DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Даа да... хахаКонечно Тетекс и Вардар да станат братски клубови..:pos2:
Оваа година ние ќе го зееме купот,а вас првенството ќе ви го даеме

Братска делба :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Даа да... хахаКонечно Тетекс и Вардар да станат братски клубови..:pos2:
Oд твоја уста у божји ушиДаа да... хаха
Оваа година ние ќе го зееме купот,а вас првенството ќе ви го даеме
Братска делба :tv:
Боље кажи у Брацови уши :tv:Oд твоја уста у божји ушисамо сакам ја и догодина да гледам дерби Тетекс-Вардар...затоа пазите шо праете...
![]()
Ахх едни добри играчи што се....
За мене Богатинов е послаб од Симов, Секуловски е истотака просечен играч али со ваква одбрана добро би ни дошол. За Бразилциве не ми се ни прави муабет, а Вандаир би си го собрал пошто најголема радост ми донел во животов. Е једино Мојосв отскокнува малце, мада којзнае во каква форма е сега...
Иначе да си честитаме 500 страни на форумов
И еден предлог, да си ставиме сите во потписи дека во недела е дербито на Макеодонија, па може ќе придојде уште некој :icon_mrgr
Мора да направиме еден спектакл кој што ќе се памети, да покажеме дека во Скопје постои само еден тим кој се сака, да покажеме дека Градски е стадион кога на него игра само ВАРДАР!!!![]()
Абе комити од каде пари за вечерен термин?Леле луге вечерен терминбичее јакооо !!!
Според статутот на ффм првен треба да заврши цело коло па да почне другото па не се надевајте дека ќе играте одморени единствено среда недела ако се играНатпреварот закажан за утре против Турново на гостински терен е одолжен.Така да утре не играме и ке има повеке време да се подготвиме за следниот,за со пАлистер.