Требаше до утре,ама дека утре е неработен ден тогаш до понеделникДенес е денот на одлука? Тик так тик так ….
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требаше до утре,ама дека утре е неработен ден тогаш до понеделникДенес е денот на одлука? Тик так тик так ….
Извор: форум Кајгана![]()
Што се случува во Вардар? Многу ветувања, многу спонзори на повидок и враќање на Градски!
Фудбалот е во центарот на вниманието ова лето. Додека Словенија, Словачка, Романија, Србија.. силно им се спротиставуваат на фаворитите на ЕП, во Македонија гледаме и влечеме поуки за во иднина. А, сега малку за домашниот наш фудбал и ФК Вардар. Вардар, нашиот бисер и најтрофеен фудбалски...infomax.mk
А најјаки се овие екипа.мк , што извадија дека се било готово Најдовски се враќал во Вардар ))))Sources: форум Кајгана![]()
Овие и Васко Ефтов со сајтот свој, се тука некаде во релевантност на информации![]()
Што се случува во Вардар? Многу ветувања, многу спонзори на повидок и враќање на Градски!
Фудбалот е во центарот на вниманието ова лето. Додека Словенија, Словачка, Романија, Србија.. силно им се спротиставуваат на фаворитите на ЕП, во Македонија гледаме и влечеме поуки за во иднина. А, сега малку за домашниот наш фудбал и ФК Вардар. Вардар, нашиот бисер и најтрофеен фудбалски...infomax.mk
И ти даваше експлозивни најави, немој сега кире вака, кире такаПочекајте, долг е денот, Кире моментално собира информации и ќе се обрати!
Ти прв рипна за ова, не ми глуми дева Марија.А најјаки се овие екипа.мк , што извадија дека се било готово Најдовски се враќал во Вардар ))))
Јас се уште тврдам дека работата ќе ја биде, само треба време. Истото и вие го знаете.И ти даваше експлозивни најави, немој сега кире вака, кире така![]()
![]()
А јас што ти реков? Дека ќе се врати назад во Тирана или не? Утре оди во Охрид со тимот на Тирана.Ти прв рипна за ова, не ми глуми дева Марија.
Мене ми личи дека ништо конкретно нема, односно барем првава полусезона ќе се тера пак на ветувања, филм за играње со срце, играње за публика итн.
Е сега, оние што вредеа, повеќето си заминаа. Ако останат некои како Гача, Брда, Мишко ако реши да игра, ќе биде премија, остатокот што вредеа си заминаа.
Моментално сум во тема РК за да не завладее безпотребно паника ради БоркоПочекајте, долг е денот, Кире моментално собира информации и ќе се обрати!
А бе не ми глуми сега тука, да не ти го барам постот, прво викаш доаѓа во Вардар после викаш ако не дојде во Вардар, се враќа во Тирана. Пишувате тука глупости, не знам од која причина, а групата наша го управува клубот, и сега некои од тука што знаат како стојат работите ви кажуваат како е и што е, ама не ти и Кире( кој седнал со некој бот од партија што до 11 саат испил 3 литра ракија и што има теорија дека земјата е рамна му кажал ќе го средат ДПМНЕ Вардар и овој му верува и уште не убедува тука во петок ќе се знае.Јас се уште тврдам дека работата ќе ја биде, само треба време. Истото и вие го знаете.
Автоматски споено мислење:
А јас што ти реков? Дека ќе се врати назад во Тирана или не? Утре оди во Охрид со тимот на Тирана.