Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
За тоа дерби јадам,пијам и (не)спијам цел месец ЧДД
Со душа го чекам....
Само ко ќе помислам дека мн. ќе дојдат на трибина само колку да се фалат,ми се сере. Али ај.... xD :)

Друго беше кога беа Слога и Вардар силни, имаше и навивање и тепање и фудбал :smir:

^ Ја ко што гледам немало баш многу тепање на клипот.
Некој кидаше нагоре по јужна :raz:

Друго беше кога беа Слога и Вардар силни, имаше и навивање и тепање и фудбал :smir:

Сега се е умрено и Вардар и Слога и навивање и тепање и фудбал.Ништо не е ни блиску ко што беше порано:cry:

Сепак Вардар:Пелистер е традиција и не се пропушта.

Не да е традицијаааа..... Очекувам миниум околу 3000 гледачи се на се на градски.
Ќе биде тоа вистинско уживање за очи.
А богами и за уши.
Двете навивачки групи знаат да направат атмосфера каква што доликува на еден дерби натпревар. :)

Пелистер води 1-0 со Брегалница... Ни се еба мамата сезонава...

Saber Rider druze iskreno ke te prasam posto se razbiras dosta te gledam vo domasniov fudbal i znaes da osetis koa ima namestaljki koj so kogo, za sto , kako itn. Kazi mi spored tebe dali rabotava so truenjevo e vistina ama iskreno da mi odgovoris so ogled na toa deka Dzoni posle natprevarot so Novaci izjavuva vo Sport deka e zadovolen od mecot i od plasmanot vo 1/8 finaleto vo Kupot no e zagrizen deka zamorot ke gi stigne fudbalerite bidejki podgotovkite pocnaa prekasno i zamorot gi stignuva poleka poleka i sudejki od faktot deka fiskalnite od pregledite bile iskucani za 5 minuti .Za 5 minuti bile pregledani 11 igraci i toa site se javile vo ista privatna ordinacija :smir: ??? Da bideme realni , kaj nas vo fudbalov celata rabota kako se vodat klubovite (poveketo) e koj kogo ke zaebe (za odnosite megju samite klubovi mislam). Iako celta gi opravduva sredstvata :smir:, taka da cisto me interesira tvoeto mislenje ???

Saber Rider druze iskreno ke te prasam posto se razbiras dosta te gledam vo domasniov fudbal i znaes da osetis koa ima namestaljki koj so kogo, za sto , kako itn. Kazi mi spored tebe dali rabotava so truenjevo e vistina ama iskreno da mi odgovoris so ogled na toa deka Dzoni posle natprevarot so Novaci izjavuva vo Sport deka e zadovolen od mecot i od plasmanot vo 1/8 finaleto vo Kupot no e zagrizen deka zamorot ke gi stigne fudbalerite bidejki podgotovkite pocnaa prekasno i zamorot gi stignuva poleka poleka i sudejki od faktot deka fiskalnite od pregledite bile iskucani za 5 minuti .Za 5 minuti bile pregledani 11 igraci i toa site se javile vo ista privatna ordinacija :smir: ??? Da bideme realni , kaj nas vo fudbalov celata rabota kako se vodat klubovite (poveketo) e koj kogo ke zaebe (za odnosite megju samite klubovi mislam). Iako celta gi opravduva sredstvata :smir:, taka da cisto me interesira tvoeto mislenje ???
Не треба тоа он да ти го кажа секој поупатен ке ти каже...Ама еве и ја ке кажам лажно е...Правев муабет со Иван Настевски(мој другар) вика никој не е труен или повреден освен он..Па веројатно ги одмара малце па ке бидат и поспремни со пАлистер!

Екипите од дното Пелистер,Напредок водат а Скопје има 1-1 и играч повеќе,ова ама ич не ни одговара во борбата за опстанок

Не треба тоа он да ти го кажа секој поупатен ке ти каже...Ама еве и ја ке кажам лажно е...Правев муабет со Иван Настевски(мој другар) вика никој не е труен или повреден освен он..Па веројатно ги одмара малце па ке бидат и поспремни со пАлистер!
Zatoa i napisav , celta gi opravduva sredstvata :smir:. Inace samo Sileks gubi , Pelister 2-0 vodi i Skopje 1-1 so Renova vo Tetovo , Renova igra so igrac pomalku .

Ќе си преќутам околу случувањата :icon_mrgr
Денешните резултати воопшто не ни одговараат. Силекс се ептен поутепани од нас и жалосно е што загубивме во Кратово. Скопје ме изненадува досега, а ништо полоши не се ниту Напредок. Ете и Пелистер има 4 бода досега. Лошо е што ние досега имавме домашни мечеви на кои противниците беа доста јаки, и сега сме во ситуација кога екипите ни бегаат по 4 бода, пошто колку и да сум оптимист не очекувам бодови од Турново. Тешко. тешко, претешко ќе биде сезонава...

Иначе натпреварот со Турново најверојатно нема да се изигра во понеделник. На играчите им требало уште 2-3 дена одмор ЧД
Постои можност натпреварот со пелистер да биде во вечерен термин :drk: Тоа ќе биде ебење :)))
А исто така има и шпекулации дека играчите на Брацо од Работнички,би можеле да се преселат кај нас у брзо време xDD
Па ќе видиме.

Иначе натпреварот со Турново најверојатно нема да се изигра во понеделник. На играчите им требало уште 2-3 дена одмор ЧД
Постои можност натпреварот со пелистер да биде во вечерен термин :drk: Тоа ќе биде ебење :)))
А исто така има и шпекулации дека играчите на Брацо од Работнички,би можеле да се преселат кај нас у брзо време xDD
Па ќе видиме.
Конечно Тетекс и Вардар да станат братски клубови..:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom