- Член од
- 7 јули 2010
- Мислења
- 1.695
- Поени од реакции
- 828
вардарци со среќа во новата сезона...не се разбирам многу на но во овој текст кажува што се случува http://www.sportski.mk/statija/4832 како и дае вардар останува во прва лига
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Амин топ распоред....само грешка да не си?нели скопје не платија?Вардар-Металург 1 kolo 31.07.2010 vo 17 (sabota)
Силекс-Вардар 2 kolo 07.08.2010 vo 17 (sabota)
Вардар-Ренова 3 kolo 14.08.2010 vo 16 (sabota)
Турново-Вардар 4 kolo 21.08.2010 vo 16 (sabota)
Вардар-Пелистер 5 kolo 28.08.2010 vo 16 (sabota)
Вардар-Скопје 6 kolo 11.09.2010 vo 15 и 30 (sabota)
Напредок-Вардар 7 kolo 18.09.2010 vo 15 и 30 (sabota)
Вардар-Шкендија 8 kolo 25.09.2010 vo 15 (sabota)
Тетекс-Вардар 9 kolo 02.10.2010 vo 15 (sabota)
Вардар-Брегалница 10 kolo 16.10.2010 vo 14 (sabota)
Вардар-Работнички 11 kolo 23.10.2010 vo 14 (sabota)
Еве ги утакмиците на Вардар од првиот круг, па после само се менуваат домаќините. Да имавме некој респектабилен тим, ќе кажев дека ќе имавме сјајни 11 од 11 во првиот круг
Поповолен распоред амин. Сите мечеви потешки ги играме во Скопје, а послабите на гости. Првиве 4 кола се заморни немаме ниту една екипа за противник која што има навивачка група. Е после тоа следува ебење
One love, one life! FCV<3
Амин топ распоред....само грешка да не си?нели скопје не платија?
Вардар-Металург 1 kolo 31.07.2010 vo 17 (sabota)
Силекс-Вардар 2 kolo 07.08.2010 vo 17 (sabota)
Вардар-Ренова 3 kolo 14.08.2010 vo 16 (sabota)
Турново-Вардар 4 kolo 21.08.2010 vo 16 (sabota)
Вардар-Пелистер 5 kolo 28.08.2010 vo 16 (sabota)
Вардар-Скопје 6 kolo 11.09.2010 vo 15 и 30 (sabota)
Напредок-Вардар 7 kolo 18.09.2010 vo 15 и 30 (sabota)
Вардар-Шкендија 8 kolo 25.09.2010 vo 15 (sabota)
Тетекс-Вардар 9 kolo 02.10.2010 vo 15 (sabota)
Вардар-Брегалница 10 kolo 16.10.2010 vo 14 (sabota)
Работнички-Вардар- 11 kolo 23.10.2010 vo 14 (sabota)
Еве ги утакмиците на Вардар од првиот круг, па после само се менуваат домаќините. Да имавме некој респектабилен тим, ќе кажев дека ќе имавме сјајни 11 од 11 во првиот круг
Поповолен распоред амин. Сите мечеви потешки ги играме во Скопје, а послабите на гости. Првиве 4 кола се заморни немаме ниту една екипа за противник која што има навивачка група. Е после тоа следува ебење
One love, one life! FCV<3
Мене повеќе ми фаќа око 8 коло Шкендија, па идеме во Тетово кај браќата и после тоа играме со Брегалница дома. Како беше таа страта Хамбургер, чизбургер, кечап и помфрит, Скопје има мекдоналдс има ли во Штип??? (или нешто вака беше)
![]()
Кај ти текна на таа песна бе сеа нема да спиеам се скинав од смеење....иначе да така беше....мераци е шкендија-тетекс-брегалница а пред тоа палисте-скопје лелелелеле...али први 4 кола borring....
Па со оглед на ситуацијава среќен ке бидам само и да останеме во прва лига....А од друга страна оа криво ми е што секоја година вака ја губиме....Оса и Амбурет не верувам да дојдат....Пред се тие беа договорени со јовица а сетинов има сосема другу планови и нов играчки кадар....Таман да се загрееме во првите четири кола. Ех да склопиме уште тимче топ ќе биде. Ако успеат да ги донесат Африканциве ондак можно е да бидне нешто. Првово коло ќе биде најтешко. Металург се бајаги појаки од нас (за моментов воопшто и неправам муабет) па дури и да се засилиме. Од ова што остана кај нас вреди једино Пандовски и Ѓуршевиќ донекаде. Ако бидат доведени Оса и Амбурет тогаш ќе добиеме високо квалитетни играчи за нашето првенство. Незнам како ќе се одвиваат работите, али се надевам дека се ќе биде добро.
Силекс се и повеќе од просечна екипа, па бод од кратово можеме лесно да освоиме. Ај да не прогнозирам уште од сега затоа што немам три чисти со каков тим ќе настапуваме, ама како и да е, работите треба да се средат во најбрз можен рок. Првенството почнува за само 23 дена![]()
Па со оглед на ситуацијава среќен ке бидам само и да останеме во прва лига....А од друга страна оа криво ми е што секоја година вака ја губиме....Оса и Амбурет не верувам да дојдат....Пред се тие беа договорени со јовица а сетинов има сосема другу планови и нов играчки кадар....
Да да едвај чекам да видам што ке се случува во ВАРДАР наредниве 3 недели.....Само да се најде спонзор тоа ми е музичката желба...И тоа што викаш. Ако Јовица стварно си отишол од вардар, ондак со него заминуваат и желбите по африканците
Ептен сум нестрпелив за да видам што ќе се случува во наредниве денови. Сепак почетокот на првенството е многу блиску и веќе полека треба да се откриваат картите. Се надевам дека ќе успееме да склопиме солиден тим и да атакуваме на Европа ако ништо друго :icon_mrgr
За другите не знам али за иван насетвски гарантирам дека ке се врати другарче ми е од мало...до вчера фудбал игравме шо е вика еве сеа у вардар...на проба беше у шалке ајакс сеа у металург и на крај пак у вардар ке се врати....јовица не му е менаџер и може да си се врати ако сака.....и добар играч е добро нафрлува, кондиција солидна техника за негови години супер....А јовица стварно ако си отиде зар ќе се вратат овие од Ѓорче што дојдоа со него,што бараат нови клубови сега ? :/
п.с Конечно малце поголемо расположение и на фан клубов,и каков таков оптимизам![]()