Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
77 minuta turnovo 0-1 vardar strelec ivan nastevski
Стрелец е Настевски со шут некаде од 15 метри:vozbud:,иначе има и околу 60-70 Комити колку што донзав . Следна утакмица највероавтно против Пелистер во Битолааа:vozbud: по што водат 1-0

Добро е што победивме на гости со Турново:vozbud:,имаме 2 победи по ред,и им се доближивме на Турново на само 2 бода,и излез од зоната за бараж... во недела најверојатно во Битола идеме на нова победа:vozbud:

Kako што знам бре дете никогаш не сме навивале со мајмуни вие навивавте со нас вие дојдовте еднаш на Хрватска - Македонија да ти кажам и кој беа со нас Кевин Жабата и др. И друго кога играсе ФЕНИ вие идевте со нас скоро на секој натпревар и тоа е во ред незнам ти колку си информиран но реалноста е таа.

Abe ne ti zboruvam za poslednive nekolku godini samo izgleda imas kratok navivacki staz ili imas problemi so pamtejneto.Na sekoj natprevar bez razlika dali vo prilep ili vo gosti imase navivaci od kavadarci so nas!Duri i si nosea transparenti so crvena boja! de vamu, de tamu ste!A poslednive nekolku godini ne gi zemam za primer za to so i otkazavne ljubov na Pobeda poradi upravata i red drugi raboti!

Abe ne ti zboruvam za poslednive nekolku godini samo izgleda imas kratok navivacki staz ili imas problemi so pamtejneto.Na sekoj natprevar bez razlika dali vo prilep ili vo gosti imase navivaci od kavadarci so nas!Duri i si nosea transparenti so crvena boja! de vamu, de tamu ste!A poslednive nekolku godini ne gi zemam za primer za to so i otkazavne ljubov na Pobeda poradi upravata i red drugi raboti!
Дечко дај бе не замарај за Мајмуни и Лозари ме заболе за вас:toe:иначе сеа Турново ни бега само 2 бода и со победа во Битола а нивни кикс можеме да ги престигнеме:toe:.Затоа сите во недела идеме за Битола да му дадеме подршка на Вардар и да се избегне баражот што побрзо

еве ја табелата моментално
294gupu.jpg

Е ова ми се допаѓа,две победи со по 1-0 ама слатки,ајдееееее полека се враќаме во игра,па здравје од следната сезона да се застане на уште поцврсти нозе и да одиме на титула.

sega imame 19 boda a turnovo 21 bod poleka poleka se iskacuvame nagore

Па и Тетекс има 21,еден кикс следното коло или на Турново или Тетекс се качуваме место погоре со победа над Пелистер.

Мореее секогаш кога полагам и кога игра Вардар тепаме :pos:
Ахх кај се падна уште сега со Пелистер, сред колоквиумска недела :tapp:
Едно убаво гостување и на тоа неможам да отидам :tapp:

Нека се множат само победиве.Да киксне или Тетекс или Турново,а ние да го тепаме пАнистер во сигурна зона сме.:):vozbud:

Нека се множат само победиве.Да киксне или Тетекс или Турново,а ние да го тепаме пАнистер во сигурна зона сме.:):vozbud:

Турново е премногу слаб во оваа полусезона и прилично сум сигурен дека лесно ќе ги рипнеме до крајот. Очекував лесно да ги поминеме силекс али секогаш знаат да ме изненадат како екипа :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom