- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
so ubavo ve ispleskaa vo gjorce trebase barem tri da gi dobiete.ama dobro e i vaka da cuvaat municija lavovi i za drugite gosti..........
Полека полека, не летајте!!! Пак сме први
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so ubavo ve ispleskaa vo gjorce trebase barem tri da gi dobiete.ama dobro e i vaka da cuvaat municija lavovi i za drugite gosti..........
Момак, дај олабави не. Денеска победивте, но на титула не се надевај ни во најубавите соништа. Многу брзо ќе имаш можност да се увериш зашто.so ubavo ve ispleskaa vo gjorce trebase barem tri da gi dobiete.ama dobro e i vaka da cuvaat municija lavovi i za drugite gosti..........
Даде, минативе години коа неможевте да припарите кај Работнички, јадевме бурек .. бојкот слични ствари. Сега па се дигнале цц..Момак, дај олабави не. Денеска победивте, но на титула не се надевај ни во најубавите соништа. Многу брзо ќе имаш можност да се увериш зашто.
Даде, минативе години коа неможевте да припарите кај Работнички, јадевме бурек .. бојкот слични ствари. Сега па се дигнале цц..
Остај го чоекот на мира..
Даде, минативе години коа неможевте да припарите кај Работнички, јадевме бурек .. бојкот слични ствари. Сега па се дигнале цц..
Остај го чоекот на мира..
Даде, минативе години коа неможевте да припарите кај Работнички
Па нормално дека нее навреда. Тоа е вистината, овие 3/4 години неим можевте ништо на Работнички.Ова не е ли навреда за Вардар???
Мука ми е од ваквите пациенти како тебе. Оди прати си го Арсенал, ако веќе ти е толку мерак, ама немој ти се молам да ни држиш лекции за македонски фудбал кога гарантирам дека немаш три чисти да зборуваш за тоа.Па нормално дека нее навреда. Тоа е вистината, овие 3/4 години неим можевте ништо на Работнички.
Ех мој друже :helou:, бев минатата година со Арсенал Македонија на Славиа-Арсенал!Зоки, знаеш која е разликата меѓу мене и тебе ?!
-Јас кога сакам ке идам да го гледам Вардар во живо...а ти ни на сон не го можеш тоа на Арсенал.
Заклучок: Јас сум дел од Вардар. А ти си од шупак подоле.
Не може да сфати... пресложено е тоа за него.Зоки, знаеш која е разликата меѓу мене и тебе ?!
-Јас кога сакам ке идам да го гледам Вардар во живо...а ти ни на сон не го можеш тоа на Арсенал.
Заклучок: Јас сум дел од Вардар. А ти си од шупак подоле.
Па ради такви изроди ко тебе што свршаваат на странски клубови се празни трибините. ИдиотЕх мој друже :helou:, бев минатата година со Арсенал Македонија на Славиа-Арсенал!
А ти оди глеј Вардар, со 100 души на стадион. Без пари да ми даваат не идам на МКД ФУДБАЛ!