Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Одиме на победа и во Ѓорче ќе биде тешко па затоа во голем број да се собреме и да одиме заедно за нашиот ВАРДАР да го бодриме,само победа и ништо друго не признавам.НАПРЕД ВАРДАР

Ќе видиме, ќе видиме,дај боже да тепаме, у секој случај ќе ПУКА У ЃОРЧЕ, ДО ЧАИР ЌЕ СЕ СЛУША НААААААААПРЕД ВАРДАР!!!!

Ајде со среќа против Ѓорче, ќе биде тешко али искрено се надевам дека ќе тепате :)

Поз од Тетово!

ај со среќа и да ги апнете

Интересен е типот на Македонски Спорт, Македонија ЃП - Вардар Х - 1.

Понатаму викаат, време е Вардар да падне. Интересно мислење ама мислам дека ќе ги демантираат нашиве:wink:

Абе тие спорт се Бог да чува,ќе биде тешко да,ама ЃП не е некоја несовладлива екипа,а и ако се погледне составот на двете екипи и фудбалерите се разбира дека мора ВАРДАР да е фаворит,а не 1 да типуваат.
Ако играат како ѓто играа против пелистер ренова победа,супер ќе биде.

Интересен е типот на Македонски Спорт, Македонија ЃП - Вардар Х - 1.

Понатаму викаат, време е Вардар да падне. Интересно мислење ама мислам дека ќе ги демантираат нашиве:wink:

Хехехехе.
Добро, реално гледано нема да биде лесно. Македонија според мене го има најквалитетниот состав во лигата после Вардар.Плус на домашен терен досега се неприкосновени.
Тие ги имаат Де Брито и гинисовецот Вашингтон (204 цм) во нападот и Брњарчевски во средниот ред.Сепак и јас повќе верувам во триото: Јанкер,Бајо, Милисављевиќ
Но искрено кажано секаков епилог е во игра.Дај боже да победиме,верувам во нашите момци, ама и со реми ништо не губиме.

најбитно е да не изгубиме... супер би било да победиме, но и реми би било одличен успех, и онака македонија според мене е единствениот противкандидат на вардар за титулата. милано и ренова ќе се борат за 3 односно 4 место, а сите останати за опстанок, а најдобар тим меѓу лузерите имаат работнички што искрено ме заболе но ете да ги пофалам и нив :pusk:

утре мора бајо да игра од почеток, џабе почнува муса али коа за к*р не го бива...

18181788tm9.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom