Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
abe doete site na fontatna i gotovo kaj ke ideme, ideme :) ajde ja trgam eve go 2 i 15, EDEN E VARDAR!!!

Deneska na utakmicata so pobeda vardar imase dobra igra no koga ne koristat sansi toa e sepak 1 ama vreden bod.
Posle utakmicata razgovarav so Peev i toa sto mi go kaza kakva e situacijata vo vardar deneska im soopstile situacijata ja projde i crvenata linija vardar ima dolgovi 1.540.000evra i deka ima zainteresiranost od mali kompanii no si odat poradi toa sto dolgovite ne se mali i nesakaat parite da gi frlaat vo bunar

Deneska na utakmicata so pobeda vardar imase dobra igra no koga ne koristat sansi toa e sepak 1 ama vreden bod.
Posle utakmicata razgovarav so Peev i toa sto mi go kaza kakva e situacijata vo vardar deneska im soopstile situacijata ja projde i crvenata linija vardar ima dolgovi 1.540.000evra i deka ima zainteresiranost od mali kompanii no si odat poradi toa sto dolgovite ne se mali i nesakaat parite da gi frlaat vo bunar

kakvi dolgovi bi mozelo da bidat ovie,se razbira ako smeam da prasam:toe:

ova suma pari golemi kompani tesko deka bi ja pokrile,a ne mali kako sto kaza deka imalo interesirani za invest.Dosea samo Rabotnicki i Renova se daleku od finansiski krizi,za drugite voobicaeno veke stana,idat pa doagaat drugi

И јас баш сакам да знам кај ги дузат тие пари и на кого не ми е јасно ништо околку ситуацијава 1 500 000 евра не се малце пари за долгови и никој не е будала да влезе и даде толку пари на некој али ај ке имаме надез дека сепак ке дојде некој јак спонзор кој не би му значело ништо 1 500 000 евра

Штета што не победивме имавме милион шанси. Само уште еднаш се покажа дека за нас Ејупи е класа играч, али немаше човек кој ќе ги заврши акциите. Навивањето беше просечно и така. Од некоја вест дознав дека нема заинтересирани за влез во Вардар, и се овие приказни се само лаги. Единствен спас ни бил Брацо, али нашиот дел во собранието на Вардар (делот на комити) не дозволува влез на Брацо:toe:

Денешната утакмица ми беше апла досадна. :/: Само Комитите ја држеа атмосферата, како и секогаш :)
Инаку, стандард.. многу лоша игра во последно време. Што се случува со тимов, се распадна, полоши се од Победа :kill: Играа толку неорганизирано и разбацано.. Незнам што им прави Вујовиќ, ама момците не виделе тренинг одамна. А и како ќе видат кога во прв план им е да се сликаат полуголи за списанија како Крема :tapp: :zid: :devil1:
Толку ме иритира тоа. Како може врвен клуб како Вардар да дозволи такво нешто за своите играчи? Се проституираат за Крема :uvo: Луѓе како Пеев, по сите провокации подлегнаа да се сликаат речиси голи по долна облека од Интимисими (во најновиот број ќе го видите заменикот на Пеев - господинот Никола Трипуновски). Мизерно е тоа што се случува. Како не се сликаше некој од Македонија Ѓ.П. на пример?
Најактивни играчи ми се Ступиќ, Ејупи, Стефче Ристовски и ете Пеев од време на време.. И овде и онде ќе се појави уште по некој и толку. Другите ми глумат позери, не се сконцентрирани на играта, туку само колку да ги фатат во кадар во текот на мечот. Што направија од фудбалов :tapp:

Штета што не победивме имавме милион шанси. Само уште еднаш се покажа дека за нас Ејупи е класа играч, али немаше човек кој ќе ги заврши акциите. Навивањето беше просечно и така. Од некоја вест дознав дека нема заинтересирани за влез во Вардар, и се овие приказни се само лаги. Единствен спас ни бил Брацо, али нашиот дел во собранието на Вардар (делот на комити) не дозволува влез на Брацо:toe:
А зашто би му дозволиле влез според тебе? Па подобро во Скопска лига да одиме, отколку да го вратиме Брацо назад. Не знам зашто да се чудиш.
Инакуе не е точно дека нема заинтересирани. Треба да следува состанок со еден од интересентите, па ќе видиме што ќе излезе од сето тоа

А зашто би му дозволиле влез според тебе? Па подобро во Скопска лига да одиме, отколку да го вратиме Брацо назад. Не знам зашто да се чудиш.
Инакуе не е точно дека нема заинтересирани. Треба да следува состанок со еден од интересентите, па ќе видиме што ќе излезе од сето тоа
Па се чудам зошто тимот ќе се распадне ако не влезе никој:toe:
Сами плаќаме судии, Ступиќ го избркале од дома во 1 навечер. За 4 месеца само 50 евра земале фудбалерите...

katastrofa e ova be lele so se desava so vardar, vo nikoj slucaj nemozeme da gi krivime fudbaleroite za losite rezultati sepak se padnati i na psihicki plan inace deneska ne bev zadovolen od navivanjeto vo sporedba so utakmicite na RK VARDAR koi bea fenomenalni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom