Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Реков ја бараж не ни бега,мислам дека тогаш се игра еден натпревар на неутрален терен и ваљда ке дадат присуство на навивачи:toe:.Ако дадат тогаш мора да се собереме што повеќе души за да направиме пристисок врз противничката екипа:toe:.Лани мислам коа играа пелистер и шкендија во прилеп не дозволија присуство на навивачки групи.
Играа во Струмица, и имаше и од двете навиваќчки групи. Досега никогаш не забраниле присуство на поублика во вакви мечеви. Инаку да се надоврзам само, ја укинаа казната за гостувања:)

Играа во Струмица, и имаше и од двете навиваќчки групи. Досега никогаш не забраниле присуство на поублика во вакви мечеви. Инаку да се надоврзам само, ја укинаа казната за гостувања:)

Освен Комити, другиве гледам се утепаа од гостувања :tv:

Сите кукаа за забранава, а сега кога може да се гостува никаде ќе ги нема :)

Епа тогаш добро е чим ке дадат присуство на публика за баражот,сигурен сум дека со наша помош ке останеме во прва лига.Иначе знам дека ја укинаа забраната конечно некоја добра вест:toe:,и дали знае некој дали се одлучи кај ке ги игра Вардар своите натпревари нели се бираше меѓу борис и цементара?

Па ако веќе мораме да играме и ако не ни бега бараж, најдобро би било на градски во тетово да се игра.....тоа ќе биде ептен јако:twisted:!А тоа дека Дино Најдоски е слободен играч е чиста дезинформација, а дали Стефан Ристовски е слободен играч?Пошто тоа е Вардарово дете од наша школа е и кога ќе видам колку фудбалери дојдоа од Вардаровата школа и отидоа во други клубови за џабе ми се плаче...Али тоа ти е МАКЕДОНСКИ-ФУДБАЛ!:kesa:

Барем да имаме доволно јака екипа во баражот да победиме.

за баражот мора да се има јака екипа и да направиме притисок ние навивачите врз противничката екипа

Реков ја бараж не ни бега,мислам дека тогаш се игра еден натпревар на неутрален терен и ваљда ке дадат присуство на навивачи

Па ако веќе мораме да играме и ако не ни бега бараж, најдобро би било на градски во тетово да се игра.....тоа ќе биде ептен јако

Дај не зезајте, уште од сега почнавте за бараж да се спремате :)

Ќе се игра машки до полседно коло, па што биде нека биде, па ако има бараж дури тогаш нека биде главен дел од дискусиите.
Во фудбалските случувања кај нас нештата се менуваат тотално непредвидено. Никогаш неможе да се знае кој тим ќе остане без спонзор, без играчи, без управа, кој ќе штрајкува...
Несакам да верувам дека Вардар ќе се доведе во ситуација опстанокот да го решава со еден изигран натпревар.

Abe toa e tka za onie koi ne se fudbalski mafijasi na primer pobeda nema da igra baraz sileks isto ni teteks ostanuvame nie i milano toa e realnosta za zal, ali sekako ne ispagame, poise bi sakal da izigrame baraz koa nemame sansi za evro nastapi za slednata sezona pa da napraime spektakularno gostuvanje :)

Каков бараж бе, доста кобете веќе пред време! Не сакам такви глупости да читам, и тоа од навивачи на Вардар поготово.

Од македонија ѓп на отстапница во вардар треба да дојдат горан симов, милан илиевски, силјановски, ѓурѓевиќ и настовски.
На натпреварот со македонија ѓп наставиле:
Ристовски, Џангаровски, Карчев, Ристов, Рамадан, Спасески, Јаковлевски, Арбен Нухиу, Ардијан Нухиу, Трипуновски и Лимани кој потпиша од милано.
Во второто полувреме настапиле Д.Стојановски, Б.Блажевски, Шикмановиќ, Глишиќ и Христов.

На кој Христов се однесува ова... Ѓорѓи???

Па ја ич не зборев за бараж али веќе кога сите почнавте за бараж да зборите...:wink:Иначе да се работи за Ѓорги Христов!

Па ја ич не зборев за бараж али веќе кога сите почнавте за бараж да зборите...:wink:Иначе да се работи за Ѓорги Христов!
Кој црни Ѓорѓи Христов бе?! Кај читате не ми е јасно. Па демантираше дека ќе доаѓа. Изгледа си го утнал тој дел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom