Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Каков бошњачки инвалид мајко мила, ниту знае да шутне, ни да подаде, ни да прими топка, ни да процени ситуација…

Каква анти 9ка мајко мила, очобол играч, мислев дека потежок играч за гледање од Мишевски во ракомет нема да има, ама овај ме демантира за сите пари.
1784044400279.png

Едно не ми е јасно, има доста нафатирани играчи, бивши репрезентативци, играчи обрзани на договор, што по секако ќе ги земат парите, и еден не му кажува на овој дај бе друже оди кондуктер линија Скопје - Гевгелија, земај ја платата од тука само не сметај.
Кој мотив би го имал, кога овој напред ти е, муви брка 50 минути.

Пиреш добар, Најдоски дава максимум, Јанкулов истрча најмногу...

Играме со играч помалку, тоа е...

Едно не ми е јасно, има доста нафатирани играчи, бивши репрезентативци, играчи обрзани на договор, што по секако ќе ги земат парите, и еден не му кажува на овој дај бе друже оди кондуктер линија Скопје - Гевгелија, земај ја платата од тука само не сметај.
Кој мотив би го имал, кога овој напред ти е, муви брка 50 минути.
Очигледно никој не смее да му писне, иначе тате ќе реагира и ќе ти ја запечати кариерата, нормално со помош од вмроидите смрдени. И тренерчево си легна на брашното. Така функционираат работиве во оваа рекетарска северџанија.

Очигледно никој не смее да му писне, иначе тате ќе реагира и ќе ти ја запечати кариерата, нормално со помош од вмроидите смрдени. И тренерчево си легна на брашното. Така функционираат работиве во оваа рекетарска северџанија.
Epa tate odma kine nema labavo.. Idi zatoa e trgnat.

Back
На врв Bottom