ПОвеќе имаше од 2 000 бе, не заебавајте

Тоа што стадионот е огромен и изгледа како да е празно е сосдема друга работа. На мечот во Кичево можам да кажам дека имаше помалку публика, па пишуваше дека имало 3 500. Сега кај нас ќе напишат дека имало 1 500

Така си пумпаат бројки на сите мечеви, и испаѓа дека само кај нас нема публика, а уствари реалноста е сосем друга...
Искрено ме изненади бројката на запад. Очекував околу 300 души, али имаше реално над 700

Навивањето беше солидно, на моменти одлично. Дасдовме подршка 90 минути, имавме кореографија, неколку бакљи во второ полувреме, се на се одлично.
Конечно Ренова не врати во реалноста. Без Стојаковиќ и Ивановски екипата нема жар во нападот. Човече каков дибек е Али, мајко мила. Неможев ни да се нервирам на крајот кога промашуваше и кратеше акции, едноставно се паѓав од смеење. Кога го зададе тој тапа волејот кога Илиевски како на тацна му ја нафрли

И ударите со глава

Голманот на Ренова беше толку сакат, што да имавме напаѓач денеска ќе победевме со 15-0...
Неможеше акција да се направи со дрвесимоно. Цело време во офсајд седеше, кога ќе влезеше некое од нашите крила, тој како морж дреме надвор од шеснаесетник, наместо да се уфрли. Ќе имаме брза акција, ќе му ја додадат и ќе дрибла и нормално ја губи

Еден од послабите мечеви што сум го гледал во животот. Во прво полувреме не се случи ама баш НИШТО...
Ренова се бранеше цел меч и немаа ниедна шанса. ој еден ист играч секоја година ни пшрави пробиви. Мислам дека е Фисник Нухију или па Гаши

Втопро полувреме запнавме но напразно кога имаш дрвесимо напред.
Најзрела шанса беше кога му нафрлија на глава, ама се испосра, ја чекаше пет минути и тој инвалидот од голман ја дофати али му падна, и Али дур се помести направи фаул со рака...
После кога му ја нафрлија на тацна, кога ја бапна со волеј како дибек...
И исто една топка му ја доадоа на аб на шеснаесетник, имаше чиста позиција пред него, али ја врати позади и ја загуби. Лико се трудеше нешто, дриблаше многу, додаваше ама џабе кога ќе дојдеа до нападот а таму АЛи...
Денес и 13232838728минути да игравме пак ќе завршеше 0-0.
Оса и одбраната стандардно одлични. Мислам дека позади не треба да се секираме. Ако останеме уште некое време без Стојаковиќ и Ивановски, НАЕБАВМЕ...
Незнам за вас, али јас сум пресреќен што вториот дуел со Шкендија најверојатно ќе го играме во пролетната пшолусезона кога би требало да биде посилни. Иначе сега би не наполниле до врв...
Ќе биде претешко да ги добиеме и во СКопје...
Плус имаат брз напад, ќе биде многу тешко. Но дотогаш ќе го имаме и Влатче а и сиогурно Фичо и Стојаковиќ би биле фит. Со полн состав не треба да стравуваме од никого.
Вака без напаѓач ќе мора да се задоволуваме со 0-0

Наредни две кола мора две победи, ако сакаме да останеме во борбата за титулата!
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:02 AM ---