Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj nemoj sega komunjari ova ona ako sakas da znaes najgolem grobar na vardar e vmro-dpmne so donesuvanjeto na kadarot borce ristevski i grizli i tuka za toa tocka.ццццццццццц леле бе колку се нервирам како не ми се фограби тој трифун костовски пред мене да му го кажам вицот педер комунјарски само зна крадење мисли еј а не ми е ни јасно што сака да докаже со ова што? Ај ако дојдесе новиот можеби ќе направеше некој трансвер и слично можеби ќе дојдеше до уефа ама ова сега ПРЕТЕРИЗАМ па дури поставува и услови .Незнам како може да се иде портив се што е убаво во оваа земја против се што може да донесе успех вака не ја бива ова е само за на бесилка на сред плоштад!
По Вајс и Баевски не е повеке член на Вардар,а најверојатно ништо и од трансверот на Христов.
aj nemoj sega komunjari ova ona ako sakas da znaes najgolem grobar na vardar e vmro-dpmne so donesuvanjeto na kadarot borce ristevski i grizli i tuka za toa tocka.
Александар Бајевски имаше понуди од Македонија ЃП незнам што бидна со тоа но овие двајца најверојатно ќе одат надвор од нашите граници на 6 месеци па потоа што даде господ.Кога веќе сме кај Вардар што бидна со Халими и со Борче Ристовски имаше најави дека тиа двајца како слободни агенти ќе го засилат ослабениот Вардар:wink:
ГОЛМАНИ: Томе Пачовски, Љупчо Кметовски, Марко Јовановски
ОДБРАНА: Васко Божиновски, Никола Ѓошевски, Агиналдо Брага, Дино Најдоски, Дарко Стојанов
СРЕДЕН РЕД: Никола Глигоров, Оливер Пеев, Марко Костенцовски
НАПАД: Филип Петров, Бурхан Емурлаху, Музафер ЕЈупи, Бобан Јанчевски,
ОДБРАНА: Васко Божиновски, Никола Ѓошевски, Агиналдо Брага, Дино Најдоски, Дарко Стојанов
ne e slab timot sepak