Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар имаме право да го вреѓаме само ние што го сакаме и што секој пораз не пече во срцето, а вие господо лечете си ги поразите од третолигаши како Хулл на други места а не овде да ми кењате. А со тој џими игор ќе праам муабет додгодина у август кога ќе дојде на запад за без пари да гледа трето коло Вардар-Лацио
Одлично кажано

Gokso, ок ти си најпаметен! И ајде доста расправање ок?!

Се најдобро за Вардар во иднина! позз

Ех мој друже :helou:, бев минатата година со Арсенал Македонија на Славиа-Арсенал!

А ти оди глеј Вардар, со 100 души на стадион. Без пари да ми даваат не идам на МКД ФУДБАЛ!
Па не коментирај тогаш за Вардар и Мак-фудбалот, воопшто, а ти и понатаму продолжи да бидеш ТВ навивач.

Секој пораз мене ми е мака ама што да се прави кога ВАРДАР СЕ САКА!!!
Но,сепак да се биде искрен Вардар мн.слабо изигра,изгубени на теренот беа,сите беа потпросечни,но сепак пак ќе замерам за Али,луѓе мисалм дека незаслужува да го носи Вардаровиот дрес,немаше ни ЕДНО добро додавање,2-3пати дали фати топка,и што се случи 2 полувреме.влезе Бајо и одма се мрдна играта ама пак ништо,не знам што видоа во Али,стварно секој напревар во прва постава го става.
Мора Вардар да играа подобро неможе со ваква игра до титула и да има опомени за оние што одиграа слабо,инаку преносот беше супер браво за А1.
Ама ќе се фатам и се шупаците од Ѓорче мислам на навивачите,цело време против Вардар и Комитите пееја од уста не ги извадија,наши песни препеани ни една некоја нова,и цело комитиски пички,срамота:kesa:пејат такво нешто на оние што ги подржаа против шкендија во финалето или до вчера беа за Вардар и беа во Комити незнам се прават некоја навивачка група,ама не се,но во секој случај
НАПРЕД ВАРДАР
Муса Али не е марка за Вардар... тоа е повеќе од јасно

Ех мој друже :helou:, бев минатата година со Арсенал Македонија на Славиа-Арсенал!

А ти оди глеј Вардар, со 100 души на стадион. Без пари да ми даваат не идам на МКД ФУДБАЛ!

Иииии што си направил, браво. За тимот кој навиваш имаш шанси да го видиш еднаш во животот и тоа во друга држава.

Само најтрагичното е тоа што кога клубот ќе има успеси први ќе бидете да молите за да влезете на стадион и тогаш ќе се декларирате како големи и верни навивачи на Вардар.

Нормално дека не можеме да очекуваме да има на Градски 18.000 на секоја утакмица кога ние град сме 800.000. Само мислам дека цифрата од 5-6000 ќе бнде задоволителна за наши услови. Не викам дека сега има толку, ама еве на дербито со Пелистер имаше 5000, во првото коло со победа имаше 4000, денеска како што видов стадинот во Ѓорче беше речиси полн, така да полека мислам дека се ќе си дојде на свое место.

И уште нешто, не ми се јасните таквите како тебе,односно оние кој се ситат на квалитетот на мак фудбалот. Па што поголем квалитет тоа подобро за сите нас, вклучително за тебе. Дали нема да ти биде мерак да чекаш да дојде викенд да гледаш македонско дерби ВО ЖИВО.

Уствари што знаеш ти фудбал, па за да ти објаснувам тебе !!!

Муса Али не е марка за Вардар... тоа е повеќе од јасно

После денешниот натпревар мислам дека конечно нема да го гледаме во првиот состав. Не дека е прв пораз па ајде одма критики за целиот тим, ама мислам дека на зимската пауза подитно уште еден добар напаѓач.

Даде, минативе години коа неможевте да припарите кај Работнички, јадевме бурек .. бојкот слични ствари. Сега па се дигнале цц..

Остај го чоекот на мира..

мрсул ај фати го дедото што го имаш на слика и заедно :drk:

Не. Награда од спонзорот на Арсенал, "Fly Emirates" кој ми овозможија повратен лет.

БРАВО ЗА ТЕБЕ!!!:aplauz:

ИДИОТ!!!

Многу слаба игра на Вардар денеска, мноооооогу... Добро што е уште почеток на сезона и има време да се свестат играчите дека не е се готово. Па добро бе до толку ли е слеп Достаниќ за да примети дека Али едноставно не е ни за во резерви, а не па за во прв тим. Се толерира еден слаб натпревар, два, три ама овој веќе го претера, не изигра ни еден просечен натпревар. Положани е иста приказна, како да го е*еле во дупе денес пред натпревар, Пачовски сигурно се журкал до рано сабајле зашто нели вчера беше Бела Ноќ, па мора да се лудува малку... :tapp:
Ок е да се изгуби, нормално неможе да се победува на секој натпревар, но да не се испоти ни дресот!?!?!? Тоа е веќе трагично. Срамота е за 90мин да се направи една шанса... Преодна оценка заслужува само Немања, на сите други ни нула не би им дал. Аман веќе што му фали на Бајо да игра во прв тим? Класа е подобар од Јанкер, а за Али не сакам ни да коментирам. Колку порано сериозно ја сфатат работата и Достаниќ и играчите-толку подобро. Со ваква игра и залагање тешко, а и срамота е да бидеме шампиони. Едноставно не е доволно само да се истрча на терен, треба МНОГУ ПОВЕЌЕ!

Абе гнидо една па ако така збориш немој веќе да постираш тука те молам и ете пак ми го навредуваш ВАРДАР,не си достоен да дебатираш на тема која е непозната за тебе,да те прашам дали бил еднаш на натпревар на ВАРДАР,токму поради тоа што го пиша погоре немој да замраш остај не на нас тие што го сакаат ВАРДАР да дебатираме а не шупаци како тебе што незнаат шупак еден

Многу наивен гол примивме

но ако некој го гледаше натпреварот на вардар во куманово против миланио ќе видеше дека и тогаш одбраната ни беше како швајцарско сирење бидејќи милано се изнапромашува и тогаш имавме среќа. но треба и знаење. но ајде имаме доста повредени играчи во одбрана а брага не е во форма па се надеваме дека тоа ќе се среди понатмау од првенството.

Многу наивен гол примивме

но ако некој го гледаше натпреварот на вардар во куманово против миланио ќе видеше дека и тогаш одбраната ни беше како швајцарско сирење бидејќи милано се изнапромашува и тогаш имавме среќа. но треба и знаење. но ајде имаме доста повредени играчи во одбрана а брага не е во форма па се надеваме дека тоа ќе се среди понатмау од првенството.

Во право си брат мораа да играат посилно во одбрана инаку ни отиде трофејот,и Брага јас незнам зашто го примија готов е Брага секоја чест што направи за клубот ама..ветерани нека бега,а и ова управата нека му ја мисли за нови играчи оти едноставно мораа

последниве 3 натпревари многу лошо ги игра вардар. иако победија со напредок, сепак тоа беше далеку од некоја задоволителна игра, среќа што напредок неможеше да издржи едно исто темпо повеќе од 30мин... треба нешто да се менува и тоа под итно! има доста играчи на кои местото не им е во прв тим, подобро да играат пеев и петров него некои влечуги.

:oftopic: ВикторГГ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!

Па,дај прати ни неколку слики тука на форумот да видеме каква е била атмосферата во Прага,сигурно си сликнал некоја слика,неможе да одиш дури до таму,а да се вратиш без спомени.Ајде синко,чекаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom