- Член од
- 10 август 2026
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 10
Тик-так.
Важен состанок денеска.
Важен состанок денеска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заради мизерниот квалитет на преносов не можам да оценам дали логото на графитот Паткари е нацртано добро. На моменти ми се чини како патката да има старлетести филери во клунот. Можеби грешам, не се гледа убаво...Арена М доста квалитетен пренос реализираше денес. Као со дигитрон...
Таман адаптиран како за велелепната игра на ФК Вардар Акционерско друштво..Арена М доста квалитетен пренос реализираше денес. Као со дигитрон...
Друже, многу е логично после сите свињарии во клубот и протекции од судии+федерација Вардар да им се одмили на своите навивачи, а другите да го намразат... Секое друго сценарио би било чудо.Мизерија, ете колку била вината кај "фабијани"..... ете ги "нашите деца" уште 2 саати да се играше немаше да дадат гол.
Од друга страна мило ми е што веќе трето коло како што нема ниту една минимална помош од судиите, дај боже и од Силекс да изгубиме и да лета свињата иако реално уште вечерва би требало да лета што искрено не верувам, само не знам каде се сите тие вардарци, фанови и Комити, жал ми е многу што Вардар во било кој друг град е плукан, пцуен, омразен, а веќе и во Скопје остај тоа што 40% населњнието се НЕмакедонци и сите го мрзат Вардар, дури и кај Македонците веќе одамна не е омилен....Затоа и ке глеаме како Скопје, Ѓорче, Кк Работнички ке имаат повеќе публика од МногуСиМоќенАД