Zemzela
носител на титулата ултимативен клабер
- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 5.045
- Поени од реакции
- 152
Незнам каков Кризен штаб си ти кога незанеш кој е Прелоговски?!Eve ja realnosta vo Vardar, za zal smesna. Ovoj Prelogovski li kako se preziva, a ne znam ni so faktor e, kazuva deka Vardar ke bojkotira. Setinov vika nema bojkot, a mu go osporuvaat mestoto pretsedatel. Pa koj go izbra, ja sigurno ne. Eden Komita po forumive vika Vardar ke bojkotira, drug vika nema bojkot. E sea na ovie so me kritikuvaat da im gi zatnam muckite. Aloooo eve vi ja slikata na Vardar sto vie ili vasite lideri ja naslikavte. Mackanici. Ama nemam vreme da se raspravam terajte si po svoe. Samo da mu kazam na onoj so mi vika da sum soberel 20 dusi i fizicki da sum se presmetal ako sum sakal da bidam del od Vardar. Ropak ni eden selski, ova e 21 vek, ne e tvojot 15 vek. Roman Abramovic i site finansieri na golemi klubovi so tepanje li vlegoa da investiraat pari. Abe vrati se u toa selendrata od kaj so si dosol i zivej si po tvoite pravila od praistorijata. Aj nekoj neka kaze cisto informativno ako znae. Vardar ke se prikluci na bojkotot ili ne.
Тој е од Иницијативниот Одбор за спас на Вардар и збори во име на 22 делегати...значи пола од овие што пишуваат не ни знаат тројца фудбалери на Вардар а нели секаде сте,плаќате играчи,дневници на судии,теренот...дајте не правете мајмуни од себе овде има и попаметни од вас 
Жалењето на вас ви го оставам :smir: