- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 986
- Поени од реакции
- 5.027
Каков бошњачки инвалид мајко мила, ниту знае да шутне, ни да подаде, ни да прими топка, ни да процени ситуација…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Газдите процениле дека нема потреба успех во Европа.Ama ne gi davatw vie parite sto se palite sea
Очигледно никој не смее да му писне, иначе тате ќе реагира и ќе ти ја запечати кариерата, нормално со помош од вмроидите смрдени. И тренерчево си легна на брашното. Така функционираат работиве во оваа рекетарска северџанија.Едно не ми е јасно, има доста нафатирани играчи, бивши репрезентативци, играчи обрзани на договор, што по секако ќе ги земат парите, и еден не му кажува на овој дај бе друже оди кондуктер линија Скопје - Гевгелија, земај ја платата од тука само не сметај.
Кој мотив би го имал, кога овој напред ти е, муви брка 50 минути.
Epa tate odma kine nema labavo.. Idi zatoa e trgnat.Очигледно никој не смее да му писне, иначе тате ќе реагира и ќе ти ја запечати кариерата, нормално со помош од вмроидите смрдени. И тренерчево си легна на брашното. Така функционираат работиве во оваа рекетарска северџанија.