Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Види, чим се они најбитни тогаш народот нека си плука и тоа е тоа. Ако не си подготвен да ја промениш работата поради која те плукаат, тогаш не се буни затоа што си плукан, многу едноставно.

toa e toa, ne mislam deka mu e mnogu gajle nego si tera kako sto si zamislil bas zatoa i nema poenta da se bide del od "upravata" i da se drzi web strana i soc media. pusti go neka tera sam pobrzo ke mu dojde krajot.
Автоматски споено мислење:

Kano si zaebal i sqiptarite...kontradiktoren si i se daviš sam vo svoite proseravanja..Svakjas deka ti si EDINSTVEN sto go branis kozarot i cela taa nepismena bagra okolu nego.
Odjebi

ne go branam, nego ti objasnuvam kako gledaat na rabotite tie sto go postavile.

A како гледаат на работите дека имаа зицер да заработат бар 7 до 10 милиони и ја прокоцкаа шансата од свои грешки? Како што слушнавме на видеото, со тие пари ќе се вратеа сите долгови и ќе останеа плус пари плус буџетот. Не се бламираа судиите за да биде Вардар подобар од Арсими и Караорман туку баш поради тој автопат кој го имаат шампионите до тие озбилни пари кои ги носи учеството у групна фаза на Интер Тото илити Конференс лига...

A како гледаат на работите дека имаа зицер да заработат бар 7 до 10 милиони и ја прокоцкаа шансата од свои грешки? Како што слушнавме на видеото, со тие пари ќе се вратеа сите долгови и ќе останеа плус пари плус буџетот. Не се бламираа судиите за да биде Вардар подобар од Арсими и Караорман туку баш поради тој автопат кој го имаат шампионите до тие озбилни пари кои ги носи учеството у групна фаза на Интер Тото илити Конференс лига...

ne gi interesira, vi rekov i predhodno i 100M da se zarabotat budzetot ke e samo dovolen za titula, ako pokaci skendija ili nekoj drug ke se reagira ako ne nema da se promeni.

ne gi interesira, vi rekov i predhodno i 100M da se zarabotat budzetot ke e samo dovolen za titula, ako pokaci skendija ili nekoj drug ke se reagira ako ne nema da se promeni.

Ама тоа не разбирам. Дали е битна титулата ради престиж у најлошата лига у Европа или истата да донесе многу пари?

Ама тоа не разбирам. Дали е битна титулата ради престиж у најлошата лига у Европа или истата да донесе многу пари?

radi prestiz. stom se sredi klubot i eliminira dolgot klubot ke bide prodaden. ne im pravi razlika evropa, pobitno im e se drugo. pogolema glavobolka im e kaznata od uefa nego 8M ili 10M zarabotka.

ne gi interesira, vi rekov i predhodno i 100M da se zarabotat budzetot ke e samo dovolen za titula, ako pokaci skendija ili nekoj drug ke se reagira ako ne nema da se
А како би се вратил долгот, ако ке ги интересира играње на некој од уефа куповите?

Која глупост, ако заработат толку пари ќе имаат и за долгот да го вратат и за у џеб да си турат сите пијавици у клубот и за буџет за следна година....

Back
На врв Bottom