Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
abe nemojte vakvi dezinformacii da sirite kaj problemi ima vardar uste nekoj tuka pisuva so ke mu tekne bogda cuva ej

Тие дезинформации не почнаа да се шират овде на формот. :toe:

Завчеравечер, се појавија и шпекулации оти Владата на РМ ќе го спасела Вардар, но сето тоа остана само на чаршиски муабети. Наводно постои и интерес кај Јавното претпријатие за стопанисување со деловен објект да се откаже од долговите, како еден од доверителите, но тоа само ако се расчисти ситуацијата во клубот.

извор: http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=10229107141&id=19&setIzdanie=21818

Тие дезинформации не почнаа да се шират овде на формот. :toe:

Завчеравечер, се појавија и шпекулации оти Владата на РМ ќе го спасела Вардар, но сето тоа остана само на чаршиски муабети. Наводно постои и интерес кај Јавното претпријатие за стопанисување со деловен објект да се откаже од долговите, како еден од доверителите, но тоа само ако се расчисти ситуацијата во клубот.

извор: http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=10229107141&id=19&setIzdanie=21818
pa toa znaci samo otkazuvane od nekoi dolgovi a ne deka e zaintereisran, toj lavot so go pisa ova prvo neka gleda so pisuva ne tuka nie da se raduavme za dzabe

За влез најблиску е Норвешката фирма со фантомниот Македонец позади неа...сите дуги само нешто се обидуваат да помогнат во стил на бришење на долговите и слично...незнам колку Владата може да влезе во Вардар :toe:...сепак мислам дека спортот треба да е далеку од политика иако не е така

Тоа што го напишав не го напишав на памет туку е информација т.е. извор од комити кои инаку преговараат за спонзор. А ти батали ги весниците бидејќи тоа е пишувано вчера попладне ,а работите во Вардар се менуваат постојано. Така да еве и официјално во сабота има собрание и ќе се презентира спонзорот.

Тоа што го напишав не го напишав на памет туку е информација т.е. извор од комити кои инаку преговараат за спонзор. А ти батали ги весниците бидејќи тоа е пишувано вчера попладне ,а работите во Вардар се менуваат постојано. Така да еве и официјално во сабота има собрание и ќе се презентира спонзорот.
okej se nadevam deka si vo pravo iako ja prvpat slusam

Ако е така, имаш годишен билет од мене :smir:
Плус една десетка кај Вршац.

Ајде ќе помине и Сабота ќе видиме исходот од собирот

Таа информација што ја пиша лавот е точна но колку треба да се радуваме не знам зашто камчев пак останува во клубот со 1 колективен член.

Сабота, 12ч во Хотел Карпош ќе се одржи изборно собрание на ФК Вардар.
На истото ќе присуствуваат 7 делегати на Мода Спорт и 22 на Одбор за Спас од кои 15 ќе бидат ополномоштени од групацијата Гофи.
На собранието се покануваат сите оние на кои им значи... името Вардар, навивачи, симпатизери и вљубеници во црвено-црната боја на Македонската гордост.
НА КРИЗАТА ВО ФК ВАРДАР И ДОАЃА КРАЈОТ!Бидете тука во што поголем број...

Таа информација што ја пиша лавот е точна но колку треба да се радуваме не знам зашто камчев пак останува во клубот со 1 колективен член.

Сабота, 12ч во Хотел Карпош ќе се одржи изборно собрание на ФК Вардар.
На истото ќе присуствуваат 7 делегати на Мода Спорт и 22 на Одбор за Спас од кои 15 ќе бидат ополномоштени од групацијата Гофи.
На собранието се покануваат сите оние на кои им значи... името Вардар, навивачи, симпатизери и вљубеници во црвено-црната боја на Македонската гордост.
НА КРИЗАТА ВО ФК ВАРДАР И ДОАЃА КРАЈОТ!Бидете тука во што поголем број...
За да лапа пари и да ни го загорчува животот:nerv::nerv::nerv::nerv:

Ma da im ebam se na tie so se vo uprava i so se mesaat okolu klubot. neka dadat plata tatko mi nema zeme plata od juni mesec picka im mater a oni sobranie ke si igraat se da im ebam

Мора некој да се ангажира или Уефа или Мвр ова не оди вака повеќе еве и Пелистер во штрајк така да уште малце ќе нема фудбал во Македонија како Андора ќе бидеме тоа е тоа.После младите се дрогирале,пиеле па што да праат кога нема екипи асални кај да се тренира

Ma da im ebam se na tie so se vo uprava i so se mesaat okolu klubot. neka dadat plata tatko mi nema zeme plata od juni mesec picka im mater a oni sobranie ke si igraat se da im ebam
Момак, токму и затоа се организира собрание т.е тој што треба да ги исплати играчите и вработените официјално го управувањето со клубот, а не да фрла пари во ветер. Мисли малку, да му се невиди. Сигурно не се организира собрание ради нечија заебанција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom