Morgan Freeman
Немодератор
Добро колку силен беше ветарот? 120км/ч?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро колку силен беше ветарот? 120км/ч?
Вакво невреме првпат во живот гледам јас, еден куп дрва паднаа во населбава ..Добро колку силен беше ветарот? 120км/ч?
Прегледај го приврзокот 424244
Како е можно ова?
Некоја клаузула у договорот дека без одигран натпревар може да смени тим?
Алал да и е на управата, ако им го лапнеме вакаПрегледај го приврзокот 424244
Како е можно ова?
Некоја клаузула у договорот дека без одигран натпревар може да смени тим?
Да да, само што ја видов објавава. Не знам, ако успееме да им го ,,украдеме", секоја честПрегледај го приврзокот 424252
Па не знам, али и овие го објавуваат пред три саати на Инстаграм, (претпоставувам намерно) ко да сакаат нешто друго да кажат.![]()
Имаш кеш за три колена после тебе, што е едно стакло на кола, битно ти си жив и здрав.Вакво невреме првпат во живот гледам јас, еден куп дрва паднаа во населбава ..
Едно дрво баш на мојата кола падна и ми го скрши цело стакло позади , лом ...
Не се жалам јас ..Имаш кеш за три колена после тебе, што е едно стакло на кола, битно ти си жив и здрав.
Како да им го лапнете на управата бе?Алал да и е на управата, ако им го лапнеме вака![]()
barem da bese mladinec, U21 igrac. ako ne zemat kvaliteten spic za omeragic i ponatamu da se forsira iako ne e poveke U21 opcija... ili ke forsiraat pak sistem so dvajca spica za da ima mesto za nego.Понуден им беше Александар Мишов, наш фудбалер, пет класи подобар шпиц од сегашниве, ама изгледа и сезонава ќе се мачиме со младинец како шпиц..
takvo nesto nisto ne vredi vo fudbalot. shkendija pred dve godini zema igrac od skoloto na paris sg koj duri imase i nastapi za francuskite mladinski reprezentacii, a tipot bese trup, togas so formata ni vo 2. liga nema da pravese razlika.Наводно напаѓачот од Франција бил од школата на Тулуз.