Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Во ваква ситуација каква што е Вардар некако сум задоволен што му зедовме бод на лидерот на табелата.
Претпоставувам атмосферата била одлична само штета што ни ја не можев да отидам.
После оччекувам уште подобра во Кале проследена со победа!:)

Odlicna atmosfera imase na stadion sea samo sto se vrativ, inace bea zapaleni preku 20 dimni i bese totalno ludilo(da ne recam se ugusivme) :), igracite na vardar go dadoa maximumot i sekoja cest za niv a moram da go izdvojam Ristovski koj bese eden od najdobrite poedinci

riste bese najdobar no i golmanot gocevski fati dobri topki
Aма ми се чини дека и голем кикс направи за голот на Ренова. Во секој случај треба да бидеме задоволни на тоа што го пружија денеска играчите. Се потврди дека има квалитет во нив и само ради внатрешните проблеми на клубот не можат комплетно да го потврдат.

Aма ми се чини дека и голем кикс направи за голот на Ренова. Во секој случај треба да бидеме задоволни на тоа што го пружија денеска играчите. Се потврди дека има квалитет во нив и само ради внатрешните проблеми на клубот не можат комплетно да го потврдат.
Јас колку што видов топката му мина низ рацете:tapp: Но во прв дел имаше две добри интервенции по кои ја вадеше топката од самата гол линија. Инаку судијата ни поништил два гола (за втоприот не сум сигурен затоа што бил додека се фрлаа димните:smir:). Се на се одличен меч, убава бројка на трибините, околу 700 комити и loyal fans ја просдлавивме десетгодишнината на loyal fans, со малку над просекот навивање, но и многу бакљи и димни. Покасно ќе ставам тоа што снимив од баклијадата а од димните не снимив пошто беше борба за живот:vozbud:
И СЕКАКО ЗА СААТ ВРЕМЕ СИТЕ ПРЕД КАЛЕ:)

Многу јако беше денес на утамица посебно со баклите коа се загушивме,нека им се мнозат на лојал фанс годините,иначе добра бројка бевме некаде околку 600.

се угушив од тоа димните цел смрдам упм...спиев 3 саата после утакмицата...иначе све на све океј..навивањето можеше и боље али тоа е тоа...
за играта на вардар...не можеше подобро мислам и судијата можно е да ни одмогнал со поништение голови...вториот не ни го видов пошо не глеав нишоа така да...

Јас колку што видов топката му мина низ рацете:tapp: Но во прв дел имаше две добри интервенции по кои ја вадеше топката од самата гол линија. Инаку судијата ни поништил два гола (за втоприот не сум сигурен затоа што бил додека се фрлаа димните:smir:). Се на се одличен меч, убава бројка на трибините, околу 700 комити и loyal fans ја просдлавивме десетгодишнината на loyal fans, со малку над просекот навивање, но и многу бакљи и димни. Покасно ќе ставам тоа што снимив од баклијадата а од димните не снимив пошто беше борба за живот:vozbud:
И СЕКАКО ЗА СААТ ВРЕМЕ СИТЕ ПРЕД КАЛЕ:)
Ја бев у центарот на димните...сите отидоа нагоре...си знаев као ми беше...

Вардар повторно го дрмаат потреси. И најновиот тренер Тодоровски кој дојде пред само 2 недели си заминува откако бил навредуван од страна на Ејупи и Костенцовски на утакмицата со Ренова. Очигледно има недостаток на респект кај одредени дечишта во Вардар према нивните препоставени. Жалосно

http://www.sport.com.mk/?ItemID=360E6C6F33F91143BAFD533DCB43AA33

Pa uste prviot trening t.e sostanok ako mozam da kazam trenrov se skara so Belcev i ostanative igraci vise pocnaa da go gledaat bez pocituvanje, inace navredive na dvete ''zvezdi'' bea radi toa sto gi izvadi od igra i ako primetivte bea dosta nervozni, ovoj poteg ne im treba zs trenerot e toj sto kazuva koj da igra a koj ne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom