Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
сетинов бирал помеѓу борис трајковски во маџари и цементарница во кисела вода

Чкембарите секогаш кога треба да дојдат во Скопје, протестираат против својата управа па затоа не доаѓаат... :kez:

Kakvo gostovanje na Ckembari, ne se pravete ludi! Nema ni da se obidat da dojdat i ke se vadat na toa deka dzandari ne im dozvolile da prisustvuvaat. A sto se odnesuva do izborot na stadioni, toa e toa. Ima desetina tereni vo Skopje od koi samo Gradski e so povekje od 2 tribini. Ako ne se lazam samo Kokta e so povekje od edna tribina. Zalno e za grad od koj doagjaat 4 sampionski ekipi...

Kakvo gostovanje na Ckembari, ne se pravete ludi! Nema ni da se obidat da dojdat i ke se vadat na toa deka dzandari ne im dozvolile da prisustvuvaat. A sto se odnesuva do izborot na stadioni, toa e toa. Ima desetina tereni vo Skopje od koi samo Gradski e so povekje od 2 tribini. Ako ne se lazam samo Kokta e so povekje od edna tribina. Zalno e za grad od koj doagjaat 4 sampionski ekipi...

На КОКТА едното трибинче се смета за ложа, така да има само една трибина за навивачи. Сите други терени во Скопје имаат само една трибина :)

Подобро ќе беше да се игра или на Кокта или на Локомотива стадионот...

За кого како:helou: Конечно имам прилика да го гледам Вардар во моја општина и да не идам сто саата за да стигнам до градски :) Инаку на Локомотива е ужасно да се игра:smir: Како прво нема да дојде жив човек да гледа. Во Ѓорче не е лошо, ама постои шанса да ги вратат Македонија ЃП во лига и тогаш кај ќе идеме :) Затоа Кисела Вода е вистинскиот избор, плус населението од нашата општина е многу поголем фанатик за фудбал, отколку населението во Карпош и Центар, кое живее најблиску до Градски:pipi:

На КОКТА едното трибинче се смета за ложа, така да има само една трибина за навивачи. Сите други терени во Скопје имаат само една трибина :)

За кого како:helou: Конечно имам прилика да го гледам Вардар во моја општина и да не идам сто саата за да стигнам до градски :) Инаку на Локомотива е ужасно да се игра:smir: Како прво нема да дојде жив човек да гледа. Во Ѓорче не е лошо, ама постои шанса да ги вратат Македонија ЃП во лига и тогаш кај ќе идеме :) Затоа Кисела Вода е вистинскиот избор, плус населението од нашата општина е многу поголем фанатик за фудбал, отколку населението во Карпош и Центар, кое живее најблиску до Градски:pipi:
Па ја ги бирам Кокта и локомотива зошто се во моја населба:baeh:

Па ја ги бирам Кокта и локомотива зошто се во моја населба:baeh:

Ајде не се жали и градски ти е блиску ондак :) Остај и ние малку од другиов дел на градов, да се порадуваме малку повеќе :) Конечно ќе се чувстувавм како да ми се игра баш на ДОМАШЕН терен:vozbud::vozbud:

Ајде не се жали и градски ти е блиску ондак :) Остај и ние малку од другиов дел на градов, да се порадуваме малку повеќе :) Конечно ќе се чувстувавм како да ми се игра баш на ДОМАШЕН терен:vozbud::vozbud:
:pos2:Таман работа да се жалам...Само изразувам желба каде да се игра:wink:А иначе тој стадион колку трибини има?:kesa:

:pos2:Таман работа да се жалам...Само изразувам желба каде да се игра:wink:А иначе тој стадион колку трибини има?:kesa:

Една трибина има :) Не сум бил таму, уште кога изигравме 2:2 со Цементарница пред 3 сезони:tapp: Колку што ми останала во сеќавање, не верувам да собира повеќе од 500 гледачи:toe:

Една трибина има :) Не сум бил таму, уште кога изигравме 2:2 со Цементарница пред 3 сезони:tapp: Колку што ми останала во сеќавање, не верувам да собира повеќе од 500 гледачи:toe:
:pos2:Конечно ќе дочекаме Вардар пак да полни стадиони.:)

:pos2:Конечно ќе дочекаме Вардар пак да полни стадиони.:)
Дефинитвно ќе биде поубава глетка, отколку пшразниот градски :)
Инаку трибината наликува на онаа во Железара, односно на делот од трибината кај што нема столчиња. Трибината е цементирана само, без столчиња :) Така да ако се напуца многу народ, максимум што би можело да се собере е околу 800 луѓе можеби :)

Дефинитвно ќе биде поубава глетка, отколку пшразниот градски :)
Инаку трибината наликува на онаа во Железара, односно на делот од трибината кај што нема столчиња. Трибината е цементирана само, без столчиња :) Така да ако се напуца многу народ, максимум што би можело да се собере е околу 800 луѓе можеби :)
Да да,каде каде поубава гледка би била него празан Градски.
Плус 100 пати е поевтионо е да се игра таму него на Градски.Јест да малце е далеку али не е тоа некој проблем.Ако на некого му е стало до клубот ќе иде и до Кадино ако треба.:)

Плус 100 пати е поевтионо е да се игра таму него на Градски.Јест да малце е далеку али не е тоа проблем некој.Ако на некого му е стало до клубот ќе иде и до Кадино ако треба.:)

Многу нормално :) Секаде со Вардар. Не преставува никаков проблем да се иде до Градсаки. Ете јас сум од Пржино и ми е прилично далеку, а има многу луѓе што идат и од Илинден, Драчево и други населби, кои штои се уште подалеку. Љубовта не познава граници:vozbud:

Плус 100 пати е поевтионо е да се игра таму него на Градски.Јест да малце е далеку али не е тоа некој проблем.Ако на некого му е стало до клубот ќе иде и до Кадино ако треба.:)
Од љубов не се бегааа....Ако треба и до Јурумлери ќе идеме бе...:pos2::pos2::pos2:

Ако играме во Кисела Вода, нема никој да ни дојде на гостување :) Ни шверцери не би ни дошле, па камоли едни пемпелиња ко Битолчаниве:smir: Конечно ќе го гледам Вардар во моја општина. Плус ќе има сто пати повеќе публика отколку на градски:smir:
Штета што трибината е мала:jaj: А како опција за домашен терен можевме да го одбереме и Чаир :)

Дај боже да го одберат стадионот на Цементарница.
Има импровизирано "кафез" , па сите гостински навивачи ќе бидат добредојдени :pipi:
Инаку чкембар тешко да припари ...сепак шверцерите секогаш доаѓале во прилично голем број. Само што сега ќе биде друга приказна... ќе мора да се видат очи во очи со Комитите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom