на фејсбук само за еден ден 400 атендинг 20 можеби и од 2500 се чека одговор...Минимум сме 1000:):)

Дај ми линк од фб за настанов да атендувам и јас...

http://www.facebook.com/event.php?eid=135837983125566

За 1 ден околу 450 атендингс има па ќе видиме.... ЧД
Дефинитивно спектакл ќе биде.
Би сакал и другарчињата од Битола да дојдат,поинтересно е кога имаш некој спроти тебе :tv:

Некој да ја потврди ОФИЦИЈАЛНО информацијата дека Вардар утре (свесно) нема да отиде во Турново и (свесно) ќе го изгуби натпреварот службено со 3:0, а после тоа ќе се поднесела жалба за да се преигра натпреварот!? Ако ова е вистина да му се мочам во уста на тој неписмениот што го измислил ова...

И што е најтрагично...
LOSI VESTI. Drzavava reshila da go dotolci Vardar:
1. PUIG poradi nepodmiren dolg,mu zabranuva na Vardar koristenje na Arenata '' Filip II '' ;
2. UJP najavuva revizija na dosegashnoto finansisko rabotenje na FK Vardar ;
3. Kamcev podnel tuzba protiv FK Vardar zaradi nosenje na sportska oprema od '' MakSport'',a ne od '' Li Ning... ''.
Spanskava serija nikako da zavrshi...

Никако да заврши баш..... :nerv:

Со мадињата од споменикот на Александар Велики ќе се спасеше целиов македонски спорт... УЈП слободно нека изврши ревизија на досегашното работење, но истата таа УЈП заедно со "патриотиве" нека открие и каде летнаа милионите од Вардар. Лесно е да се нокаутира полумртовиот ВАРДАР, а многу е тешко да се помогне...

Нормално дека ПУИГ нема да дозволи Вардар да игра на Филип 2, Вардар колку што знам со години не плаќал, но зашто баш сега и во оваа ситуација се гази Вардар!? Вардар ако треба ќе игра и во Лисиче, а лоповиве нека ги собираат парите за користење на стадионот од Работнички и нека си ја финансираат престојната кампања со истите...

И ќе го уништат клубот и што после??Да не ќе им се вратат така парите случајно??Место да помогнат Вардар да застане на нозе, па после да враќа долгови и да се средуваат сметки овие болен човек дотепуваат.

Некој да ја потврди ОФИЦИЈАЛНО информацијата дека Вардар утре (свесно) нема да отиде во Турново и (свесно) ќе го изгуби натпреварот службено со 3:0, а после тоа ќе се поднесела жалба за да се преигра натпреварот!? Ако ова е вистина да му се мочам во уста на тој неписмениот што го измислил ова...
Ova so truenjevo na igracive e nesto najglupavo dosega vo zivotov sto sum go slusnal, gi citam pregledite na igracite na stranata na FFM i se pagjam od smeenje mozam da zamislam so doktorka ke bila taa za 5 minuti da gi pregleda 11 dusi. Ako sakas da ostanes neotkrien vo lagata probuvaj i ponatamu da ostane taka i gledaj site karti da ti se vo race :vozbud:. Im rekle 100 posto na decava kniski nosete utre na trening obavezno:pos:. Kako prvo i prvo celata rabota e da se zastedi kolku tolku nekoj denar i da se odmorat igracite da bidat spremni za natprevarot so Pelister a i od samata uprava na Vardar znaat deka vo Turnovo utre (ako odat) ke odat na izlet bidejki za bodovi moze samo da se sonuva. Za preigruvanje ako se spie na taa strana nemoze da stane zbor zatoa sto rezultatot se registrira so 3-0 sluzbeno i Gospod da saka da se preigra nemoze bidejki ima zapisnik so site proceduri i prijatno so zdravje gostite ne pristignale na natprevarot. Nekoj svesno si manipulira so vas druze si pravat matematiki koj se gleda deka se na steta na vasiot klub. Jas mislam deka SVESNO utre nema da odite na natprevarot :toe:

Ova so truenjevo na igracive e nesto najglupavo dosega vo zivotov sto sum go slusnal, gi citam pregledite na igracite na stranata na FFM i se pagjam od smeenje mozam da zamislam so doktorka ke bila taa za 5 minuti da gi pregleda 11 dusi. Ako sakas da ostanes neotkrien vo lagata probuvaj i ponatamu da ostane taka i gledaj site karti da ti se vo race :vozbud:. Im rekle 100 posto na decava kniski nosete utre na trening obavezno:pos:. Kako prvo i prvo celata rabota e da se zastedi kolku tolku nekoj denar i da se odmorat igracite da bidat spremni za natprevarot so Pelister a i od samata uprava na Vardar znaat deka vo Turnovo utre (ako odat) ke odat na izlet bidejki za bodovi moze samo da se sonuva. Za preigruvanje ako se spie na taa strana nemoze da stane zbor zatoa sto rezultatot se registrira so 3-0 sluzbeno i Gospod da saka da se preigra nemoze bidejki ima zapisnik so site proceduri i prijatno so zdravje gostite ne pristignale na natprevarot. Nekoj svesno si manipulira so vas druze si pravat matematiki koj se gleda deka se na steta na vasiot klub. Jas mislam deka SVESNO utre nema da odite na natprevarot :toe:

Знам друже дека целата работа е да се заштедат пари, но искрено мене како навивач ме заболе за тоа штедење... Како не штедат од детергентот и шампоните кога крадат, него штедат на одење на првенствен натпревар!? Тој љангурот Сетинов дојде да го извади Вардар од гомната, а не да го закопа уште толку. Па капак на се ќе прават планови за натпреварот со Пелистер... Алооо освестете се, го уништуваат Вардар, а ние ќе се радуваме бидејќи дербито на двете моментално најутепани екипи во прва лига ќе го играме под рефлектори. :tapp:

Знам друже дека целата работа е да се заштедат пари, но искрено мене како навивач ме заболе за тоа штедење... Како не штедат од детергентот и шампоните кога крадат, него штедат на одење на првенствен натпревар!? Тој љангурот Сетинов дојде да го извади Вардар од гомната, а не да го закопа уште толку. Па капак на се ќе прават планови за натпреварот со Пелистер... Алооо освестете се, го уништуваат Вардар, а ние ќе се радуваме бидејќи дербито на двете моментално најутепани екипи во прва лига ќе го играме под рефлектори. :tapp:

Ти ако очекуеш нешто од Сетинов ехееее:pos2::pos2::nesvest:

Mnogu realno kazano druze. Od negde slusnav deka Setinov e momentalno vo Grcka ako sum greska neka me popravi nekoj i sigurno si go ladi patlakot dodeka ti , Petko , Stanko i ostali pravite povuci potegni i se nervirate a se gleda deka ve custvuvaat kako marioneti i preku nekolku dusi manipuliraat so site :toe:. Za Utakmicava so Pelister se raduvaat poveketo deckive ke ja imaat svojata prva utakmica da go gledaat Vardar na reflektori ne za drugo bitni se reflektorite i terminot de a bogami i protivnikot bez razlika na momentalnata tabela. Posikusni iskreni navivaci kako tebe sto prsti jadete i glavi treskate od zid sekoj den kako da svrzete kraj so kraj nema. Da gi imase nemase da bidete na ova deredze kade sto ste sega :toe:.

Mnogu realno kazano druze. Od negde slusnav deka Setinov e momentalno vo Grcka ako sum greska neka me popravi nekoj i sigurno si go ladi patlakot dodeka ti , Petko , Stanko i ostali pravite povuci potegni i se nervirate a se gleda deka ve custvuvaat kako marioneti i preku nekolku dusi manipuliraat so site :toe:. Za Utakmicava so Pelister se raduvaat poveketo deckive ke ja imaat svojata prva utakmica da go gledaat Vardar na reflektori ne za drugo bitni se reflektorite i terminot de a bogami i protivnikot bez razlika na momentalnata tabela. Posikusni iskreni navivaci kako tebe sto prsti jadete i glavi treskate od zid sekoj den kako da svrzete kraj so kraj nema. Da gi imase nemase da bidete na ova deredze kade sto ste sega :toe:.
Не е во грција заввчра имаше вечерта состанок со преставници од комити за терминот у сабота...

citav sea u sport deka i denes nema da patuvate u Turnovo,ako do ova dojde togas ke izgubite so sluzbeni 3-0.. -3 boda i 2500 evra kazna.
A eve sto veli napagacot na HT Sasko Bajlozov: Neka dojdat neka ne se plasat,poveke od 3 gola nema da im dademe.A ako ne gi pobedime ke se otkazam od fudbal

Аххх пак се вртат некои игри само што неможам да насетам од каде доаѓша опасноста...
Очигледно е дека ФФм стои позади нас, а тоа уште поочигледно го носи Брацо во Вардар. Од никаде излезе веста дека деновиве се очекува да ја платиме казната од 22 000 евра, и уште одма ќе дојдат играчите од Работнички. Моја верзија на случајот...
Намерно се одложува овој меч со Турново, пошто можно е уште деновиве (пред дуелот со Пелистер), да добиеме нови играчи и нов спонзор (Брацо), а сетоа тоа е поткрепено од ФФМ која би се погрижила да го одложува мечот до бескрај...
Матно во секој случај, и сакам да не мислам на овие лакрдсии пошто очигледно сме виновни...
Но затоа уште од сега ме тресе саботна фудбалска треска, и веќе испоканив се живо и диво за утакмицава, информирам колку што можам :icon_mrgr

сфатете дека нема добар македонски газда, особено не у фудбал... така да има само полоши :) .. ќе гледам да отидам до скопјето да ве ѕирнам на утакмицата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom