Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па не се кадарни за нешто поарно да напишат...Ние кога славевме против Охрид влез во прва лига, имаше ѕид публика, а тие пишале 400 гледачи :tapp::tapp: А во Чаир тогаш пишаа дека имало над 4.000! Самиот стадион не им собира толку а не...
А да ти кажем и ме заболе дали пишале нешто или не, тапа се секако.

Еве ги шверцериве па по ова замислите колку има цел стадион

Attachments

• sverceri.jpg
    sverceri.jpg
    50,6 KB · Прегледи: 19
Ако сте биле толку значи на свака утакмица кј игра Тетекс(или шкендија не е битно кој е)има минимум по 7-8 000 гледачи :nenene:грешка си
зш ја ка што гледам јужнава наша трибина туе е негде со вашата трибина:toe:

п.с. извинете за офтопик

Види, не си далеку од вистината. Не напуштија пет доста квалитетни играчи за нашево првенство (Пачовски, Марковски, Ѓошевски, Глигоров и Емурлаху), а освен Ступиќ и донекаде Милосављевиќ и Љубисављевиќ, другите и не можат да се сметаат за засилувања. Така да сме видно ослабени во споредба со пролетниот дел. Е, сега нашата шанса е што и тие пред нас не се со којзнае каков квалитет и факторот изненадување.
Ѓорче го напуштија трите клучни играчи од лани (Павловиќ, Оса и Де Брито) и уште Мојсов ако ги напушти ќе бидат ептен ослабени; Ренова не земаа ништо посебно; Работнички ги пушти Мојсов, Перендија и Јорде, а единствено квалитетно засилување им е Глигоров.
На Металург не знам што се палат сите, ама за мене испукани играчи како Трајчев, Рутевски, Крстев, Лазаревски и Гешоски не се некоизасилувања. Да не заборавиме дека ги имаат и „младичите“ Јовановски, Вајс и Михајловиќ.
Освен тоа, го спомнав и факторот изненадување кој го сметам за наша предност во однос на другите. За разлика од другиве екипи за кои горе доле се знае колку можат, нашава е тотална непознаница. Имаме деца желни за докажување и спремни да експлодираат, а им се предвидува светла иднина. Најдоски, Пандовски, Ристовски, Блажевски, Стојанов, а тука се и нешто постарите Костенцовски, Петров, Ејупи, Пеев и Јовановски.
Не можам да кажам дека ќе одиме на титула, ама ако не се надевам потајно каков навивач би бил:)
Еве да се навратам малку на моите предвидувања. Се потврдува она што го кажував дека никој не може да знае кои се најголемите дострели на овие младичи, а тие се богами прилично талентирани за наши услови. Со малце пари и со поддршка како вчера, која сум сигурен дека ќе ја имаат, ја сум сигурен дека Вардар може да се бори за титула. Затоа и вие што бевте вчера на Градски и сте одушевени од целокупната атмосфера, а не сте уплатиле досега, помогнете му на Вардар со купување на сезонски билети бидејќи во моментов секој финансиски придонес му е повеќе од потребен на клубот

Me znam kolku e tocno ali covekot sto go odrzuva pomosnoto na vardar (kabinjerot:)), mi rece deka propadnale site pregovori so zainteresiranite sponzori i najgolem favorit za nov sponzor e pogodete koj???
BRACO:) Pregovorite bile vo zavrsna faza i moznoi e uste denovive vardar da dobie nov-star sponzor!!!!

off topik: Izgubivme eden navivac na vardar od forumov t.e. dobi permenenten ban bidejki juzerot na famoznata grkinka :drk::drk::drk: Parthena greek vsusnost bil negov. Ehh ne go ocekuvav ova od eden navivac na vardar:( a posebno ne od goodman koj mi izgledase za fin decko:)

Me znam kolku e tocno ali covekot sto go odrzuva pomosnoto na vardar (kabinjerot:)), mi rece deka propadnale site pregovori so zainteresiranite sponzori i najgolem favorit za nov sponzor e pogodete koj???
BRACO:) Pregovorite bile vo zavrsna faza i moznoi e uste denovive vardar da dobie nov-star sponzor!!!!

off topik: Izgubivme eden navivac na vardar od forumov t.e. dobi permenenten ban bidejki juzerot na famoznata grkinka :drk::drk::drk: Parthena greek vsusnost bil negov. Ehh ne go ocekuvav ova od eden navivac na vardar:( a posebno ne od goodman koj mi izgledase za fin decko:)
Уште Брацо ни фали и може комотно во ендек да излетаме:kesa:

Pu sto ste pesimisti:)
Abe osvojuvame titula i so i bez braco:vozbud:
Aбе каков Брацо, за него вратите од Вардар се затворени. Доста го трпевме. Ни требаат само малку финансии (да не биде без ич) и со овие златни деца нема зима за нас.
Иначе не знам колку знаете дека наскоро претставници на нашето раководство ќе отпатуваа во Белград да остварат соработка со Црвена Звезда. Во догледно време може да се очекува и пријателска со нив во Скопје.
Еве што пренесуваат српските медиуми за таа работа:
http://www.sportal.rs/news.php?id=7727

Crvena Zvezda i Vardar obnavljaju saradnju

Па не се кадарни за нешто поарно да напишат...Ние кога славевме против Охрид влез во прва лига, имаше ѕид публика, а тие пишале 400 гледачи :tapp::tapp: А во Чаир тогаш пишаа дека имало над 4.000! Самиот стадион не им собира толку а не...
А да ти кажем и ме заболе дали пишале нешто или не, тапа се секако.

Ич да немате гајле што пишивало на мак.спорт. Даваја пренос на А1, имате клипој на youtube така да знаат луѓето кај имало 4000, а каде 400.
Честитки за доброто навивање на Комити и Војводи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom