Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно напаѓачот од Франција бил од школата на Тулуз.

Штета за Николов, се носи и ќоро и сакато не му се дава можност на Николов,играч што секогаш играл со срце за клубот и навива за него.
Ти ебам управата кој е овој од Победа што го земале две години топка што нема шутнато,цццццц реков јас менаџерчиња околу Вардар има сега како пијавици се, нудат играчи што не си ни за втора лига.

Штета за Николов, се носи и ќоро и сакато не му се дава можност на Николов,играч што секогаш играл со срце за клубот и навива за него.
Ти ебам управата кој е овој од Победа што го земале две години топка што нема шутнато,цццццц реков јас менаџерчиња околу Вардар има сега како пијавици се, нудат играчи што не си ни за втора лига.
Претпоставувам дека е така. Доколку има некој по упатен, може да пренесе до кај е работата со него. Може ќе не изнендат, па ќе го потпишат, ќе видиме...

Французите се со страшно ЦВ, прашање е дали се здрави чим доаѓаат во Македонија од сите држави. Ако се барем 70% од нивото на кое биле низ кариерата, одиме неколку класи погоре.

Е сега мене ми е жал за парите, 6 странци веќе натоваривме. Се научивме да вадиме од уста за Вардар, па сега ме боли што ќе ги плаќаме тие регистрации.

Французите се со страшно ЦВ, прашање е дали се здрави чим доаѓаат во Македонија од сите држави. Ако се барем 70% од нивото на кое биле низ кариерата, одиме неколку класи погоре.

Е сега мене ми е жал за парите, 6 странци веќе натоваривме. Се научивме да вадиме од уста за Вардар, па сега ме боли што ќе ги плаќаме тие регистрации.
Кои се точно Французите?
Инаку можно е уште некој Македонец да придонесат
Што не поминавме па за ова да се секираме мора да биде подобро. Напред Вардар

Баш истото си го помислив. Многу удривме на странциве. Ако се земе во предвид и Лемос, тогаш веќе се 7. Можевме некој наш играч да извадиме добар.

Во ред е те разбирам, ама може и Николов барал превише плата и се замислувал дека е Брозовиќ или Перишиќ така.
Не иде ни да се прифаќа секое барање на секој играч, да гледаме и од таа страна.

Кои се точно Французите?
Инаку можно е уште некој Македонец да придонесат
Што не поминавме па за ова да се секираме мора да биде подобро. Напред Вардар
Напаѓачот е 90% Џибрил Дианеси, играл во Фортуна Ситард во најдобрите денови а доаѓа од 3 белгиска лига. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom