- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 447
- Поени од реакции
- 1.469
Несреќава добро кажа дека Вардар игра со хендикеп, ама лошо го адресира во безбедносни услови на другите стадиони наместо на центарфорската позиција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види, чим се они најбитни тогаш народот нека си плука и тоа е тоа. Ако не си подготвен да ја промениш работата поради која те плукаат, тогаш не се буни затоа што си плукан, многу едноставно.
Kano si zaebal i sqiptarite...kontradiktoren si i se daviš sam vo svoite proseravanja..Svakjas deka ti si EDINSTVEN sto go branis kozarot i cela taa nepismena bagra okolu nego.
Odjebi
A како гледаат на работите дека имаа зицер да заработат бар 7 до 10 милиони и ја прокоцкаа шансата од свои грешки? Како што слушнавме на видеото, со тие пари ќе се вратеа сите долгови и ќе останеа плус пари плус буџетот. Не се бламираа судиите за да биде Вардар подобар од Арсими и Караорман туку баш поради тој автопат кој го имаат шампионите до тие озбилни пари кои ги носи учеството у групна фаза на Интер Тото илити Конференс лига...
ne gi interesira, vi rekov i predhodno i 100M da se zarabotat budzetot ke e samo dovolen za titula, ako pokaci skendija ili nekoj drug ke se reagira ako ne nema da se promeni.
Ама тоа не разбирам. Дали е битна титулата ради престиж у најлошата лига у Европа или истата да донесе многу пари?
А како би се вратил долгот, ако ке ги интересира играње на некој од уефа куповите?ne gi interesira, vi rekov i predhodno i 100M da se zarabotat budzetot ke e samo dovolen za titula, ako pokaci skendija ili nekoj drug ke se reagira ako ne nema da se
А како би се вратил долгот, ако ке ги интересира играње на некој од уефа куповите?