Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар-Турново 2:0 конечен резултат со головите на Муса Али во 60мин и Положани во 70мин

Против Работнички следното коло продолжува новата победничка серија на Вардар.
Воедно и првиот пораз за Романтичарите...

Против Работнички следното коло продолжува новата победничка серија на Вардар.
Воедно и првиот пораз за Романтичарите...
Е тука тешко да тепате,мислам дека ние ке тепаме 2:1

Е тука тешко да тепате,мислам дека ние ке тепаме 2:1

Можеби...доколку Легија 5 биде 12-тиот играч на Работнички и ги надвика Комитите :pos2:
Или поради тоа што Бабунски секој натпревар иде на победа (хммм, или нерешено беше :uvo: ) ?

Ех кај е сега Хари да изрече забрана на стадионот во Тетово :toe: можеби не е за овде коментаров но морав некаде :toe: и уште претставникот на Ренова го нарекува актер фудалерот што колабираше :tapp: вика имаше удар а не толку јак :tapp::tapp: па што сакаше он инвалид да го направи за да заслужат суспензија,ама познавајќи ги од горе нема да се случи тоа....само незнам до кога ќе има фудбал во Тетово и Куманово!!!

Ех кај е сега Хари да изрече забрана на стадионот во Тетово :toe: можеби не е за овде коментаров но морав некаде :toe: и уште претставникот на Ренова го нарекува актер фудалерот што колабираше :tapp: вика имаше удар а не толку јак :tapp::tapp: па што сакаше он инвалид да го направи за да заслужат суспензија,ама познавајќи ги од горе нема да се случи тоа....само незнам до кога ќе има фудбал во Тетово и Куманово!!!

додека не умрат овие од ффм (се надевам многу брзо ќе биде тоа) :helou:

Како? Мислев дека сеуште сме под суспензија. :toe:

Незнам како не си приметил, ама и на првата утакмица кога бевте суспендирани, ми се чини со Напредок имаше едно 40-50 души покрај источната трибина. И денеска беа преку сила 50 души, не ми се верува 100 затоа што на тоа место тешко дека ќе собере повеќе од 50 :)

додека не умрат овие од ффм (се надевам многу брзо ќе биде тоа) :helou:

На Хари му посакувам смрт, нека ми прости Господ, ама тоа е вистината. Како на гариве и грциве, така и на него му посакувам што побрза смрт, што ја претера ја претера.

btw, имате среќа се појакиве утакмици ги играте на гости, па може да ги следите :) Очекувам победа против Работнички :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom