Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Според тебе која е дефиницијата за бренд, SBEP_CPB? :icon_lol:

Ratiofarm Ulm, Porto, Benfica, Real Madrid ваљда нешто значат, 4 пати куп победник на Македонија ваљда нешто значи. Зборот ми беше, ако титулите во домашното првенство се мерило за „бренд“ тогаш Фени, Струмица, Николферт се поголеми брендови од МЗТ. Тоа што се Вардар, Пелистер, Слога па до некаде и Работнички во фудбал, тоа се и Работнички и МЗТ во кошарка. Неможе да ми кажеш дека Вардар е бренд и нешто значи, а МЗТ е обичен клуб.

Можам да кажам, ама МЗТ далеку е од обичен клуб исто како да споредуваш брендови како Реал со 9 титули во ЛШ и Барселона со 3... Ама сега не е темава за кој колкав бренд е.

Loso go zateravte muabetov so brendovive... prvo pravite sporedba megu klubovi vo razlicni sportovi !? FC Vardar so KK Mzt Skopje... ne e logicno da se sporeduvaat bidejki se od dva razlicni sporta. Inaku da gledame na rabotite oddelno, t.e. posebno vo sportovite, sekako Mzt e brend vo kosarka, pred se poradi istorijata kako sto kaza ''Инкогнито'' tie natprevari so Real Madrid, i uste nekoi takvi, vredat. Isto taka Mzt e brend poradi tradicijata koja ima. Dodeka za Vardar deka e brend vo fudbal nema potreba da trosime zborovi, stanuva zbor za NAJDOBROTO OD MAKEDONIJA.

Samo se gleda deka neznaete da debatirate kako sto treba odma se prepukuvate, Инкогнито druze nemase potreba da pisuvas na temava, trebase da si citas samo isto kako drugite tvoi drugari od naselbata, posto neli i taka im zabranivte na decata da doagaat so Komiti, posto vie neli ste United Force sega. Samo cudno malkui, tie novite vodzi so sedum osumnaes godini uste mirisaat na mleko, a vidi bogati opasnite ke menuvaat istorija, pa zabranuvaat idenje na tribini. Ama ok, neka si go tera filmot koj kako saka pa ke vidime na kraj sto ke izleze.

@fico_aerodromec, a izvini od koga ima toa NIE i VIE ? Neli do vcera ti bese redoven na Vardar so Komiti i bese del od podgrupata na D*ftar, Urban Legends ? Ili sega i tebe ti ZABRANIJA od VODSTVOTO na FA (mnogu iskusni se vodzite vo godini, pa uste i da zabranuvaat) da doagas so Komiti ? Ti kazaa da odberes tribina ?:)

Aj da se potesetime na nekoi od tvojte postovi vo temava...

80% od lugeto od Aerodrom sto idat za vardar se clenovi na F.A...ima i sega nova podgrupa ako mozete da zabelezite ima transparent UL 2010 FCV crveno crn odma do vlezot kaj sto se spukaa....site clenovi se od aerodrom i 80% se clenovi na F.A..
isto taka na natprevarov bea mn vodzi na F.A... pozz i nemoj da vikate deka naseto prisustvo nema da se odrazi zosto 300 od aerodrom ne se malce..

Komiti Urban Legends se vika novata podgrupa pa aerodromci povelete :)

Znaci sega veke si na juzna ?;) Ne si del od Komitite... imas zbrana mozda da doagas?

Ништо не си сватил.... Џабе пишував....... Заеби......:)

Сфатив ја убаво другар, него ти пишуваш дебилни работи... Демек исто е полнење на сала од 500 гледачи и стадион од 32 000. Кажуваш дека салите за кошарка биле полни со 300 гледачи, а стадионите празни со 1000-2000-3000. Убаво пишав во претходниот пост за твоите споредби, но очигледно не ти одговара па го сврте муабетот кон заеби... Заеби и ти, поздрав !

Далеку од тоа дека се препукавам со Инкогнито, само дебатирам, но да не тераме со непотребни дискусии веќе. Тоа што вечер ќе се дешава ве убедувам дека долго време ќе се памти и пишува ;)

Ништо не си сватил.... Џабе пишував....... Заеби......:)
Добро, ај не го тапани веќе. Ако не ти се иде на стадион зашто ти била скупа картата, не доаѓај и готово. Убаво ти кажа пријателот, Градски со овој капацитет не го пунат секоја недела ни Хајдук и Звезда, а камоли Вардар. Како сакаш во ваква лига, да се пуни стадион од 35 илјади, а не тука да даваш некои глупи споредби?!

na "tera" ke davaat direktno prevzemen signal od "eurosport"..i na radio ke ima na "ravel" i na "radio haracina",posto imalo mnogu baranje od tamu od toj del,posto i oni se za crveno-crnite!:icon_mrgr:
ete taka da se nasalime malku,ne e lesno na ovie gorestini...

Браво, најјак си тука !!!
Мене ме боли мандалото за Вардар, знам дека ќе има интересен фудбал зато прашвав, новиот Вардар против најдобриот претставник во европската сцена. Според мене Работнички е класа погоре моментално од Вардар, одиграа повеќе натпревари, поспремни се и имаат млад тим за РЕСПЕКТ !!!! За вечер мој фаворит е Работнички и очекувам победа....

Браво, најјак си тука !!!
Мене ме боли мандалото за Вардар, знам дека ќе има интересен фудбал зато прашвав, новиот Вардар против најдобриот претставник во европската сцена. Според мене Работнички е класа погоре моментално од Вардар, одиграа повеќе натпревари, поспремни се и имаат млад тим за РЕСПЕКТ !!!! За вечер мој фаворит е Работнички и очекувам победа....

Ај барем вие ќе навивате за Работнички кога нема кој од тука да го прави тоа...

Ај бе пред ваква утакмица не ја серете темата објаснувајќи му на момакот од Аердром што и како. Ако му се скапи тие + 50 денари што треба да ги даде нека не доаѓа, ама само во кладилница и на кафе во Бисер троши дневно барем 3 пати по толку! ;)

100 денари воопшто не е скапа карта, особено не за ваква утакмица.

Сега стварно не можам да поверувам дека 100денари е скапа карта за едно вакво дерби.
Ова е најреална цена и секој што сака да дојде на утакмица нема да му е проблем.
Тој што нејке да иде и бесплатно да е нема да дојде.
А кога почнавте со брендовите иако не сум за Вардар многу е смешно да го споредувате со Мзт.
Се знае Вардар е прв,па КК Работнички па Рк и Фк Пелистер па дури после може да е Мзт.
Инаку за вечер очекувам нерешено да биде 1:1

100 денари скапо, абе влез у Хавана на Бени е толку, човек кој не сменил репертоар 100 години ...
Ама битно таму има пијани малолетнички, други се денес приоритетиве на ванаби фациве, очигледно.

100 денари скапо, абе влез у Хавана на Бени е толку, човек кој не сменил репертоар 100 години ...
Ама битно таму има пијани малолетнички, други се денес приоритетиве на ванаби фациве, очигледно.

:pos::pos::pos::pos::pos:

100 денари за ваква утакмица е сосема нормлана цена,за некои и да е бесплатно пак нема да дојдат!Вечер очекувам публика да има над 8,000 и се надевам ке гледаат добар фудбал и секако победа на Вардар:)! Кај нас очекувам најмалце 800 Комити,се најавува пиротехничко шоу и добра кореографија(за загинатите на Карпалак мислам ке има почит),се замислувам само што ке стане Вардар кога ке даде гол има да ја превртиме трибината:vozbud:,ајде уште само неколку часа до спектаклот на градски!

Како само ми се сере више и од Битолчани,Прилепчани,Кумановци,па добро бе,уживаат да влагаа тука и да провоцираат само,глејте си ги вашите клубови (на некој од нив дали и постојат) не се замарајте со нас и Вардар најубаво ве замолувам.Вечер очекувам добра атмосфера,и добра игра од нашите момци,сакам Лико да се врати во вистинската форма,алу ајде со тек на време ке се среди се,очекувајте и добра баклијада и кореографија.

Браќа све најдобро за денес ќе биде доста тешко против Работнички но мислам дека можете да ги тепате за на крај очекувам како секогаш добра атмосфера :P

ВОЈВОДИ ♥ КОМИТИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom