Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Abe sto zborite gluposti neznaci deka ako nekoj go saka vardar da ne ide na utakmica ko so e ovaa, nemoze da se osuduvaat takvite voopsto, sepak Rabotnicki e MAKEDONSKI TIM a nie kako MAKEDONCI i kako PATRIOTI ke navivame za MAKEDONSKI TIM koj igra vo evropa, ako se pravat vakvi podelbi samo ke toneme za zal toa od sekogas go imalo kaj nas, pozz
Кај беа ПАТРИОТИТЕ кога играа со Мика ? ЧД
И жити се не ја отварај таа тема и овдека....

Znaci celata rabota e LIVERPOOL taka?? Toa e uste postrasno

Znaci celata rabota e LIVERPOOL taka?? Toa e uste postrasno
Батали ја темата да не го загадуваме фан клубов, ако сакаш повели во темите во фудбал што се, пошто доволно расправавме таму :icon_mrgr

neznaes aj tamu moze ke se prebacam haha poso ne bev tuka 15 dena i ne sum u tek bas kako ide toa :D:D:D

Кај се тие патриоти кога на Вардар му е најтешко? Кај се тие патриоти да фрлат некоја пара во Вардар? Кај се тие патриоти да му помогнат барем малку на Вардар?

Патриоти се само кога треба да се освојува Егејска и Пиринска Македонија преку монитор, патриоти се кога треба на политичариве да им ги ладат јајцата и да се дерат на митинзи...

ТИБАМ ПАТРИОТИТЕ...

Za sto da frlat pari kazi mi??? Za nekoj da gi staj u geb i da go snema?? Ovoj nacin na funkcioniranje bse vo komunizmot koga nikoj ne smeel da krade tugji pari znaci se rabotelo za nacionaln interesen togas site davale pari u vardar kako MKD tim a sega koga sakavme kapitalizam neli nekeme komunizam se sluci toa sto se sluci KRADENJE!!!!! Epa kako se menja eden sistem na ureduvanje taka se menja SE znaci Vardar treba da bide PRIVATNA SOPSTVENOST a ne kako vo komunizmot OPSTESTVENA. Koga ova ke se ostvari togas ke go imame onoj Vardar koj go znaeme od minatoto

Никогаш нема да го имаме тој Вардар што бил во минатото. Сличен пост пишав на форумот на Комити, па ќе го пишам и овдека. Значи вака...
Немојте да се чудите ако во иднината повеќе од Скопското население (за цела македонија да не правам ни муабет), го поддржува Работнички (значи незборам за НАВИВАЧИ туку за фанови). Пред година една Француска анкета и најпопуларен тим сеуште беше Сент Етијен пошто гласале и многу од генерациите кои биле во младоста кога Сент Етиен ја покорувал Европа. Но сега ситуацијата се менува, и сега Лион е тој што е на врвот. Такво нешто ќе се случи и овдека. Ете младиве категории се смеат на вардар. Никој и не верува дека овој тим некогаш бил класа за Работнички. Никој не знае дека Работнички прв пат во прва лига влезе во 1999 година. Нив им е битно дека Работнички е тој кој што им ги носи јаките тимови во македонија. Они нема никогаш да го сакаат тој клуб како ние што го сакаме Вардар, но ќе го посетуваат од лето во лето, се додека не го премине и Вардар во популарност. Вистина е и дека луѓењто се повеќе идат на стадион само затоа што ние (Комити), сме им интересни, а не за да го гледаат Вардар. Се повеќе млади генерации се поистоветуваат со Работнички, но сепак сметам дека врвот ќе се доживее кога ќе започнат успесите на Минчо и нговата играчка Металург. Ќе испоумреме ние (сегашниве генерации), а никој воопшто и нема да се сеќава на ЦРВЕНО-ЦРНИОТ тим кој некогаш беше ГОРДОСТ на целата Македонија. Додека не се смени нешто, ќе си живееме во минатото и ќе се радуваме на се помалкуте светли моменти во горчливата иднина, која не сме способни самите да ја подобриме (барем јас лично не гледам начин како би ја подобриле покјрај толку лопови <3)

PRIVATNA SOPSTVENOST toa e izlezot a ne sponzoriranje so kolktivni clnovi ili so ti znam tamu sto znaci EDEN GAZDA koj ke si go rakovodi timot drugoto se samo sponzori koi nemaat uloga vo timot

Abe sto zborite gluposti neznaci deka ako nekoj go saka vardar da ne ide na utakmica ko so e ovaa, nemoze da se osuduvaat takvite voopsto, sepak Rabotnicki e MAKEDONSKI TIM a nie kako MAKEDONCI i kako PATRIOTI ke navivame za MAKEDONSKI TIM koj igra vo evropa, ako se pravat vakvi podelbi samo ke toneme za zal toa od sekogas go imalo kaj nas, pozz
Жити си бе! Не сум знаел дека се обединувале цели држави кога настапувал некој клуб во европските клубови. Па дај ако не, цела група нека отиде организирано на запад за утакмицава. Што има врска ако цел Свет ти се смее, македонски клуб е нели!? Каде е тогаш клупското ривалство, ако се обединуваме за секој клуб што ќе игра надвор. Немој молим ти се со вакви неиздржани муабети да си бараш оправдување, што веројатно и ти ќе одиш на овој натпревар. Иди, никој те брани, ама ти и таквите вардарци ко тебе (за жал ги има многу) излегувате смешни што му го пуните џебот на сопствениот ривал. Незамисливо за било која друга држава.

Жити си бе! Не сум знаел дека се обединувале цели држави кога настапувал некој клуб во европските клубови. Па дај ако не, цела група нека отиде организирано на запад за утакмицава. Што има врска ако цел Свет ти се смее, македонски клуб е нели!? Каде е тогаш клупското ривалство, ако се обединуваме за секој клуб што ќе игра надвор. Немој молим ти се со вакви неиздржани муабети да си бараш оправдување, што веројатно и ти ќе одиш на овој натпревар. Иди, никој те брани, ама ти и таквите вардарци ко тебе (за жал ги има многу) излегувате смешни што му го пуните џебот на сопствениот ривал. Незамисливо за било која друга држава.
Трагиката у случајов е што за Работнички ќе платат 300-400 денари, а тоа е сума која за Вардар не ја дале последните 3 години зашто на секоја утакмица влагале гага на запад.

Трагиката у случајов е што за Работнички ќе платат 300-400 денари, а тоа е сума која за Вардар не ја дале последните 3 години зашто на секоја утакмица влагале гага на запад.
:zver:

Нивно е дали ке идат на работнички или не али барем е од цпб...он ваљда и таму дава и ваму дава пари еднаш за работнички еднаш за ВАРДАР:toe:И донекаде право е за плакањето...Сите што плативме членси едно друго спас за фк ВАРДАР бог знае дали тие пари беа за ВАРДАР или нечиј џеб...

Ај бе па ти не збори без везе само. Каква врска има тоа што е од ЦПБ!? Сите знаеме дека они важат за навивачи на КК Работнички, а не на ФК Работнички. Башка што најголем дел од нив се за Вардар во фудбал, со исклучок на 20-30.

Ај бе па ти не збори без везе само. Каква врска има тоа што е од ЦПБ!? Сите знаеме дека они важат за навивачи на КК Работнички, а не на ФК Работнички. Башка што најголем дел од нив се за Вардар во фудбал, со исклучок на 20-30.
Не го напаѓам или нешто али зборот ми беше дека е фан на КК Работнички па затоа можеби сака да го види и ФК Работнички на една ваква утакмица...Не дека е фан на фк работнички.

Znaci vaka ko prvo nikad ne sum platil karta na FK Rabotnicki i nema ni da platam, kartite gi dobivam gratis od kogo kako najmalce e bitno. Koa ke napadnte nekogo napadnete go so argumenti odnosno dokazi, a zatoa jas kakov Vardarec sum bil i koj e pogolem Vardarec nema potreba da se zbori i da se cuka u gradi tuku se pokazuva na DELO, cukanjeto u gradi kako nasive ''patrioti'' koi ja sakaat svojata drzava a pritoa koa ke treba da se pokazat na delo gi nema nikade zatoa VE MOLAM da prestanete so vakvite postovi zosto ne vodi nikade ova, fala na razbiranje odnapred pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom