Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
so ubavo ve ispleskaa vo gjorce trebase barem tri da gi dobiete.ama dobro e i vaka da cuvaat municija lavovi i za drugite gosti..........
Момак, дај олабави не. Денеска победивте, но на титула не се надевај ни во најубавите соништа. Многу брзо ќе имаш можност да се увериш зашто.

Момак, дај олабави не. Денеска победивте, но на титула не се надевај ни во најубавите соништа. Многу брзо ќе имаш можност да се увериш зашто.
Даде, минативе години коа неможевте да припарите кај Работнички, јадевме бурек .. бојкот слични ствари. Сега па се дигнале цц..

Остај го чоекот на мира..

Даде, минативе години коа неможевте да припарите кај Работнички, јадевме бурек .. бојкот слични ствари. Сега па се дигнале цц..

Чекај бе ти беше оној што се смееше на темата "Македонско фудбалско првенство на А1" !!! Од каде сега искочи дека ти пратиш македонски фудбал !?

Второ кој бил зад Работнички сите овие години??? Само 4 години сме позади нив, а каде се останатите 14 години?

Трето бојкотот беше лани и траеше 5-6 месеци, а не СИТЕ овие години наназад како што викаш ти.

И четврто и најважно ВАРДАР Е НАЈТРОФЕЕН затоа пссст

Човеку ти треба да го заборавиш форумов,изгледа ништо не знаеш за ВАРДАР,кога ВАРДАР освојуваше титули работнички играше во 3 лига,а времето на работнички веќе нема да се врати и ти не дебатираш туку провоцираш те молам ај оди си глеј го шупачкиот тим арсенал кој ти загуи од хал :kesa:.не не замарај со твоите изливи на непознавање на мак фудбалот и те опоменавме не го навредувај ВАРДАР

Дечко, не сакам да се расправам. Така да не продолжувај со разговор. И немој да ме опоменуваш пошто тоа ми доаѓа како смешно знаеш..(Бтв, јас не ни го навредив Вардар)

Поздрав.

Па нормално дека нее навреда. Тоа е вистината, овие 3/4 години неим можевте ништо на Работнички.
Мука ми е од ваквите пациенти како тебе. Оди прати си го Арсенал, ако веќе ти е толку мерак, ама немој ти се молам да ни држиш лекции за македонски фудбал кога гарантирам дека немаш три чисти да зборуваш за тоа.

Вардар имаме право да го вреѓаме само ние што го сакаме и што секој пораз не пече во срцето, а вие господо лечете си ги поразите од третолигаши како Хулл на други места а не овде да ми кењате. А со тој џими игор ќе праам муабет додгодина у август кога ќе дојде на запад за без пари да гледа трето коло Вардар-Лацио

Зоки, знаеш која е разликата меѓу мене и тебе ?!

-Јас кога сакам ке идам да го гледам Вардар во живо...а ти ни на сон не го можеш тоа на Арсенал.

Заклучок: Јас сум дел од Вардар. А ти си од шупак подоле.

-Јас кога сакам ке идам да го гледам Вардар во живо...а ти ни на сон не го можеш тоа на Арсенал.

Ех мој друже :helou:, бев минатата година со Арсенал Македонија на Славиа-Арсенал!

А ти оди глеј Вардар, со 100 души на стадион. Без пари да ми даваат не идам на МКД ФУДБАЛ!

Не може да сфати... пресложено е тоа за него.

Да, и јас бев на месечината. :tv:

Ех мој друже :helou:, бев минатата година со Арсенал Македонија на Славиа-Арсенал!

А ти оди глеј Вардар, со 100 души на стадион. Без пари да ми даваат не идам на МКД ФУДБАЛ!
Па ради такви изроди ко тебе што свршаваат на странски клубови се празни трибините. Идиот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom