Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
што има врска каде ги носиме нашите реквизите???
Кога носиш реквизит на свој клуб, и ако сакаат да ти го одземат ТИ СИ ДОЛЖЕН да го ОДБРАНИШ тој реквизит-а не само да го дадеш,да бегаш и после да плачеш како пичка!!!
реално гледано сите шалови,маици итн што ги земале шверцери ги земале од копиљаци и тоа скоро на иста возраст како нив!!па иако ти дојдат 8-10 а ти си со уште 5 души,т.е. разликата во бројката не е многу голема,нормално е ако си навивач,ултрас,кежуал итн ќе се тепаш(како што е насекаде во светот) за да не ти земат нешто и да ја одбраниш честа на навивачката група,но по се изгледа кај нас побитно е да се фураш дека си член на таа навивачка група отколку и ти да преземеш такава акција!!
ќе биде лудо во септември низ Чаир:helou:
Pa toa vikam i jas. Koj ne e sposoben da nosi neka si bide casual:):):)
Ali nie znaeme da preterame so nosenje pa nekoi se praat mangi se setaat niz bit pazar i posle sto ocekuvaat. Uste eden sal za palenje, a zosto koga ednostavno ako ne go nosis u rizicen predel nema da bide taka:toe:

Ова е првиот дел од документарецот за Ултрасите низ Европа и Балканот каде што не има и нас
А второво клипче е со групата која иаме братски односи УГЕ

- Не само Вардар, туку и Победа, Шкендија, Цементарница и Вардар Декамел поради неплатени долгови се суспендирани. Вардар за Васоски, Победа за долгот кон голманот Угреновиќ, Шкендија кон тренерот Смилески, а Цементарница и Вардар Декамел за неплатени службени лица од изминатото првенство. Ако не ги платат долговите нема да можат да играат во новата натпреварувачка сезона - вели Зејди Салиу првиот дисциплинец во ФФМ.

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=67...EC47FE887E144C

Има Вардар у моментов да плати 50 и нешто илјади? :/

- Не само Вардар, туку и Победа, Шкендија, Цементарница и Вардар Декамел поради неплатени долгови се суспендирани. Вардар за Васоски, Победа за долгот кон голманот Угреновиќ, Шкендија кон тренерот Смилески, а Цементарница и Вардар Декамел за неплатени службени лица од изминатото првенство. Ако не ги платат долговите нема да можат да играат во новата натпреварувачка сезона - вели Зејди Салиу првиот дисциплинец во ФФМ.

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=67...EC47FE887E144C

Има Вардар у моментов да плати 50 и нешто илјади? :/

:pos: Има, ако најголемиот фан на Вардар - Бил Гејтс остаи бакшиш кај Фуфо па да го дадеме.
Али, не, Вардар ќе го суспендираме, Ренова и Милано ќе останат у лига кај шо не се игра фудбал туку војна. :tapp:

Како да покажеш дека не си авторитетен, имај двојни аршини. Секогаш сите ќе плукаат по тебе.

Знам од еден другар,кога правеле маици Комити Ново Лисиче...Шверцери отишле и ги собрале од фирмата кај што биле правени маиците и сега како што вика Сајбер,имаат фан шоп
Sepak si greska. Im zemale samo edna maica. Na tipot mu stoela u kola i mu go skrsile stakloto i ja zemale:kesa:
Inace sto se sekirate be kaj moze VARDAR da go suspendiraat. FFM pak ke plati za nas:vozbud::vozbud:

како што слушнав милано нема пари и ке се отказе највероватно од лигата а процитав и дека ффм им дале 70 000 евра за им помогне а тоа било пред мечот со славен за да го изиграат ревансот инаце како е кај вардар застана ли на нозе конецно или пак проблеми околу тоа со дузат поз

Sepak si greska. Im zemale samo edna maica. Na tipot mu stoela u kola i mu go skrsile stakloto i ja zemale:kesa:
Inace sto se sekirate be kaj moze VARDAR da go suspendiraat. FFM pak ke plati za nas:vozbud::vozbud:
Не знам брат мене така ми кажаа,а башка се водеше и жестока дебата на ултрас-форумот.
Шверцерадосите(ПЕТА) се фалеа многу.....

Не знам брат мене така ми кажаа,а башка се водеше и жестока дебата на ултрас-форумот.
Шверцерадосите(ПЕТА) се фалеа многу.....
Brat znam deka se vodelo zestoka debata ali vistinata e taa, a toa ke se vidi i na utakmicata protiv niv. Inace iako mnogu prvoligasi se zdruzuvaat protiv FFM nie sme edna od ekipite sto e so FFM, t.e. lizeme gz za da ne lapneme suspendija:pos2::pos2::kesa:

Вардар избркан од просториите

Најтрофејниот македонски фудбалски клуб, Вардар, доживеа да биде избркан од просториите на клубот, поради тоа што новата управа воопшто не плаќала кирија за канцелариите што се во Градскиот трговски центар.

Вардар сега нема свои простории, управата на клубот се собира по разни кафулиња за да се организира за настапите во новата сезона, а во меѓувреме пропаѓа и помошното игралиште на црвено-црните, тоа зад источната трибина, зашто веќе неколку месеци никој не го одржува. Деновиве можеме да бидеме сведоци како зелената трева на тој терен, кој е опремен и со рефлектори, полека се претворува во жолто сено.
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=7299111504&id=19&setIzdanie=21750

Jebiga toa e posleden cekor do propagjanje:kesa:
Ali sepak mora da bideme optimisti i da veruvame deka vardar ke se izdigne ko pticata feniks od pepelta:toe:

катастрофа е ова што му се дешава на вардар не заслузува вака најдобиот мак клуб.

Katastrofa ili ne toa e toa, pari nema a mora da se prodolzi ponatamu. Timot spored mene e soliden i moze da ocekuvame interesna sezona:)

Поранешниот голман на Работнички и Милано, Филип Маџовски е нов член Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom