Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам како не си приметил, ама и на првата утакмица кога бевте суспендирани, ми се чини со Напредок имаше едно 40-50 души покрај источната трибина. И денеска беа преку сила 50 души, не ми се верува 100 затоа што на тоа место тешко дека ќе собере повеќе од 50 :)

На Хари му посакувам смрт, нека ми прости Господ, ама тоа е вистината. Како на гариве и грциве, така и на него му посакувам што побрза смрт, што ја претера ја претера.

btw, имате среќа се појакиве утакмици ги играте на гости, па може да ги следите :) Очекувам победа против Работнички :smir:
Bev denes na utakmicata ( po molba na eden drugar) i bi rekol deka imase nekoi si 80tina dusi (ooveke od 50 , pomalce od 100 )

Шо бе не идете на Запад? или ?:pipi:

Цццц, абе ти ги пратиш ли случувањата во македонскиот фудбал.

Вардар е казнет на свој терен да игра без публика и без навивачи, ама Комити успеаа да најдат начин и навиваат од градилиштето што е, каде што се гради новата трибина.

Цццц, абе ти ги пратиш ли случувањата во македонскиот фудбал.

Вардар е казнет на свој терен да игра без публика и без навивачи, ама Комити успеаа да најдат начин и навиваат од градилиштето што е, каде што се гради новата трибина.
Океј, океј. Без нервози.

Just ask. :helou:

Е тука тешко да тепате,мислам дека ние ке тепаме 2:1

А што мислиш др.освен пораз на работнички,абе дете работнички не е веќе тоа што беше и нема да биде повеќе,така да ајјј не се удирајте во гради дека можете да бидете пред ВАРДАР,ви помина времето и незнам не ве разбирам навивате за работнички а до вчера навивате за ВАРДАР што да на навиваш од дете кој бил работнички од 2001 па навака,ајј лечиси комплески кај вас на форум.

Инаку браво за ВАРДАР добра увертитра за дербито против работнички,туку видете чудо али дал гол браво браво тие што кикснаа против македонија ѓп сега даваат голови бравоо и соседот со 3ка ке го испратиме

Најдобро од се е што можеме да отидеме на Градски :vozbud:

Вардар ке победи 100% сум убеден...само дај боже да ја намалат казната па да може да отидеме на градски и да гледаме дерби

Домаќин е Работнички така да ќе може да се гледа добра дерби средба :vozbud: Бати одиме? :je:

Сабота наредната мислам во 15 00 :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom