Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Braco Vuicik vo Late Night Show vecerva 23:55

Кој се и како го имаше и владееше вардар последниве 20 год.

Сплетките околу Ф.К. Вардар, колку и како се кршат копјата за превласт во овој клуб и зошто овој клуб може слободно да се каже дека е најпосакуваната Македонска невеста.

За оние кои што неможат да ја следат програмата на канал5 овозможен е livestream:
http://streaming.makbots.com:8090/listen.pls

Гледам на Канал5 и неможам да се изначудам.
Што мајка бара Брацо да збори на телевизија, направи беда од гордоста на Македонија. Таква гадна фаца не заслужува да се спомнува повеќе во Мак-фудбалот.

Гледам на Канал5 и неможам да се изначудам.
Што мајка бара Брацо да збори на телевизија, направи беда од гордоста на Македонија. Таква гадна фаца не заслужува да се спомнува повеќе во Мак-фудбалот.

Пријател му е на Миленко, уште од времето кога Миленко беше претседател на ФК Скопје.

Мора сега да си помогнат.

Ех мој друже :helou:, бев минатата година со Арсенал Македонија на Славиа-Арсенал!

А ти оди глеј Вардар, со 100 души на стадион. Без пари да ми даваат не идам на МКД ФУДБАЛ!
Pa dojdi na gradski da vidis kolku sme. Da ti ebam se zivo u familija, picka ti materna seljacka. Sedi si doma i buljaj si na TV da ne ti ja puknam facata

Za gostuvanjeto vo GJORCE:
Vo 2 na fontana u park bevme okolu 300 dusi. Za cudo okolu 200 dusi otidovme so eden avtobus. U avtobusot bese kalakurnica:) Peevme antibitolski pesni i antisiptarski pesni koga ne soprea i ne drzea se dodoka site seljaci od Gjorse ne vlegle na stadion. Stignavme i vo seloto, (bez pat i niva na sekoj cekor),. Nekoi kopiljaci ni peea KOMITI PICKI, a malku postarite znaea sto ke im se sluci ako zucnat nesto. Koga dojsovme LAVOVITE nesto peea ali otkako vlegovme usta ne otvorija (a u sport pisuvase deka im bile dvanaesti igrac :)) Normalno na vlaganje imavme golemi problemi so A.C.A.B. No i niv gi preebavme. Vlegovme navivavme i posteno si izgubivme. Na vrakjhanje iako nemavme losi nameri, za razlika os gradski kade dzandarite ja cuvaat gostinskata tribina (za da ne gi tepame), ovde tie bea pred Lavovite i gi stitea od nas. Na odenje kon avtobus dvajca seljaci se osmelija da ni se pustat so kamenja no na krajot povtorno gi spasuvase policijata. Sramota za gjorcevci. Na makedonija zaedno navivame, im pomognavme vo finaleto so Skendija, a oni ni jadat gomna. Epa sleden pat nema da ve sozalime, kako koga se tresevte u veceto vo ''Boris Trajkovski" so island koga ve fativme i vikavte " pa neli site sme Maqkedonci". Sleden pat vi nema spas.
Inace so Turnovo tipuvam 8:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Јас прогнозирам 6-0 или 7-0 за Вардар. Уништете ги, имате подршка од мене.:)

2 се малку... повеке јас мислам 4-5..

.
Inace so Turnovo tipuvam 8:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Премногу оптимистички од ваша страна:helou:. Според мене, Вардар ќе игра нешто слично како со Напредок што играше, но сепак ќе даде некое голче.:helou:

Комити ке гледате ли утре од кај зградата кинески зид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom