Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
По Вајс и Баевски не е повеке член на Вардар,а најверојатно ништо и од трансверот на Христов.

Лелелелеел! Што му е на копилево бе?! Со младинци мисли да направи нешто?!

ццццццццццц леле бе колку се нервирам како не ми се фограби тој трифун костовски пред мене да му го кажам вицот педер комунјарски само зна крадење мисли еј а не ми е ни јасно што сака да докаже со ова што? Ај ако дојдесе новиот можеби ќе направеше некој трансвер и слично можеби ќе дојдеше до уефа ама ова сега ПРЕТЕРИЗАМ па дури поставува и услови .Незнам како може да се иде портив се што е убаво во оваа земја против се што може да донесе успех вака не ја бива ова е само за на бесилка на сред плоштад!
aj nemoj sega komunjari ova ona ako sakas da znaes najgolem grobar na vardar e vmro-dpmne so donesuvanjeto na kadarot borce ristevski i grizli i tuka za toa tocka.

a da se zamislime site koj poseriozen osven trifun ima vlezeno vo vardar nikoj.i sto sega se raspravate nie sme navivaci i nie znaeme sto znaete da krsite da piete da tepate i za toa plus da vi se plaka se razbira na onie sto ve vodat.dojde gigant firma kako makpetrol vie ja izbrkavte ne cinela ja donesovte ufa media koja go dokrajci vardar pa se borese za optanok borce mestoza klubot se grizese za zgrata pozadi sever.dojde trifun pocna nesto da mrda no bliskosta do vmro na nekoj od vogite dovede do kamenjuvanje i so toa do zaminjuvanje na trifun.dojde nekoj mafijas od srbij a vi veti po nekoj dinar i odma padnavte na gaz.e sega koga vidovte deka od toa nema nisto sega trifun komunjar,trifun peder i sto ne pa lugje bozji koj drug bi dosol vo klub koj osven ime nema nisto drugo prvin zaprasajte se za ova pa posle komentirajte i plukajte

По Вајс и Баевски не е повеке член на Вардар,а најверојатно ништо и од трансверот на Христов.

Александар Бајевски имаше понуди од Македонија ЃП незнам што бидна со тоа но овие двајца најверојатно ќе одат надвор од нашите граници на 6 месеци па потоа што даде господ.Кога веќе сме кај Вардар што бидна со Халими и со Борче Ристовски имаше најави дека тиа двајца како слободни агенти ќе го засилат ослабениот Вардар:wink:

aj nemoj sega komunjari ova ona ako sakas da znaes najgolem grobar na vardar e vmro-dpmne so donesuvanjeto na kadarot borce ristevski i grizli i tuka za toa tocka.

Ова што ми е цитирано ти е од збор до збор точно. кажав и предходно, Трифун не го уништи Вардар, Трифун само го дотепа.

Е сега околу навивачите, кој ти е тој муабет сакавте да ги тепате играчите!? Па што требаше да направат Комити да седат и да гледаат како скапиот Вардар не може да тепа една мизерна екипа на Напредок. 11 утакмици без победа, 6-7 без постигнат гол, едно тотално незалагање и уште на крај како алиби да бараш дека навивачите се криви!?

Едвај го чекам 2-то коло од пролет кога играме со Работнички, да го испцујам добро хомосот

Александар Бајевски имаше понуди од Македонија ЃП незнам што бидна со тоа но овие двајца најверојатно ќе одат надвор од нашите граници на 6 месеци па потоа што даде господ.Кога веќе сме кај Вардар што бидна со Халими и со Борче Ристовски имаше најави дека тиа двајца како слободни агенти ќе го засилат ослабениот Вардар:wink:

Ilami Halimi, stana clen na Shkendija.

Dali nekoj moze da mi go kaze momentniot sostav na F.K. Vardar igram na PES 2009 i mi tekna koga ima tim od srbija(C. Zvezda) i od hrvatska(D. Zagreb) zosto ne bi napravil i eden od makedonija a vardar mi e omilen
BLAGODARAM OD NAPRED ZA SOSTAVOT

ГОЛМАНИ: Томе Пачовски, Љупчо Кметовски, Марко Јовановски
ОДБРАНА: Васко Божиновски, Никола Ѓошевски, Агиналдо Брага, Дино Најдоски, Дарко Стојанов
СРЕДЕН РЕД: Никола Глигоров, Оливер Пеев, Марко Костенцовски
НАПАД: Филип Петров, Бурхан Емурлаху, Музафер ЕЈупи, Бобан Јанчевски,

ОДБРАНА: Васко Божиновски, Никола Ѓошевски, Агиналдо Брага, Дино Најдоски, Дарко Стојанов

fala premnogu

Со овој состав Европа ќе бркаме бре, само немаме 11ти играч :S

Мислам дека си зеде документи. Во спорт пишуваше и беа критикувани како лесно му ги дале документите на толко голем талент,а не земале пара за него. Ако сум грешка поправете ме ама мислам дека беше така.

Имаше таква информација.
Сепак Дино остана во Вардар.

Значи неможам уште да се изначудам :toe: зашто остана тегларон :tapp: ги продаде сите играчи,пари не дава,најново е спорот со Цементарница околу случајот Васовски,доколку не плати до почеток на пролетниот дел автоматски ФФМ не суспендира :tapp: што уште треба да ни направи за да го убиеме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom