Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=2510
:tapp:
Кои црни стаклени шишиња....
110 столчиња.... :tapp:
Па пола од столчињата од стадионот беа уште од претходно...
Нема пртоблем, нека ги пребројат и оние од останатиот дел од стадионот се ќе платиме:tapp:
Јас се уште не можам да разберам зашто воопшто фрлавте со шишиња?

Се менува зелениот тепих на „Филип Втори"
Вчера почна промената на зелениот тепих и на атлетската патека на арената „Филип Втори“ во Скопје. Поставувањето на новата површина треба да биде завршена до март следната година, а целиот проект ќе чини околу 3,5 милиони евра.
Што значи до крај Март у Ѓорче би се играло, катастрофа ќе не уништи ова!!
Како ти заклучи дека ќе биде до крај на март!? Во текстот ти пишува треба да биде завршена до до март, а тоа може да биде и почеток на март. Јас колку што сум информиран, работите треба да бидат завршени до почетокот на пролетниот дел на сезоната. Ако се оди според планот...

Како ти заклучи дека ќе биде до крај на март!? Во текстот ти пишува треба да биде завршена до до март, а тоа може да биде и почеток на март. Јас колку што сум информиран, работите треба да бидат завршени до почетокот на пролетниот дел на сезоната. Ако се оди според планот...
Во текстот пишува до Март, е сеа познавајќи ги нашите работници и нивните "точни" термини ќе видиме до кога ќе биде готов. И јас како што знам треба да е до почетокот на пролетниот дел, ама да видиме...

Се менува зелениот тепих на „Филип Втори"
Вчера почна промената на зелениот тепих и на атлетската патека на арената „Филип Втори“ во Скопје. Поставувањето на новата површина треба да биде завршена до март следната година, а целиот проект ќе чини околу 3,5 милиони евра.
Што значи до крај Март у Ѓорче би се играло, катастрофа ќе не уништи ова!!
Па овие не се нормални бе...........вакви дебили ваљда мајка еднаш раѓа.Трева на која и треба сонце кога ја поставуваш ја ставаат сред есен и зима.Нормално дека ќе ве фати со месеци..... Како можеше Динамо за 2-3 недели да среди цел стадион? Теренот таму за помалку од месец дена беше готов,а тоа е тревник од светски врв со дренажа врвна со греење итд.
Па што не го ставите на лето или одма кога ќе заврши сезоната бе?Какви кретени................

Ако не си знаел трева се сади во есен или пролет, прашај некој агрокултурен ќе ти појасни, зошто глеам дека не си мн.мн. информиран и упатен ;)

Јас се уште не можам да разберам зашто воопшто фрлавте со шишиња?
Незнам ни јас, ама сигурно не беа стаклени шишиња како што напишале...
Се реагираше цела утакмица да не се фрла, али дечиштава сакаат да излезат хулигани и да фрлаат на терен. Беше реагирано неколку пати за столчињата, и вистина е дека фрчеа делови од столчиња особено кога Маневски глумеше 5 минути веднаш до нашата трибина.
Ама 110 столчиња???
Ќе биде средено и тоа, ќе им дојде пмаетот и на децава кога ќе зафрчат казни...

Ако не си знаел трева се сади во есен или пролет, прашај некој агрокултурен ќе ти појасни, зошто глеам дека не си мн.мн. информиран и упатен ;)
Обично тревник на стадион се поставува,не се сади.Тревата ја носат обично со се земја и само ја поставуваат на терени.Бар така прават на стадиони.Башка треба и дренажи од долу да се поставуваат,греење (ако има тоа).......не се само ливади со трева стадионите.
А и да е така како што викаш,од двата термина они го одбрале најлошиот.А ти викам,на други места за неколку недели се средува се и трева и атлетска стаза.Овие до март ќе прават се тоа.......алал да им е за брзината.

Незнам ни јас, ама сигурно не беа стаклени шишиња како што напишале...
Се реагираше цела утакмица да не се фрла, али дечиштава сакаат да излезат хулигани и да фрлаат на терен. Беше реагирано неколку пати за столчињата, и вистина е дека фрчеа делови од столчиња особено кога Маневски глумеше 5 минути веднаш до нашата трибина.
Ама 110 столчиња???
Ќе биде средено и тоа, ќе им дојде пмаетот и на децава кога ќе зафрчат казни...
I ja na ova se cudev stakleni sisinja :sick::eek:
Bea frleni samo 2 sisinja i toa bea plasticni i od voda(99% sum siguren deka bea samo 2 sisinja)
A za ova so stolcinjava,moze ne be 110 ama realno okolu 50 bea.I sve bea decinja i preku 100 pati im bese receno da ne se frla zosto moze utakmicata da se prekine....
A najinteresen moment okolu krsenjevo na stolcinjata mi bese koga eden slabicok(da ne recam koskule)cela utakmica bese fokusiran kako da go skrsi stolceto se utepa od ripajki pa koga go dadoa 2 gol nasive od zal mu pomognav :D

Да бидам реален мислам дека и повеке столчиња беа скршени :D . Незнам зошто се кршеа столчиња кога се знаеше дека вардар ке плака...

Какви киксови има во интервјуво...
Лико е Бразилец, а не Португалец. И напишале Португалецот кој последниве 5 години играше во Вразил.
Лико е Бразилец, кој последниве пет години играше во Португалски екипи...
Кога прават интервју можеле бар да се обидат да дознаат од каде е, а не да тресат глупости.

Денес у Ѓорче игравме пријателска со МЃП и изгубивме 3-1...
СО младинци сме играле :D
Инаку голманчето Гоцевски што му беше резерва на Маџаровски лани, а преклани дури и бранеше на неколку утакмици, сега брани во Славија во трета лига. Не ми се верува какви се играчи поминаа низ Вардар последниве години :confused:

СО младинци сме играле :D
Инаку голманчето Гоцевски што му беше резерва на Маџаровски лани, а преклани дури и бранеше на неколку утакмици, сега брани во Славија во трета лига. Не ми се верува какви се играчи поминаа низ Вардар последниве години :confused:
Поточно кажано, мора да изгубиме за да тренираме таму :D мала шала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom