Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
^^
Не мислев за Комити, мислев општо за обичнава публика, вие фала богу бесплатно си влегувате и парите си ги ставате у групата.. :)
100 денари е карта за сите утакмици кога Работнички е домаќин.
Извинете за оф топик.
Инаку за мечот Вардар-Брегалница очекувам сигурен триумф на Вардар би требало да има и добар коефициент за 1 па јас без размислување ке ја лупнам па што биде нека биде.
Со среќа утре

Да 100 денари е,али ние секад си влагаме со 50 ! :)

100 денари е карта за сите утакмици кога Работнички е домаќин.
Извинете за оф топик.
Инаку за мечот Вардар-Брегалница очекувам сигурен триумф на Вардар би требало да има и добар коефициент за 1 па јас без размислување ке ја лупнам па што биде нека биде.
Со среќа утре

So dobar koef be 1.35 bese na net sea padna na 1.22 :)

Ги залажуваат само луѓево, а уствари и јас длабоко во себе не верувам дека ќе победиме денес :kesa:
Чиста среќа што нема дас им игра Мандак денеска, и тука ја гледам шансата за победа. Сепак треба да стравуваме пошто Илиев многу лесно може да се справи со нашава одбрана. Ќе бидсе интересно во секој случај. Бтв сепак и на овој меч ќе бидеме на север ошто западот требало да се конструира уште малку...:)

И јас сега видов во копачка е 1,30 мислев ке биде накај 2.
Брегалница е доста цврста екипа,но мислам ке победите со 1:0

Ги залажуваат само луѓево, а уствари и јас длабоко во себе не верувам дека ќе победиме денес :kesa:
Чиста среќа што нема дас им игра Мандак денеска, и тука ја гледам шансата за победа. Сепак треба да стравуваме пошто Илиев многу лесно може да се справи со нашава одбрана. Ќе бидсе интересно во секој случај. Бтв сепак и на овој меч ќе бидеме на север ошто западот требало да се конструира уште малку...:)
Е, веќе у пички матер! Мислиш Меси нема да им игра :) Уште Брегалница ако не ја тепаат, сите комплет нека се фрлат во Вардар...

Е, веќе у пички матер! Мислиш Меси нема да им игра :) Уште Брегалница ако не ја тепаат, сите комплет нека се фрлат во Вардар...
Абе дали бил Меси или не, одлично ќе ни дојде неговото неиграње :)
И не потценувајте толку, така и првиот пат ги потценивме па нашиве дозволија натпревар каде што утнаа илјада шанси сами пред гол да го загубат со 1-2...
Не сме ни ние бог знае колку јаки, индивидуално сме појаки од нив, НО...
Ма ќе правиме муабет по мечот, се надевам прославувајќи три бода после цели 5 кола :kesa:

Na zapad nema da bideme zasto se renoviral, izglea sdsm najvaile koncert pa moralo da se dopravi, dali se plasi vlasta dka sdsm prv bi go napunil stadionot svarno neznam, ali tolku kurcenje na tv deka gotovo e napraven e i na kraj nisto, da ti ebam politkata radi nea nema nisto, a narodov e kriv sto se pali na partiive, glupo makedonce!!!!

ццц губат бе еј

--- надополнето ---

Едно - Едно и червен за Брегалница

sudijata ne unisti ne dosudi cist penal a stratev neznam zosto go drzese vandair vo igra
a toa kopileto lazar iliev sto dobi crven karton si go barase kotekot

Катастрофа..... Ти ебам "засилувањата" што ги донесе Брацо. Сите до еден тешки фолиранти, освен 13ката Димче Ристевски мислам дека беше... Уште еднаш се покажа дека само дечките што играа во првата полусезона заслужуваат да го носат дресот на Вардар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom