Ѓорче 1932
тој сум...
^ се јави Чак Норис 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ се јави Чак Норис![]()
ja dali sum retardiran ili ne ic kur da ne te boli ako ste pravi navivaci togas lani ke idevte stalno na stadion a ne samo na brzi koga ke mu tekneseТи па ти па кога ке треснеш нешто зелено,не знам дали да ти се смеам или да те жалам од што си ретардиран :smir:
Копиљ припази малку што пишуваш и со каков речник се обраќаш кон постари членови на Комити. Сами си знаете 20 души сте, таман сте почнале со навивање да не испадне неочекувано РАСФОРМИРАЊЕ... ќе ве најдеме сите еден по еден и така сте двајца без тројца, немој после кога ќе се сретнеме да биде „ама брат незнам јас“ пази да не испадне работава да се откажете сите од навивање.
И по други форуми се правеа мангупи некој типови од сите други Скопски групи, ама после некои дешавки некако во последно време престанаа да пишуваат по форуми.
И повторувам уште еднаш, никој од Комити да не пишал веќе ништо во врска со децата од Ѓорче.
Ако имате да пишувате нешто пишувајте во врска со Вардар и Комити, нема објаснување на историјата на некои други самонаречени групи итн.
Не палат кај мене овие муабети,жал ми е,оди кажувај им ги на копиљаците од твое маало,може ке се исплашат.
Ако беше помлад ке знаеше сам дека треба да имаш почитување кон сите,ако сакаш и тебе да те почитуваат,а вака...мало морген почитување.
Другите што знаат да направат асален муабет и да дебатираат,е тие ги почитувам.
20 000 евра
Друже дај не се расправај ко божем ке се сретнуваме да ги убиеме, не прај муабет веќе на таа тема и давајте новости за Вардар самоКога ќе се сретнеме ќе видиме што пали а што не пали. Исто вака викаа и други форумски фраери се до првата средба у живо.
Сега слободно ХОДАЈ од темава, нема повеќе објаснувања за минатото.
20 000 евра!!Ова е грешка или не,од кај па сеа 20 000 евра треба да плати Сетинов за да може да реализира Вардар трансфери?
Пари што се должат за трансферот на Васоски од Цементарница во Вардар, после за искршените столчиња на стадионот во Кратово, казнава од 1000 евра, и уште некои слични работи.
Јас одамна ги баталив, а не би било лошо и вие да ги оставите да си живеат во нивниот ултрашки филмne se raspravajte veke ostavete gi lavovi
nie komitite sme broj 1
zasiluvanja ke ima ako se plati kaznata od ffm a setinov vika:Нема да испаднеме и да играме со младинци, но најдобра варијанта е да ги регистрираме засилувањата што тренираат со екипата. Така ќе имаме конкурентен тим. covekov e NEVEROJATANЈас одамна ги баталив, а не би било лошо и вие да ги оставите да си живеат во нивниот ултрашки филм
Што се однесува на Вардар... Најверојатно го губиме играчот кој требаше да ни биде огоромно засилување, Тони Брњарчевски пошто читам дека ќе преминел во пелистерЌе биде голема штета ако го пропуштиме, бидејќи ако го земеме може да имаме сосема солиден среден ред. Од последниве засилувања, впечаток од вторава полусезона ми остави Богословски или како и да беше кој го носеше дресот на Милано. Заедно со Бишевац одиграа голема улога во вториот дел од првенството. Можеби н се играчи за висок дострел али за да пркаме кон средината би требало да бидат доволни. Чекам нови засилувања, и конечно првиот меч од сезоната
8 days left...
Другари, иам едно прашање... Многу од големите европски ултра групи(посебно у Италија) се политички определени, дали лево ориентирани или десно ориентирани како навивачка група. ме интересира дали Комити Запад се (или биле) политички определени? (без лутење, само онака прашувам)...