Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Значи Зоте во недела Работнички е домаќин а Трифун е нели спонзор сега на Вардар така да Работнички ја прави цената сфаќаш? Е сега незнам само кој тим го гледате во Вардар,се се крпеници...оние квалитетните добија исписници,тука пред се мислам на Баевски,не смееше да се отпушти човекот кој го носеше цел Вардар на плеќи кога сите му го свртеа грбот...мислам на Милано-Вардар средбата...ама тоа е сепак идеме на стадион за поддршка и на овој каков-таков Вардар

Значи Зоте во недела Работнички е домаќин а Трифун е нели спонзор сега на Вардар така да Работнички ја прави цената сфаќаш? Е сега незнам само кој тим го гледате во Вардар,се се крпеници...оние квалитетните добија исписници,тука пред се мислам на Баевски,не смееше да се отпушти човекот кој го носеше цел Вардар на плеќи кога сите му го свртеа грбот...мислам на Милано-Вардар средбата...ама тоа е сепак идеме на стадион за поддршка и на овој каков-таков Вардар
Грешка си брате Вардар е домаќин.

Вардар е домаќин во недела од 14:00 !
Картата е 100 на јужна дека е градско дерби
За другите утакмици 100% ке биде помалку !
Ама така ти е трифун не уништува
Од секој пораз нам ни е мака но што да се праи кога Вардар се сака :vozbud:
Во недела на стадион да ги бодриме момците за победа во градското дерби
КОМИТИ ЗАПАД

Моја грешка пардон :smir: како и да е идеме да им покажеме дека Вардар не е мртов! :vozbud:

Вардар во срцето мое чука, и трета лига да "биде" на дерби мора да се "иде".
Ме бива за рима еј.:wink:

Denes Vardar go ocekuva sosedskoto derbi so Rabotnicki vo koe za cudo, vleguva kako totalen autsajder. Sepak se nadevam deka igracite ke gi nadminat site problemi i ke uspeat da izvojuvaat pobeda.

гледајте како комити срце оставаат на трибини...после се шо се случи учете од нив

Jancevski za 2-0, poleka derbito ja dobiva svojata razvrska.:vozbud:

кај виде пенал скапаниов судија па и црвен бе ццц па ли со судии ќе се игра

FFM mafija. Mamu li im e**m mafijaska. Se protiv Vardar da se sudelo. Zimi k***v bese penal i crven.

Од кај искочи дечково младиов што влезе негде 75 минута, Боби мислам се вика деби му е број 17?

Ете затоа се најголем клуб во Македонија !:back:

Ете само во Мкд може да се случи тим без подготовки да тепа тим кој иде во Турција да се спрема за 2 дел од сезона...браво вардар...

ПУши Работнички:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom