Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Eve ja realnosta vo Vardar, za zal smesna. Ovoj Prelogovski li kako se preziva, a ne znam ni so faktor e, kazuva deka Vardar ke bojkotira. Setinov vika nema bojkot, a mu go osporuvaat mestoto pretsedatel. Pa koj go izbra, ja sigurno ne. Eden Komita po forumive vika Vardar ke bojkotira, drug vika nema bojkot. E sea na ovie so me kritikuvaat da im gi zatnam muckite. Aloooo eve vi ja slikata na Vardar sto vie ili vasite lideri ja naslikavte. Mackanici. Ama nemam vreme da se raspravam terajte si po svoe. Samo da mu kazam na onoj so mi vika da sum soberel 20 dusi i fizicki da sum se presmetal ako sum sakal da bidam del od Vardar. Ropak ni eden selski, ova e 21 vek, ne e tvojot 15 vek. Roman Abramovic i site finansieri na golemi klubovi so tepanje li vlegoa da investiraat pari. Abe vrati se u toa selendrata od kaj so si dosol i zivej si po tvoite pravila od praistorijata. Aj nekoj neka kaze cisto informativno ako znae. Vardar ke se prikluci na bojkotot ili ne.
Незнам каков Кризен штаб си ти кога незанеш кој е Прелоговски?!:toe: Тој е од Иницијативниот Одбор за спас на Вардар и збори во име на 22 делегати...значи пола од овие што пишуваат не ни знаат тројца фудбалери на Вардар а нели секаде сте,плаќате играчи,дневници на судии,теренот...дајте не правете мајмуни од себе овде има и попаметни од вас :tapp:

Денес пАљистер изгуби ракомет од Вардар и одма судиите се криви, оф бе која битолска патетика...

ne jadi dzabe gledaja utre utakmicata posle ke prajme muabet ! 57 min 2 isklucuvanja ni dade:S za ku*o

Незнам каков Кризен штаб си ти кога незанеш кој е Прелоговски?!:toe: Тој е од Иницијативниот Одбор за спас на Вардар и збори во име на 22 делегати...значи пола од овие што пишуваат не ни знаат тројца фудбалери на Вардар а нели секаде сте,плаќате играчи,дневници на судии,теренот...дајте не правете мајмуни од себе овде има и попаметни од вас :tapp:
Znaci ovoj Prelog e legenda na Vardar, ama ja sum go utnal vremeto. Izglea trkalal topka koga ne sum bil roden. I na koja pozicija igral levo ili desno smetalo? Mora da bil jak fudbaler cim zasluzil da vodi politika u Vardar. Ili so vrski go butnal nekoj. Bitno povazen e od Pancev, Najdoski, Mutibaric, Ringov, Meto, Koco i uste milion vistinski zvezdi. E toa ti e corba makedonce.

Znaci ovoj Prelog e legenda na Vardar, ama ja sum go utnal vremeto. Izglea trkalal topka koga ne sum bil roden. I na koja pozicija igral levo ili desno smetalo? Mora da bil jak fudbaler cim zasluzil da vodi politika u Vardar. Ili so vrski go butnal nekoj. Bitno povazen e od Pancev, Najdoski, Mutibaric, Ringov, Meto, Koco i uste milion vistinski zvezdi. E toa ti e corba makedonce.
Незнам дали бил јак фудбалер,но веќе кога сите се мавате во гради дека сте Комити и лојални навивачи на клубот барем основните работи да ги знаете,а Панчев беше во Вардар исто ко да не беше,или можеби не го фати ни тоа време :toe:

Незнам дали бил јак фудбалер,но веќе кога сите се мавате во гради дека сте Комити и лојални навивачи на клубот барем основните работи да ги знаете,а Панчев беше во Вардар исто ко да не беше,или можеби не го фати ни тоа време :toe:
Abe si ja utnal Zermzel. Ja ne vikam deka sum Komita. Naprotiv ja sum navivac so si plakal karta sekogas. I se obiduvam bas na tie so nikogas ne plakale nisto, a samo zimale deka ne se pogolemi navivaci na Vardar od mene. I deka zaradi nivnite ekskurzii so umot ne doagja nikoj na stadion.

Онака како што претпоставив, така и ќе излезе изгледа... Бојкотот траеше 3-4 дена :)

Ви реков дека Вардар најмногу ќе изгуби ако бојкотира, кај имаат капацитет овие шупелкиве и голомудариве сериозно да направат нешто и да бојкотираат озбилно :)

Ајде да се вратиме неколку години назад... :)

dsc00667y.jpg

Еве сликиче од димната од неделата :)
И откако се откажуваме лека полека од бојкот се е спремно за неделното лудило. Се надевам дека ќе им дадеме добар поттик на играчите и ќе им собереме некој бод на секогаш незгодната Ренова, која редовно ни земала бодови од градски. Освен победите од 3:1 преклани и лани, и победата во Тетово пред 4-5 години од 0:2 мислам дека друг пат се немаме радувано со гипасриве :) Затоа вои недела сите на градски, ако ништо друго да им ги спалиме двете знамиња:) А после тоа........ МЕТАЛУРГ ЕБИ СЕЕЕЕЕЕ НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕЕ САМО НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕЕЕЕ ЕБИ ГИ СЕЊАЦИТЕ. ВАРДАР!!!!!

другари
ИДЕМЕ ЛИ НА 10 ГОДИНИ ЛОЈАЛ ФАНС!!!!???
I na vrvot i posleden ti si VARDAR samo Eden... nanana eeee NAPRED VARDAR!!

dsc00667y.jpg

Еве сликиче од димната од неделата :)
И откако се откажуваме лека полека од бојкот се е спремно за неделното лудило. Се надевам дека ќе им дадеме добар поттик на играчите и ќе им собереме некој бод на секогаш незгодната Ренова, која редовно ни земала бодови од градски. Освен победите од 3:1 преклани и лани, и победата во Тетово пред 4-5 години од 0:2 мислам дека друг пат се немаме радувано со гипасриве :) Затоа вои недела сите на градски, ако ништо друго да им ги спалиме двете знамиња:) А после тоа........ МЕТАЛУРГ ЕБИ СЕЕЕЕЕЕ НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕЕЕ САМО НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕЕЕЕ ЕБИ ГИ СЕЊАЦИТЕ. ВАРДАР!!!!!

ренова, ренова македонско челзииии :3:

другари
ИДЕМЕ ЛИ НА 10 ГОДИНИ ЛОЈАЛ ФАНС!!!!???
I na vrvot i posleden ti si VARDAR samo Eden... nanana eeee NAPRED VARDAR!!
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:
Во недела ќе гори Градски, ќе гори Кале ..... ЌЕ ГОРИ СКОПЈЕ:wink:

ренова, ренова македонско челзииии :3:
ХАХАХАХАХАХАХАХА сега ми текна кога пееа лани хахахахаха ми го продолжија животот за десет дена:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom