Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Koja strplivots be ne me zazaj,10 utakmici i izleguvanje od borbata za kup malce da ne e ?Veke cela zesona e upropastena do koga da se strpime i da ne pravime nisto do 3 utakmici pred kraj na prvenstvo?

Ova morase da se sluci za i tie drugi luge sto ke vlezat vo Vardar da znaat deka nesmee so Vardar da si igraat kako so nekoj drug klub.Ima koj da gi brani boite na Vardar taka da neka razmisuvaat 2pati pred da vlezat.Trifun mislese Vardar e Rabotnicki pa ke pravi sto saka,isto i igracite taka mislea ama ne im ispadna.

Koja strplivots be ne me zazaj,10 utakmici i izleguvanje od borbata za kup malce da ne e ?Veke cela zesona e upropastena do koga da se strpime i da ne pravime nisto do 3 utakmici pred kraj na prvenstvo?

Ova morase da se sluci za i tie drugi luge sto ke vlezat vo Vardar da znaat deka nesmee so Vardar da si igraat kako so nekoj drug klub.Ima koj da gi brani boite na Vardar taka da neka razmisuvaat 2pati pred da vlezat.Trifun mislese Vardar e Rabotnicki pa ke pravi sto saka,isto i igracite taka mislea ama ne im ispadna.

Nema da ti kontriram samo tebe, tuku i na site sto go podrzuvate incidentot i plukate po se sto e vo momentov vo klubot. Kako prvo i prvo eve vo denesen sport citam deka i Komitite javno se ograduvaat od incidentot. Sto znaci deka toa e delo na izolirani i isfrustrirani poedinci a ne osmislen i organiziran napad na Komiti kako grupa, taka da so toa sto go podrzuvate incidentot i vie ne gi podrzuvate interesite nitu na Vardar nitu na Komiti kako cuvari na vardarovata cest tuku na poedini licnosti sto ako gi prasate da vi kazat 3 igraci na Vardar ke vi odgovorat Pancev Pandev i Pirlo.
Btw vo svoeto oficijalno soopstenie Komiti mu davaat maksimalna podrska na segasnovo rakovodstvo i veruvaat deka rezultatskata kriza ke bide naskoro nadminata. Trifun po se izgleda ostanuva vo Vardar, ova ke bide sto poskoro nadminato i zaboraveno, a vinovnicite ke zarabotat krivicni prijavi. Vo sabota ja pobeduvame Makedonija a vo proleten del so 2-3 zasiluvanja i kupuvanje na utakmicata u posledno kolo u gjorche sme sampioni! :helou:

Nema da ti kontriram samo tebe, tuku i na site sto go podrzuvate incidentot i plukate po se sto e vo momentov vo klubot. Kako prvo i prvo eve vo denesen sport citam deka i Komitite javno se ograduvaat od incidentot. Sto znaci deka toa e delo na izolirani i isfrustrirani poedinci a ne osmislen i organiziran napad na Komiti kako grupa, taka da so toa sto go podrzuvate incidentot i vie ne gi podrzuvate interesite nitu na Vardar nitu na Komiti kako cuvari na vardarovata cest tuku na poedini licnosti sto ako gi prasate da vi kazat 3 igraci na Vardar ke vi odgovorat Pancev Pandev i Pirlo.
Btw vo svoeto oficijalno soopstenie Komiti mu davaat maksimalna podrska na segasnovo rakovodstvo i veruvaat deka rezultatskata kriza ke bide naskoro nadminata. Trifun po se izgleda ostanuva vo Vardar, ova ke bide sto poskoro nadminato i zaboraveno, a vinovnicite ke zarabotat krivicni prijavi. Vo sabota ja pobeduvame Makedonija a vo proleten del so 2-3 zasiluvanja i kupuvanje na utakmicata u posledno kolo u gjorche sme sampioni! :helou:
Па нормално дека ќе се оградат.АКо признаат ,како прво воџите ќе добијат кривични.Очигледно е дека толку години(речиси воопшто) во Македонија немало некој ваков инцидент па никој не знае како после тоа се делува за да не го јаде групата.:kesa:
И ти како второ си Комита, би требало да ти бидат јасни овие работи.

Инаку што викаш за победа против Ѓорче, тоа ти е фантазија.Играчите на Вардар се скроз паднат,Ѓорче имаат дрим тим за лигава,нешто како што беше лани Работнички, а Трифун веројатно си оди.

Браќа напад врз Бајевски срамота...лани играше без пари човекот најстар во тим беше сеа го напаѓате:toe:

Браќа напад врз Бајевски срамота...лани играше без пари човекот најстар во тим беше сеа го напаѓате:toe:
Како што слушнав нападнат бил само од еден човек зошто многу му зборела устата на Бајо.Но сепак немало никаков контакт бидејќи навивачот на Вардар бил спречен од негови другари.

На вести на Телма кажаа дека дефинитивно решил да си оди...

Кога веќе тој си отиде од вашиот клуб би сакал да прокоментирам нешто.
Јас како навивач на Работнички благодарам на фамилијата Костовски за се што направи за мојот клуб, но какви гомна се и он и синчето негово се покажа уште на самиот старт.Кога си ги зема косилките,лопатите,опремата,половина од младинците и 17 играчи од сениорскиот тим на клубот, и останаа само 3.Од тој момент кога го направи ова, па се до денес, мене тие, пред се неговото синче ми е најантипатичната особа.
Но јас знаев уште од самиот старт дека во Вардар нема премногу да издржи.Вардар е отиден далеку далеку.Под милион долгови е.Долговите се движат и над 1 и пол милиони евра.Вардар не платил ни 10% од тоа.Не знам што мислеше Трифун кога отиде ?!Мислеше се ќе среди, и преку Вардар ќе си го чисти прљавиот образ.Не му успеа.Сега ќе стане и најомразена особа во Скопје.
Уште при првиот ден во клубот му дојдоа побарувањата за долговите,веднаш Трифун потклекна и се повеќе тие се ширеа и се повеќе фамилијата Костовски ослабнуваше, само се чекаше правиот момент за да си отиде од клубот.Ете оној во неделата беше тој, правиот.
Сега не знам што ќе прави со косилките,машините,топките,лопатите и пред се играчите кои си ги донесе со себе?!Само знам дека повеќето фудбалери уште од сега сакаат да си ја осигураат иднината па бараат клубови.Пачовски е пред трансфер во клуб од странство.
Бидејќи имам доста информации од клубовите од земјата, можам само да ви потврдам дека Вардар моментално го спасува само богат милионер,кој би бил решен да инвестира огромна пара во клубот.

Ова се го напишав само поради фактот дека не треба да ве лажат дека Трифун е отиден поради неделниот инцидент кој е пичке си материне преувеличуван и се дешава во секоја земја.

ej asega ovaj zaminuva sho zaminuva ami ovie igra4ive sho gi zede so nego kaj ce gi nosi ili doma ce si gi zemi

vo pravo e romanticar mislam i pred incdentot se navestuvase deka trifun ke si ide samo se cekase vistinska prilika za toa a tao e incidentot so se sluci

Е од кај толку долгови?? па у пм милион евра, не знам кој ќе даде

golem sram za navivacite na vardar nigde go nema ova da se tepaat soptvenite fudbaleri i tie sto sega se ograduvaat treba da kazat koj se tie sto krsea i kradea i koj go napadna baevski. jas sum navivac i toa izgoren za vardar i se prasuvam sega koj lud ke vleze vo klub kaj sto vladee anarhija i koj e lud da igra zanego.zatoa nemojte da placete potoa deka site se podobri od vardar zatoa sto i bajrus e vo zatvor ama milano funkcionira ama nema vakov haos.zatoa go pozdravuvam zare zuti i ostanatite da prezemat merki zatoa sto vardar nemoze da zavisi od niv vardar e za site i na site sto go sakaat ama vistinski a ne samo za interes.

Не верувам дека ќе си оди, ама и да си оди, баш можеме да провериме што опции имавме пред да дојде, Малта, ова она...

Да ми текнува на копманијата Planet Limited M од Малта која беше единствена што конкурираше за превземање на клубот, но Комити се одлучија во последен момент во 4 очи тимот да му го доверат на Трифун, на крајот на краиштата и секој од нас би се определил за Трифун.
Инаку компанијата од Малта ветуваше буџет од 1.6милиони евра уште во првата сезона, беше претставувана од некој си србин, меѓутоа беше навистина сомнителна, во најмала рака исто колку и брацо (знаеме дека и тој ветуваше милиони само да се отарасел од боро). Плус Малта е земја во која повеќе цветаат т.н. оф-шор компании одколку цвеќиња. Ни со нив немаше да имаме подобри резултати во моментов, а сега е прекасно да ги бараме назад во случај да се откаже Трифун, пошто тие најавија и тужба за начинот на кој што беа изиграни, меѓутоа незнам што бидна со тоа.

П.С. Само колку за информација до "легионерот" не сум Комита, иако во минатото неретко знаев да се нацртам на запад. Денес останаа само пријателствата, а инаку како гупа Комитите секогаш ќе ми бидат број 1 бидејќи сепак Вардар не обединува сите, меѓутоа ниту сум имал ниту имам членска од Комити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom