Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест браво, алал да им е си работаат мудро, умешно, секоја година се во ќар, им се исплати, и пак ке имаат успех во европа, ова е пример за еден стабилен и сериозен прволигашки клуб а не јас да се молам на форум да каже кано некоја информација и новост, ке дошол чурлинов, елмас бла бла не знам кој и остануваш со азер и дурански...

Јас не знам кај го нашле ова Норчиа. Немам поим за местово и земав малку да гуглам. Гледам тука се одржува оној Умбриа купот за деца каде што ако не се лажам одат понекогаш и македонски екипи.
Годинава ќе дошле Асколи на подготовки тами. Од средина на јули и Салернитана и Беневенто.
Инаку има еден извештај од какви играчи биле составени екипите на противниците во овие два пријателски натпревари, ниту една екипа не знам. Веројатно се од 4-5 лига екипите.
Со оглед на тоа што цели подготовки ги тераме тука, не знам дали воопшто ќе одигра пријателска со некоја професионална екипа.
Мислам дека и пред 20тина години бевме таму на подготовки или па игравме некој куп, не ми текнува баш…

"Вардарско дете"

Абе реално само Вардар и козоебциве од Мала Речица може да понудат пари кои би ги зимал во втора бугарска и чеченска лига, така што изборот е тој. За наша лига добар играч, за надвор нема потреба од коментар, исто како и 8277262 просеци што се испробаа до сега. Работата е што вакви играчи како него, Бојан Илиевски, голманчето на Пелистер, браќата Џекови треба без проблем да ги прибираме. Еден потенцијал и добар играч не можеш да извадиш од лигава, порано барем искачаше по еден играч на година-две и одеше во поасални клубови, овие моменталниве ни во втора лига во Австралија не би имале минутажа. Абе Маневски, Омерагиќ и Јанкулов стигнаа да бидат репрезентативци, не ме заебавајте. Единствен ќар од овие се парите што ги дава УЕФА/ФИФА за настап за репрезентација. Маневски еј, братот на Дориев :pos:Во ист клуб да играа ќе ораа буквално по лева страна пошо никад не им текнало да кренат глава нагоре.

На страна неспособноста на нашите која е повеќе од очигледна, сепак нема оправдување ни за ваков педерски потег од страна на Димоски.

Ако не ме сакаат во Вардар подобро ќе одам во Фк Пчиња да играм или ќе работам на бензиска, отколку да потпишам за клуб каде на секоја утакмица ќе треба да ги слушам сопствените навивачи како со песни ми посакуваат смрт.

Заеби пари и кариера, некои работи немаат цена.

На страна неспособноста на нашите која е повеќе од очигледна, сепак нема оправдување ни за ваков педерски потег од страна на Димоски.

Ако не ме сакаат во Вардар подобро ќе одам во Фк Пчиња да играм или ќе работам на бензиска, отколку да потпишам за клуб каде на секоја утакмица ќе треба да ги слушам сопствените навивачи како со песни ми посакуваат смрт.

Заеби пари и кариера, некои работи немаат цена.
Protiv vas ke se skandira sekogas zatoa sto I vie sekogas so nas takov pristap imate :)

Na drugi utakmici nema takvi pesni kako aludiras. Na strana sve ke treba da se poti za poceten starter ako saka da bide.

1781878913324.png
Подобар маркетинг и Харачине има од нас. :popce:

Како е можно официјалната страна на ФК Вардар со над 100.000 следбеници на Фејсбук да стои неискористена?
Наместо да го надградуваме и развиваме тоа што со години се градело, ние сами си го рушиме. На секој трет ден се отвора нова страница, нов профил, нов "почеток".
Со ваков аматерски пристап тешко дека некој играч или потенцијален спонзор ќе не сфати сериозно.

Прегледај го приврзокот 480349
Подобар маркетинг и Харачине има од нас. :popce:

Како е можно официјалната страна на ФК Вардар со над 100.000 следбеници на Фејсбук да стои неискористена?
Наместо да го надградуваме и развиваме тоа што со години се градело, ние сами си го рушиме. На секој трет ден се отвора нова страница, нов профил, нов "почеток".
Со ваков аматерски пристап тешко дека некој играч или потенцијален спонзор ќе не сфати сериозно.
Ама ти не знаеш дека пура е единствен кој направил турнеја на македонски клуб низ Јужна Америка (земји на три светски шампиони), и единствен кој бил на Камел рели..ти ќе му кажуваш како да тера маркетинг, дали си ти нормален друже??

Последно уредено:
Ќе има и трет ЖОЛТ
Многу јако го изработија маркетиншки тој потег со жутиот дрес кој не го облекоа НИТУ ЕДНАШ за да можеш утре да го продадеш како дрес кој бил НОСЕН во сезона таа и таа...

Back
На врв Bottom