Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што ти значи да имаш комплекси од Вардар :tv:
Не да гледаш пелистер во каква мизерна состојба се наоѓа, тебе повеќе те интересира Вардар :pusk:
Пелистер е момче не провоцирај:bip:
знам во каква ситуација се наоѓа Пелистер само саков да дам дознаење со статијава поради пратходните искуства со Пелистер за да не избрзвате со славење
:pos2:норвежанецот живеее и работи во ѓорче...класика:pos:само колку е изебан нашиот фудбал то невидено нешто

Пелистер е момче не провоцирај:bip:
знам во каква ситуација се наоѓа Пелистер само саков да дам дознаење со статијава поради пратходните искуства со Пелистер за да не избрзвате со славење
:pos2:норвежанецот живеее и работи во ѓорче...класика:pos:само колку е изебан нашиот фудбал то невидено нешто

Тоа да :) Јас за овој финансиер од самиот почеток сум скептичен, плус барав по нет и не излезе ништо :kesa: Ако бил толку јак "норвежанец" сигурно ќе пишувало нешто на нет за него, неговата фирма итн... Целава лига ни е живи г*мна, почни од стадионите (кочините) па заврши со мизеријата од т.н. играчи кои во Европа не можат да победат и тим од Фарски Острови. Македонскиот фудбал оддамна почна да умира, ова што го гледаме денес е само обид да се пролонгира неговата смрт...

Тоа да :) Јас за овој финансиер од самиот почеток сум скептичен, плус барав по нет и не излезе ништо :kesa: Ако бил толку јак "норвежанец" сигурно ќе пишувало нешто на нет за него, неговата фирма итн... Целава лига ни е живи г*мна, почни од стадионите (кочините) па заврши со мизеријата од т.н. играчи кои во Европа не можат да победат и тим од Фарски Острови. Македонскиот фудбал оддамна почна да умира, ова што го гледаме денес е само обид да се пролонгира неговата смрт...

totalno si u pravo , fudbalot u mkd zgasna ako najgolemata legenda na mak fudbalot go nema nisto ne pravime , se sekjavam porano abe nemozese mesto da se najde sea nemozez coek da najdes na stadion :nesvest:

cekaj sea so ''norvezanecov'' nit I od investitor a? aiiii pa kako be toj Setinov zborese pred site, znaci i on lazel???

ај сеа ако сум новинар ќе пишам Абрамович го зима вардар и сите ќе веруваме а во спротивно вардар жалосно тоне,срамота е да си играат вака со Вардар

А Агрокор сигурно влага??
Ако не влага овој "норвежанецов" бар од следна полусезона со нивни пари да скрпиме крај со крај.:tapp::tapp::nesvest::kesa:

Леле значи верувате во се што ќе прочитате :tapp: посебно од некој пелистерец или мак спорт што ќе пише :toe: играчите се исплатени дел и тоа баш од норвежанецот Јакимовски така да сите погоре напишани постови во целост ги демантирам :baeh:

Леле значи верувате во се што ќе прочитате :tapp: посебно од некој пелистерец или мак спорт што ќе пише :toe: играчите се исплатени дел и тоа баш од норвежанецот Јакимовски така да сите погоре напишани постови во целост ги демантирам :baeh:
од дневник е преземено и не го кладов ова оти имам комплекси од вас(напротив не ни мислам дека сте подобри од мене) туку да не избрзавате со славјето оти на крај краева ова е Македонија и толку од мене ко нема потреба од ''компексаши'' на вашата најпренајуба тема

од дневник е преземено и не го кладов ова оти имам комплекси од вас(напротив не ни мислам дека сте подобри од мене) туку да не избрзавате со славјето оти на крај краева ова е Македонија и толку од мене ко нема потреба од ''компексаши'' на вашата најпренајуба тема

I jas mislam taka da ti kazam,najbolje si ti, tuku toa ti drzi da ne izbrzuvame zs ovde vo nasava drzavav ne se znae nisom a najubava deka e skopska :)

t.e najprenajuba :)

Со голема брзина фудбалот згаснува во Македонија.Никогаш во историјата на македонскиот фудбал клубовите не биле во поочајна ситуцаија(финансиска) како и во кошарката.Едноставно спортот тоне со голема брзина.Нема спонзори,плати ,стадионите повеќе од очајни,тепани фудбалери,рекетари и криминалци газди на клубовите,местени натпревари и ред други работи.Па колку и да имам љубов па нема да идам да гледам мизерија и ред други работи.

Со голема брзина фудбалот згаснува во Македонија.Никогаш во историјата на македонскиот фудбал клубовите не биле во поочајна ситуцаија(финансиска) како и во кошарката.Едноставно спортот тоне со голема брзина.Нема спонзори,плати ,стадионите повеќе од очајни,тепани фудбалери,рекетари и криминалци газди на клубовите,местени натпревари и ред други работи.Па колку и да имам љубов па нема да идам да гледам мизерија и ред други работи.
Ај за гледањето добро никој нема да гледа и онака не гледаат али сме се запрашале ли за иднината?Каде ќе тренираат нашите деца?Нема клубови нема ништо и да сака некое дете да се запише нема каде да се запише па после се дрогирале младите пиеле.Па каде да тренираат?и мкд репрезентација за 3-4 години место да иде напред ако се продолжи во вакви услови ке се рамни со Андора зошто нема од каде да испагаат играчи

Не избрзавме со никое славје,кога ќе има славје т.е.птпис слободно можеш да дојдеш во Ск ќе купам шампањ и ќе прославиме,дај боже и вие да најдете нешто па повторно да има дерби какви што доликуваат на Македонија :smir:
...јас само кажав дека играчите се во дел исплатени,се надеваме во скоро време ќе се реши уште само единствениот спор Јакимовски-Камчев :toe:

Маџовски заминал на проба во Виетнам и за неделниот натпревар со Турново ке брани 17годишниот Гоцевски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom