Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Iako sum simpatizer na Vardar ne veruvam deka vo brzo vreme ke se smenat rabotite vo klubot t.e. da dojde sponzor koj seriozno ke INVESTIRA vo klubot go potenciram toa INVESTIRA zatoa sto toa e investicija ne e humanitarna pomos parite ke mu se vratat i ke ostvari profit,zasto Trifun Kostovski e vo Rab K

хахахах
абе и ние си имаме клуб ако не си знаел
да бе да друга песна ке се пее знам

Абе си имате не викам дека немате ама која лига игра, или регион беше, хмммм не ми текнува, ај може ќе ме потсетиш.
Остај таму бе ко видов Кавадарци со чкембари навиваат сум се изнасмеал, иако за плачење е.
Јес да има навијачи од Велес па и од Тетово за Вардар, ама тие се од времето (па Вардар е национална гордост, порано кој не навивал и не го сакал Вардар). Али вакво лечење комплекси неам видено.

Абе си имате не викам дека немате ама која лига игра, или регион беше, хмммм не ми текнува, ај може ќе ме потсетиш.
Остај таму бе ко видов Кавадарци со чкембари навиваат сум се изнасмеал, иако за плачење е.
Јес да има навијачи од Велес па и од Тетово за Вардар, ама тие се од времето (па Вардар е национална гордост, порано кој не навивал и не го сакал Вардар). Али вакво лечење комплекси неам видено.
братче да си ми близу у фаца би ти се изнасмеал еј:pos2::pos2::pos2:
ти прочита ли што си напишал?

Абе си имате не викам дека немате ама која
не трескај по многу порано и со вас навиваја
vardarsparta051xf5.jpg

Момци, Вардар ни го допре самото дно или подобро речено на добар пат е,на полувреме го сркаме од Милано 7:0. Па ни Рома ни Шалке не успеаа волку да ни ги набрцаат.Е ако овој дебакл конечно не го запали алармот тоаш незнам што треба да се случи.

Момци, Вардар ни го допре самото дно или подобро речено на добар пат е,на полувреме го сркаме од Милано 7:0. Па ни Рома ни Шалке не успеаа волку да ни ги набрцаат.Е ако овој дебакл конечно не го запали алармот тоаш незнам што треба да се случи.
штттоооооо:tapp::tapp::tapp::tapp:
wtf

Не се ситете бе, искомплексирани провинцијалски сељачишта. Утре истото ова може да им се случи на вашите селски клубови за кои навивате. Нормално дека ќе го допре дното кого играчите на Брацо под негова заповед го минираат клубот и одбиваат да играат поради тоа што им се доцни 10 дена со исплата. Поради тоа Вардар денеска мораше да излезе со деца потпомогнати единствено од двајцата прави Вардарци во моментов, Пеев и Бајевски. Секоја чест за нив. Порака за луѓето што вистински го сакаат клубот: Не очајувајте, Вардар само ќе излезе посилен од сите овие препреки што му ги прават одредени луѓе. А, за тие што се обидуваат да му наштетат, верувајте ќе следува соодветна казна за гревовите што ги сториле.

Следниот што ќе пројаде гурабии оди на двенеделен платен одмор. Ајмо.

Милано-Вардар 9:1
Стрелец за Вардар Баевски од пенал

Ја не знам кој тоа и каде се зезал... а ако некој нешто ти згрешил, обрати му се лично, а не Вардар да го плукаш. Јас се викам Виктор и за мене Вардар е религија, а оној кој те навредил и го навредил твојот клуб најди го и среди го... ама мојата религија да ја плукаш неможе.

Многу убаво му кажа, мајсторе. Не може кој стигне да ја плука нашата светост.

и официјално колку заврши вардар?
ако знаеш можеш и другите утакмици да ги кажеш
Повели:Makedonija---Cementarnica(1-1)2-0
Napredok Kicevo---Pobeda(1-2)4-3Rabotnicki K.---Pelister(0-0)0-0Skendija---Baskimi(1-0)4-3Sileks---Renova(1-0)3-0Milano---Vardar(7-0)9-1оддамна не било вака ефикасно.

bruka golem sram najgolem sto pogolem ne moze da bide

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom